Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Seznamte se s finalistou Mr. Gay Czech Republic: Jan Jakubec

Dalším finalistou Mr. Gay Czech Republic 2014 je Jan Jakubec. Pochází z Pardubic, v poslední době tam ale tráví minimum času. Má práci, při které je přes týden pryč a objíždí takřka celou republiku. Vystudoval obor gastronomie v Chrudimi, který ho sice bavil, ale v Pardubicích nejsou ideální platové podmínky. Od září se chystá studovat marketing, protože v něm vidí velkou možnost seberealizace.

Pokud se dobře vyspí, tak je jak králíček Duracell a nezkazí žádnou srandu. Jako každý je občas i bručoun na facku. Má rád dobré jídlo i pití, ale jít s ním na večeři není žádná výhra. Má bohužel deformaci z povolání a stále se mu něco nelíbí. Rád si jde zaběhat, zacvičit, ale rád stráví i víkend v posteli s přítelem (kterého nemá), knížkou nebo filmem.

Hodně lidí mu říká, že mu musí přijít na chuť. Tak už to prostě chodí 100 chutí, 100 názorů. Řídí se mottem, že „I pořádný pád na hubu je posun dopředu“ a když se zpětně zamyslí, říká si, že mohl něco udělat jinak. Všechna rozhodnutí měla v danou chvíli svůj důvod a nelituje jich. Lepší šlápnout vedle, než to vzdát a nezkusit.

Znamení: Váhy

Koníčky: hudba, filmy, noční Praha, party, okrajově psaní a PR – prostě vše při čem není nuda

Nejoblíbenější místo v ČR: vyhlídka u kyvadla (Metronom Letná - Praha)

Životní krédo: I pořádný pád na hubu je posun dopředu

Co očekává od soutěže: Odrazový můstek pro další projekty (chtěl by se zapojit především do boje proti HIV/AIDS), a snad by mohly přijít i zajímavě pracovní nabídky

Kdo tě přihlásil: Přihlásil jsem se sám

Seznamte se s finalistou Mr. Gay Czech Republic: Jan Doseděl

Titulní foto: TZ

Onload

6 názorů ke článku

04. 03. 2014 v 23:39Off-line GverGraen  (33/-/-)
Jestli to správně chápu tak ho práce v gastronomii neživí ale je v restauracích k***ikem na základě toho že to vystudoval na střední... Takové mám nejraději.
15. 03. 2014 v 11:57Off-line Jaky  (32/174/72)
Úplně správně to nechápeš :) ikdyž uznvám, že to tak mohlo vyznít, avšak to bylo psané s nadsázkou :).. Už od studia na SŠ jsem věděl, že nechci lítat po place :) S mou k***ikou se v restauracích můžeš setkatjen pouze za toho předokladu, že nejsou dodržována pravidla obsluhy, tecnologické postupy a je používán špatný inventář nebo obsluha nezná složení jednotlivých pokrmů :).. Není to jen o tom, že jsem vystudoval nějakou střední, ale už za svých studentských let jsem dělal vrchního číšníka v jedné z nejlepších restaurací v Pardubicích a jezdil jsem na prestiční gastronomické soutěže, kde jsem se vždy relativně dobře umístil (gastro nowaco cup - nyní bidvest cup a barmanské soutěže) ;)
Souhlasím - 7   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
04. 04. 2014 v 23:03Off-line DaweJudas  (35/176/70)
Úžasnýýýý :)
06. 04. 2014 v 22:14Off-line 93Kodiak6891  (38/183/74)
Drazí přátelé, předem bych chtěl Honzu pozdravit :-D ... Měl jsem (už je to nějakou dobu) tu čest sejít se s tímto báječným člověkem.
Ano říkám báječným, protože si to zaslouží. Jeho osobnost i osobytost je vyjímečná. Dokáže mluvit o čemkoliv Vás napadne a Honza se toho bezproblému chytí. Má přehled a předpoklady něčeho v životě dosáhnout.
Je cílevědomí, temperamentí, vášnivý a hodný člověk...
Jeho charisma spočívá v tom jak se chová a co dělá. Je člověk na kterého nezapomenu a kdykoliv ho potkám tak bez váhání přistoupím, podám ruku a popřeji mu dobré zdraví či to,že jsem rád, že se opět vidíme...
Honzo hodně štěstí jak v životě osobním tak v pracovním... Jsi jeden z mála...
To vše ze srdce přeje Láďa ...
09. 04. 2014 v 17:22Off-line Skleny  (48/164/70)
simpatak,tak atnam vyhrajes..
09. 01. 2024 v 19:31Off-line Plemenik  (48/183/98)
Není to žádný krasavec a není ani nijak přitažlivý, mužný. Co byste chtěli od Gaya?. Opravdový krasavec by šel do soutěže MUŽ ROKU. Asi tam nemají z čeho vybírat. Vždyť tady mnoho obyčejný hkluků na seznamce je hezčích.
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload