Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Druhý ročník plesu (nejen) pro homosexuály v Brně se blíží. Moderovat bude Anife Vyskočilová

Již v pátek 28. února 2014 se v brněnském Kulturním centru Babylon znovu uskuteční Queer Ball s podtitulem První LGBT hetero-friendly ples. Ples, či spíše bál, navazuje na úspěšný první ročník, kterého se zúčastnilo okolo 400 lidí. Hlavním lákadlem bálu, jehož letošní motiv je Heaven & Hell, je nejenom jedinečná možnost pro lesby, gaye, bisexuály, transsexuály a jejich přátele zatančit si spolu bez ostychu z reakcí ostatních a užít si večer plný zábavy, ale také slavná moderátorka a spousta zajímavých vystoupení.

Stejně jako loni nebude chybět kapela Na šikmé ploše, která se svým širokým výběrem hudebních stylů, od rockpopu, přes latinskoamerické rytmy, funk, soul až po taneční a jazzové standardy zahraje k poslechu a hlavně k tanci živě v bohatém nástrojovém obsazení. Účastníci tak mohou využít velký sál a jeho přilehlé prostory, kde se nejeden Brňan učil tančit, a to od 19.00 hod, kdy se prostory otevírají.

O vstupenky je zájem

Marek Christ, předseda občanského sdružení STUD, které akci pořádá, a zároveň jeden z hlavních organizátorů, upozorňuje, že lístky na ples jsou již z velké části vyprodané: „Když jsme předloni začínali s přípravou prvního Queer Ballu, tajně jsme doufali, že ples bude mít úspěch a lidé budou mít zájem o uskutečnění druhého ročníku. Pozitivní ohlasy nás ale tak zaplavily, že již dnes, měsíc před začátkem akce, jsou obsazena téměř všechna místa k sezení. Míst k stání je ale stále dost.“

Večerem bude provázet Anife Vyskočilová

Večerem, jehož cílem je také oživit brněnskou Queer scénu, bude provázet herečka, moderátorka a tanečnice Anife Vyskočilová. Naváže tak na zábavný a příjemný výstup Ester Kočičkové, která s úspěchem moderovala loňský ročník. V průběhu večera se hosté mohou těšit také na vystoupení profesionálního tanečního gay páru, perské tance nebo světelnou lightshow v atmosféře potemnělého sálu. Nebude chybět ani tradiční soutěž o ceny.

„Nejvíce si lidé pochvalují možnost vyrazit na formální akci, vytáhnout po letech šaty a obleky, prostě se ‚Hodit do gala‘. Takové akce pro naši komunitu chybí nejen v Brně, ale po celé republice. Ve ‚svém‘ prostředí se navíc účastníci cítí dobře a ani lidé s většinovou sexuální orientací se nemusí bát přijít – jsme hetero-friendly,“ pokračuje s úsměvem Marek Christ.

Rezervace vstupenek probíhá na webu www.queerball.cz a nově si zde letos mohou účastníci zakoupit také speciální kalendář vytvořený k příležitosti druhého ročníku.

Druhý ročník gay plesu Queer Ball už v únoru! Bude se hrát o vstupenky na Laser Game v Brně

Titulní foto: Queer Ball

Onload

2 názory ke článku

02. 02. 2014 v 19:44Off-line GayMan87  (28/-/-)
no, vidím to jako dobrý počin... teda až na tu Vyskočilovou... měl jsem tu čest se s ní setkat na akci jednou... a fakt stačilo
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
14. 08. 2023 v 04:05Off-line Toy  (100/178/70)
Anifa byl docela slabší průměr. Byli i lepší moderátoři...
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload