Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Eva z VyVolených a tento sexy drak vyberou nejhezčího gaye

Dalším členem poroty Mr. Gay Czech Republic se stává Eva Feuereislová, účastnice Vyvolených 2013. Soutěž navíc získává nový rozměr, protože předsedou poroty se můžete stát i vy díky vyhlášení soutěže: „Tipni a staň se předsedou poroty na finále Mr. Gay Czech Republic“.

Eva nechce sedět se založenýma rukama a čekat na svého vysněného prince či vzpomínat na to, zda někdo vyhrál či nevyhrál spravedlivě. Rozhodla se podpořit Mr. Gay Czech Republic a usednout v porotě. K LGBT komunitě má velmi blízko a netají se tím, že zde má nejvíce kamarádů.

Eva Feuereislová, zdroj: TZ

Usedne k dalším porotcům, jako jsou majitel wellnessu Oasis City Radim Kubeček, sociální pracovnice v Domě světla Alena Špaková, Zuzana Churanová z centrály španělského cestovního ruchu „I Need Spain“ a Jakub Starý, šéfredaktor časopisu LUI. O dalších jménech se zatím jedná.

Radim Kubeček, zdroj: TZ

Alena Špaková, zdroj: TZ

Zuzana Churanová, zdroj: TZ

Jakub Starý, zdroj: TZ 

Staň se předsedou poroty

„Dále jsme dali všanc místo předsedy porotce na finálový večer,“ hrdě oznamuje Tony Čejka, pořadatel Mr. Gay Czech Republic. Chcete se stát součástí soutěže? Stačí správně tipnout místo finálového večera a mít trochu štěstí při losování. Soutěžit můžete na Facebooku, losování proběhne 14. února. 

Tony Čejka: Sexuální partnery jsem přestal počítat u položky 500

Titulní foto: TZ

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload