Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Když žádný kluk není po ruce, zkuste nová Tenga 3D!

Tenga 3D jsou další z řady japonských masturbačních pomůcek pro muže. Úplně poprvé nabízí vzhled, který si nezadá s módním interiérovým doplňkem. Pět variant Tenga 3D zaručují vzrušující pocity z masturbace a díky snadné udržovatelnosti si můžete slast užívat opakovaně. Jestli chcete zpestření a změnu, tak jste právě našli, co potřebujete.

Tenga 3D nám k vyzkoušení poskytl e-shop sexshopp.cz, kde si můžete jednotlivé modely zakoupit.

Není jen na jedno použití

U Tenga EGG jste si mohli stiskem ruky regulovat tlak sevření. Byl určený na jedno použití, ale jeho vymytí vodou se s trochou šikovnosti párkrát zadařilo. S údržbou Tenga Cup to bylo o poznání horší, protože pevné tělo vám neumožnilo dostatečné vymytí vnitřní části, zato ale nabídlo pevnější sevření připomínající zadek partnera.

Tenga 3D jsou úplně jiné. Umožňují totiž plnohodnotné vymytí, protože jsou oficiálně určena na minimálně 50 použití. Takže ano, konečně je to hračka na dlouhé zimní večery! Nenabízí sice regulování podtlaku jako Tenga Cup, ale za to si sami můžete regulovat sevření dle libosti.

Tenga 3D připravna na akci

Hloubka je třináct centimetrů, ale pohltí mnohem více

Materiál je jemný, měkký a na rozdíl od Tenga Egg i pevnější, takže mnohem více vydrží, což rozhodně kvitujeme. Ocení to kluci, kteří si opravdu rádi užívají a milují všemožné mačkání. Svého vrcholu můžete bez obav dosáhnout „do“ Tenga – až bude po všem, tak jej snadno otočíte naruby a pod tekoucí vodou s trochou mýdla celý povrch dokonale a snadno omyjete.

Tak jak je vidět na obrázku, na konci Tenga 3D zavěsíte na stojánek a položit je můžete třeba na poličku, protože neznalého ani náhodou nenapadne, co to ve skutečnosti je.

Sundat ze stojánku, otočit naruby, nalubrikovat a zábava může začít

Pět různých povrchů

Jedna strana je hladká, druhá je tvořena různě tvarovanými povrchy. Součástí balení je trocha lubrikačního gele na první použití, takže se na „druhé kolo“ nezapomeňte předzásobit lubrikačním gelem – koupit jej můžete třeba v drogérii, kde jich prodávají spoustu. Stačí ten nejlevnější.

Tenga 3D: Spiral

Povrch Tenga 3D Spiral je tvořený spirálovitým vinutím, dává měkké i tvrdé pocity na každém kroku. ideální varianta pro ty, kteří se nedokáží rozhodnout mezi jednotlivými variantami.

Tenga 3D Spiral

Budete se vlnit

Tenga 3D: Module

Náhodně vystouplé bloky zdobí stěny masturbátoru Tenga 3D Module. Vyvýšené plochy zajistí příjemné tření penisu při pevných pocitech. Navíc vypadá zajímavě jako interiérový doplněk, takže pokud chcete skloubit příjemné s užitčným, jděte do něj.

Tenga 3D Module

Kostičky na každém kroku

Tenga 3D: Zen

Tenga 3D Zen přichází s jemnou strukturou žeber, který je určený pro ty, kteří hledají jemný pocit. Někdy může připomínat až hlazení, ale pokud chcete opravdu něco cítit, nejeví se jako nejideálnější volba.

Tenga 3D Zen

Skoro jako hlazení

Tenga 3D: Polygon

Povrch Tenga 3D Polygon zdobí náhodně postavené trojúhelníky. Nabízí pevné sevření a zvýrazňují stimul, který nabízí příjemné klouzání po stranách trojúhelníků a naopak silný zážitek na jeho hranách. Navíc vypadá vizuálně zajímavě.

Tenga 3D Polygon

Trojúhelníky se náramně hodí na poličku

Tenga 3D: Pile

Pátý masturbátor Tenga 3D Pile slibuje měkké i tvrdé pocity, které umocňují trojúhelníkové výstupky na horní straně masturbátoru. Dolní strana je hladší a více spojitá, což zajistí zřetelný vlnící stimul.

Tenga 3D Pile

Pořádný mix trojúhelníků

Jak velký se vleze…

Hloubka všech Teng je cca 13 cm a šířka okolo 4 cm, ale věřte, že se do nich díky pružnému silikonovému materiálu vleze mnohem více.  

Který zvolit?

Pokud kupujete úplně první Tenga 3D, doporučujeme vybírat mezi Spiral nebo Module. Chybu ale neuděláte žádnou variantou, takže si užijte hodně zábavy!

Foto: tenga-global.com

Onload

1 názor ke článku

12. 02. 2014 v 22:34Off-line Alundra  (34/182/133)
otestoval som verziu zen. material je velmi jemny a pruzny. bez zapachu. nutnost samozrejme lubrikant. cistenie je jednoduche. stand podstavec mohol byt kvalitnejsi. celkovo mi ale eggs pripada stale ako lepsi produkt. jednorazovost je hygienickejsia.
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload