Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Matúš: Rád se ukazuji a nestydím se, protože být gay je normální

Kadeřník a vizážista Matúš (MattyBlueRaven) má 17 let, pochází ze slovenského města Partizánske, miluje extravaganci, módu, piercingy a tetování. Zbytečně neřeší okolí a homosexualitu považuje za naprosto normální věc. A nade vše miluje fotografování.

Fotografování je tvoje velká záliba, že?

Hej, k fotografovaniu som sa dostal cez svoju najlepšiu kamarátku, ktorá začala fotiť, požičiavala mi fotoaparát a ja som sa vedel pekne vyblázniť a porobiť pekné fotky.

Neskôr som sa dostal k „fotomodelingu“, čo je niečo, čo ma strašne moc baví. Rád sa ukazujem a fotím. Nerobil som ešte fotomodela pre žiadnu oficiálnu stránku, firmu ani nič, ale svoje fotky posielam na mnoho stránok na Facebooku, aby ľudia o mne vedeli aj vo svete. V budúcnosti by som chcel robiť fotomodela pre metalshopy a podobne.

Medzi moje koníčky patrí aj počúvanie hudby, milujem hudbu, ako väčšina gayov, aj ja milujem Lady Gaga.

Proč ji miluješ?

Robí skvelú hudbu, pomáha ľuďom a bojuje za ich práva, je silná žena. Môj sen je sa s ňou stretnúť osobne. Bol som aj na koncerte Lady Gaga vo Viedni, Gaga ma zavolala aj do backstage, ale žiaľbohu, už som nemal šancu sa tam dostať.

Kdy sis poprvé uvědomil, že jsi na kluky?

Prvý krát som si asi uvedomil, že som aj na chlapcov, asi nejako v 13. rokoch, keď som si začal všímať viacej chlapcov ako dievčat.

Jak jsi to o sobě poprvé řekl?

Ani som sa moc dlho neodvažoval to povedať mojej najlepšej kamarátke. No, sklamala ma jej reakcia, povedala mi, že si to len namýšľam a že časom to prejde, nechápala ma. Mal som asi 15 rokov vtedy, tak som si myslel, že to tak asi je a prejde to, no ono to neprešlo a som rád, že som taký, aký som.

Rodiče to vědí?

Rodičom som to ani tak nepovedal, doteraz to nevedia na 100 %, len si to myslia. Neviem, nevidím dôvod im to ešte povedať. Myslím, že mám ešte na to čas.

Ale predsa len mama ma raz počula ako sa rozprávam s kamarátkou o jednom chlapcovi, nejako to rozoberala, ale moc sme to neriešili.

Otec raz prišiel za mnou a povedal mi „Mám ťa rád, aj keď si iný“. Doteraz tomu nechápem, len som zostal šokovaný a nevedel som mu na to nič povedať, potom sa na to zabudlo a tiež sme to vôbec neriešili.

Mám dvoch bratov, ktorý tak isto vedia o mne a nemajú ani žiadne výhrady, že som „iný“. Berú to v pohode. Kamaráti to zobrali úplne v pohode, netajím sa s tým, nemám problém o tom otvorene rozprávať. Všeobecne to o mne vie každý.

Co tě přimělo jít s „pravdou ven“?

Cítil som sa byť taký uzatvorený do seba v tomto smere, tak som to cítil tak, že to musím niekomu povedať, tak som to povedal tej najlepšej kamarátke. O nejaký čas som to povedal jednému kamarátovi, ktorý bol zhodou okolností tiež gay, ale vtedy som to ešte nevedel a ten to o mne roztrúbil po celom meste, a od vtedy už s tým nemám problém hovoriť o tom.

Jak ses pak cítil?

Cítil som sa veľmi dobre, pretože som sa mal o chlapcoch konečne s kým rozprávať.

Jak berou tvoji homosexualitu kamarádi?

Kamaráti to berú normálne, nevadí im to, keby aj hej, tak by to asi neboli ani tak kamaráti. Keď som prišiel na novú školu, tak už bolo zjavné, že nie som normálny, keďže som jediný chlapec v triede, ostatní si už domysleli.

Co děláš za školu?

Do školy chodím do Prievidze na odbor kaderník – vizážista, čo ma moc baví. Vlasy sú môj život, práca s nimi ma baví a napĺňa. Túto školu by som nevymenil za nič iné na svete. Zo školou som moc spokojný, ale horšie to je s praxou, jediná nevýhoda je to, že tam nemôžem mať piercingy, takže zakaždým si ich musím vyberať.

Pred tým som chodil na obchodnú akadémiu do Bratislavy a tak isto aj do Partizánskeho. Odišiel som s tade, pretože to nebolo ono, tá škola ma nenapĺňala a hlavne nebavila, tak som išiel neskôr na takú školu, ktorá ma stále baví a napĺňa.

Co plánuješ po škole?

Po škole by som si chcel spraviť ešte zopár kurzov k dobrému portfóliu, aby som sa dobre zamestnal v nejako známom kaderníctve. Samozrejme po čase by som si chcel otvoriť aj niečo vlastné, kaderníctvo s kozmetikou alebo niečo v tom štýle. Bolo by to moje vysnívané kaderníctvo.

Měl jsi nějaké problémy po coming outu?

Chalani v meste, na školu proste všade po mne vykrikovali, že som „buzna“ a podobne. Úprimne, názory druhých ma osobne vôbec nezaujímajú. Taktiež by som na nich mohol vykrikovať, že „bože ty hetero“, ale nerobím to, pretože na rozdiel od nich mám rozum.

Měl jsi nějaký konflikt s nábožensky založenými lidmi?

Zhrozene „To ako vyzeráš?“ od mníšok, nič viacej.

Co bys poradil klukům?

Aby boli otvorení a nebáli sa o tom hovoriť, a nech sú sami sebou, vždy sa nájde niekto, kto si ich rád vypočuj. A už len ony samy sa budú lepšie cítiť, že sa majú komu vyrozprávať. Hlavne nech kašlú na všetkých, ktorý im budú za to nadávať a nech sa nenechajú za to šikanovať. Neznášam šikanovanie.

Myslíš, že tě homosexualita v něčem omezuje?

Myslím, že v ničom.

A přináší ti nějaké výhody?

Taktiež si myslím, že je to normálne a nie sú tam žiadne výhody.

Dal bys klukovi pusu na tramvajové zastávce plné lidí?

Myslím, že by som dal, nemám problém byť s chlapcom na verejnosti a ešte sa s ním aj bozkávať. Negatívne reakcie ma tak isto nezaujímajú, ľudia si len porozprávajú pre seba, ale nič s tým neurobia, pretože aj tak proti tomu nemajú čo urobiť, je to normálne.

Máš více kamarádů mezi gayi nebo heterosexuály?

Mám veľa kamarátov aj gayov aj homosexuálov, veľmi dobre si rozumiem s každým.

Jak vnímáš slovenskou gay scénu?

Nijako, vôbec sa v nej nepohybujem a ani ju nevnímam. Síce je pravda, že tu mám profil, ale len kôli tomu, že sú tu super články.

Co bys vzkázal lidem, kteří nemají rádi gaye?

Je to každého osobná vec, asi nič.

Jací kluci se ti líbí?

Nemám nejako vyhradený štýl chlapcov, ktorý sa mi páčia, ale veľké plus sú piercingy, kerky a dobré vlasy.

Co je ta nejvíc gay věc, kterou jsi udělal?

To že používam make-up a farbím si vlasy.

Jakou nejvíc gay věc jsi dostal?

Lízatko v tvare penisu.

Jakou nejvíc gay věc by sis přál?

Vždy som si prial kyticu ruží.

Jak vnímáš internetové seznamování?

Väčšina zoznamovaní je cez internet, ale pred tým, ako sa s niekým stretnem, musím vidieť fotku a musí to byť medzi ľuďmi.

Souhlasíš s adopcí dětí?

Vraj deti, ktoré sú vychovávané v homosexuálnych pároch sú šťastnejšie, tak na to asi niečo bude.

Zaujal tě Prague Pride?

Nesledujem to, chcel som tam ísť, ale nejako to nevyšlo.  

Kdybys teď mohl změnit tři věci, které by to byly?

Všetko čo sa deje sa deje z nejakého dôvodu, nič by som nemenil.

Fotogalerie

Matúšův profil: MattyBlueRaven

Foto: MattyBlueRaven

Onload

80 názorů ke článku

09. 03. 2014 v 11:16Off-line Colombo  (102/192/90)
Kriste pane.
Souhlasím - 44   •  Nesouhlasím - 13  Nahlásit
09. 03. 2014 v 11:32Off-line THX1188  (40/183/90)
"To že používam make-up a farbím si vlasy."...to mě stačí...a vím s kým tu zase máme čest...copak chlapi už nejsou?
Souhlasím - 37   •  Nesouhlasím - 17  Nahlásit
09. 03. 2014 v 11:34Off-line Chuckym3  (41/174/75)
Jak pohledný byl (třetí fotka) , než se stal kovovým přízrakem. Názory střídmé , cca ví co od života chce. S tím modelingem pochybuji, že se někde klučina prosadí. Ironmana už jednoho na světě máme. I tak ať se mu hlavně daří v jeho cílech, které chce dosáhnout . :o)
Souhlasím - 22   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
09. 03. 2014 v 12:20On-line Gliese581c  (39/176/78)
rodic, ktery dovoli 17 letemu teleti se takhle zhovadit by zaslouzil nafackovat...
Souhlasím - 29   •  Nesouhlasím - 21  Nahlásit
09. 03. 2014 v 12:43Off-line MonsterP  (29/170/68)
Achjo, kdy už přestanete pořád rýpat do takovýho typu kluků? Je to snad jejich věc, jejich život, jejich tělo, který si "zhovadí". V dnešní době existují daleko větší extrémy. Příjde mi, že tak 80 % dnešních teenagerů má kérku nebo pierc, takže to asi zase taková terno nebude. Neříkám, že se to každýmu musí líbit, ale dnes je to prostě normální. Zajímavý, že s tím má problém generace 30+. Má svůj styl a vsadím se, že mu se asi taky moc nelíbí vaše kšiltovky, ponožky v sandálech atd. To ale asi nikomu mladýmu... Proč by měli jeho rodiče zasloužit nafackovat? Je to snad jejich věc, jestli mu to dovolí, nebo ne. Není to zas takovej problém ty piercy prostě vytáhnout. Jinak dobrej článek, máš super styl.
Souhlasím - 20   •  Nesouhlasím - 18  Nahlásit
09. 03. 2014 v 12:49Off-line THX1188  (40/183/90)
Chlapče, my s ním /teda podle tebe generace 30+/ nemáme problém, jen nás jako chlapi děsí, kam se ztratilo to "mužo". Když 80% mladších jsou holčičky a jestli považuješ za normální pro chlapa používat make - up a barvit se, tak Bože chraň mě!
Souhlasím - 23   •  Nesouhlasím - 14  Nahlásit
09. 03. 2014 v 12:54Off-line Colombo  (102/192/90)
P.S.: Kluk má vypadat jako kluk, chlap jako chlap. A ne aby mi dalo práci rozeznat, zda jde o kluka nebo zmalovanou bárbínu...
Souhlasím - 25   •  Nesouhlasím - 6  Nahlásit
09. 03. 2014 v 13:02Off-line MonsterP  (29/170/68)
Ne, nepříjde mi to normální. Nepříjde mi to ani nenormální. Příjde mi to jako každého věc. Jako ten make-up možná trochu za hranici normality jde, ale pokud to není na každodení nošení, je to třeba jen na focení nebo tak, proč ne? A barvení vlasů mi dneska příjde naprosto a totálně normální...

A myslíš, že těm klukům záleží na tom, jestli ti to dá, nebo nedá práci rozeznat ? Vypadají tak, jak chtějí. Jejich věc.
Souhlasím - 11   •  Nesouhlasím - 17  Nahlásit
09. 03. 2014 v 13:17Off-line THX1188  (40/183/90)
MonsterP : Ty máš asi nějaký mylný pocit, že ho napadám, mě je ten klučina úplně volnej a ani bych se neohlédl, kdyby prošel kolem mě. Jak žije a co dělá mi je taky jedno, ale j mé svobodné právo se vyjádřit a říci zde, že mě děsí ztráta mužnosti u mladší generace, smazání rozdílů mezi pohlavími je něco co mi prostě vadí /bavíme se vzhledu/.
Souhlasím - 20   •  Nesouhlasím - 6  Nahlásit
09. 03. 2014 v 13:28Off-line MonsterP  (29/170/68)
THX1188: Já jsem ten komentář nemyslel nějak přímo na tebe, ale prostě tak celkově. Neříkám, že nemáš právo se vyjádřit. Já zase svobodně vyjadřuju svůj názor na to, že mě děsí, jak má někdo furt potřebu rozebírat něčí vzhled.

Tohle až je na tebe: "a vím s kým tu zase máme čest" S kým by jsme jako měli mít tu čest? Kluk, jako každej jinej. Jeho vzhed z něj přece nedělá nic jako... nevím, jako jinýho. Prostě se mu líbí něco jinýho než ostatním.
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 12  Nahlásit
09. 03. 2014 v 13:34Off-line THX1188  (40/183/90)
Myslím, že můj komentář, který cituješ, pochopí ti, kterým byl směřován... :D
Nechám už prostor dalším :D
Souhlasím - 9   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
09. 03. 2014 v 13:47Off-line Maisu  (26/183/95)
Miluju piersingy ale v určitém množství a místech....tohle je už moc....ale hrozně by ti slušeli cheeky :3 Jinak barvení chápu...taky jsem měl na hlavě už kazdou barvu....a o takovýhle kluky je vždycky velkej zájem tak proč se měnit když to vyhovuje všem a na pohled to vypadá extra a zajímavě ;)
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 17  Nahlásit
09. 03. 2014 v 14:52Off-line Oxford_Bitch  (29/174/92)
twl tebe měla máma radši spolknout :D
Souhlasím - 16   •  Nesouhlasím - 7  Nahlásit
09. 03. 2014 v 14:52Off-line Harpli  (39/175/75)
Je tu svoboda, tak každý má mít možnost svoje emoce ukázat, třeba makeup nebo barvě vlasů, či piercingu. Že se to někomu nelibí, je to jen jeho vkus, ale měl by respektovat těch druhých. Některý fotky jsou hezký, brach bych.
Souhlasím - 11   •  Nesouhlasím - 11  Nahlásit
09. 03. 2014 v 14:53Off-line Rawrrr  (23/172/56)
OMG..Proč nedáte článek s někým,kdo něčeho dosáhl a může v životě poradit..co mám z nějaké namalovaní,přebarvené a propíchané slečny,ktera musí evidentně šokovat vzhledem,jelikož nic jiného se něm nenajde...
Souhlasím - 29   •  Nesouhlasím - 9  Nahlásit
09. 03. 2014 v 15:46Off-line Clas  (29/-/-)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
09. 03. 2014 v 17:34Off-line Chuckym3  (41/174/75)
Souhlasím - 8   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
09. 03. 2014 v 19:13Off-line Mecio  (30/189/72)
Je mi z vás všech tady opravdu špatně. Co vy jste za ubohý a jednoduchý "lidi"...
Souhlasím - 15   •  Nesouhlasím - 11  Nahlásit
09. 03. 2014 v 20:12Off-line Likaini  (25/-/-)
Víte, co mě hrozně baví? :D Sledovat 30+ lidi, kteří u každého článku o takovémto typu kluka nadávají, jak je to hrozné a hnusné, protože ví, že sami už takhle dobře vypadat nebudou :D
Souhlasím - 13   •  Nesouhlasím - 23  Nahlásit
09. 03. 2014 v 20:20Off-line Likaini  (25/-/-)
THX: Doby, kdy chlap bylo synonymum pro "silný, naprosto se o sebe nestarající, pouze sex chtějící, většinou při těle a chlupatý" už dávno skončily :)
Souhlasím - 14   •  Nesouhlasím - 7  Nahlásit
09. 03. 2014 v 20:25Off-line Likaini  (25/-/-)
Mažeme komentíky, co? :D Nevím, kdo se tady chová jako dítě a nenechá tu to, za čím si stojí :)
Souhlasím - 9   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
09. 03. 2014 v 20:28Off-line THX1188  (40/183/90)
Hlupáčku, jen se tu nehodlám hádat s dětmi, z to jsem vyrostl, tady by měl být prostor pro jiné komenty, ale to pochopíš až dospěješ. Říká přestárlý, za to pracující a šťastný chlap.
Souhlasím - 14   •  Nesouhlasím - 6  Nahlásit
09. 03. 2014 v 20:33Off-line Likaini  (25/-/-)
Prostor pro nenávistné komenty od lidí, jako jsi ty? Ne, radši se někoho zastanu a do vás se budu navážet, protože absolutně neumíte respektovat jiné lidi. Je to vaše věc, jak vypadá a co dělá? Překvapení: není!
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 12  Nahlásit
09. 03. 2014 v 20:54Off-line Samik  (29/180/77)
Likaini: "že sami už takhle dobře vypadat nebudou" ??? dobře? připadá ti to jako dobře? jako chápu .. každý má svůj styl a právo si dělat se svým vzhledem co chce.. ale přesně díky těmto typům "kluků" je gay komunita odsuzována .. patří jim velké díky!! .. (mmch boty na platformě na jedné z fotek je už trochu moc ne?)
Souhlasím - 14   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
09. 03. 2014 v 20:58Off-line Likaini  (25/-/-)
Samik: Víš, kvůli čeho je gay komunita odsuzována??? Kvůli takovým lidem, jako jsi ty, protože kdybyste pořád jenom nenadávali na něco nového a alespoň to respektovali a aspoň jednou drželi při sobě, protože všechny nás spojuje to, že jsme na kluky, tak by se do nás nenaváželo tolik heteráků! Protože dvě malé půlky gay komunity jsou slabší než jedna velká ;) Chce to zamyslet se nad svým chováním a přemýšlením :) Tím, co jsi napsal, vlastně říkáš "nesmíte si barvit vlasy, nesmíte mít piercingy, nesmíte vypadat jak chcete, nesmíte nosit co chcete", aby nás lidi neodsuzovali... není náhodou lepší cesta to přijmout a respektovat a zastat se? :)
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 8  Nahlásit
09. 03. 2014 v 21:07Off-line Samik  (29/180/77)
máš pravdu s tím že sme na kluky.. přesně tak .. na kluky! tak proč ze sebe ta polovina dělá holky? to už radši budu s holkou než s někým takovým.. jako neříkám že nesmíte vypadat jak chcete .. ale pak se nedivte že sme odsuzovaní.. a myslíš, že nás heteráci odsuzujou kvuli tomu, že nedržíme spolu a že se my gayové nerespektujeme? :DDD přemýšlej chlapče.. odsuzujou nás kvuli tomu, že ta polovina komunity je zženštilá .. ;)
Souhlasím - 9   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
09. 03. 2014 v 21:10Off-line Likaini  (25/-/-)
Ale já pořád nechápu, kde je psané, že chlap musí být chlap a ženská ženská? Jsou zženštilí chlapi, jsou mužné ženské, tak se s tím prostě už jednou smiřte! Stejně jako jsou zženštilí chlapi heteráci a jsou mužné ženské heteračky! Sexuální orientace nesouvisí se zženštilostí ;) Prostě - ať si je kdo chce co chce a buďte v klidu, ne? Nesnažte se pořád ovlivňovat cizí lidi :)

A víš, co ti řeknu? Tady ti lidi, co si vypadají jak chtějí a jsou zženštilí, jak ty říkáš, tak ti už jsou obvykle na urážky a odsuzování zvyklí a je jim to jedno. Z čehož plyne? To vy jste ti, kterým to vadí! :D Vy, kteří máte problém s tím, že je někdo zženštilý... tak se s tím prostě smiřte a je, ne?
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 9  Nahlásit
09. 03. 2014 v 21:15Off-line Samik  (29/180/77)
nikdy jsme nepotkal zženštilého heteráka.. a meleš tu naprosto nesmyslné věci .. nebudu se hádat ani tě přesvědšovat .. ale vidím, že je ti 16 .. to mluví za vše .. napiš mi za pár let a pobavíme se :)
Souhlasím - 8   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
09. 03. 2014 v 21:15Off-line THX1188  (40/183/90)
Likaini: Jsi dítě a o LGBT komunitě nic nevíš!
Souhlasím - 13   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
09. 03. 2014 v 21:20Off-line Likaini  (25/-/-)
Samik: no ty nejsi o moc starší :D To, že ty jsi nepotkal, znamená že neexistují? :O Aha!
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 8  Nahlásit
09. 03. 2014 v 21:21Off-line Likaini  (25/-/-)
Já jiný cizí názory respektuju až moc dobře, narozdíl od jiných lidí :) A to, co oni dělají, není názor, ale hloupá urážka
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 10  Nahlásit
09. 03. 2014 v 21:25Off-line Samik  (29/180/77)
chlapče ty mě bavíš .. :D takže vlastně já sem nepíšu žadný svůj názor ale jenom tě tu urážím .. :DDD jojo .. nemám na práci nic jiného než urážet máš pravdu
Souhlasím - 15   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
09. 03. 2014 v 22:34Off-line Spartak  (32/184/82)
Neviem sa rozhodnúť, čo by som na tej nevyspelej ženuške označil za najodpornejšie. Veľkým favo***om bude asi cit pre """umelecké""" fotky
Souhlasím - 9   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
09. 03. 2014 v 22:43Off-line Orochimaru  (27/-/46)
Prosímvás, to myslíte vážně? Čekal bych, že zrovna naše komunita by mohla být trochu otevřenější vůči něčemu "výstřednímu". Uvědomte si, že když odsuzujete to, že užívá make-up a barví si vlasy, znamená jedině to, že se chováte jako tupé stádo lidí, co tvrdí, že homosexualita je zlo. Zamyslete se nad sebou, prosím.
Souhlasím - 7   •  Nesouhlasím - 13  Nahlásit
09. 03. 2014 v 22:45Off-line Colombo  (102/192/90)
Orochimaru : Chlapče, jsi mimo mísu.
Souhlasím - 12   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
09. 03. 2014 v 23:00Off-line Orochimaru  (27/-/46)
colombo: Ani bych neřekl. Proč myslíš?
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 7  Nahlásit
10. 03. 2014 v 06:43Off-line Mr.Inkognito  (34/189/95)
Vždyt je to jeho věc jak vypadá a nerozumím tomu proč mu to vyčítáte...Pořád se oháníte tolerancí,ale kolik z vás tolerantních opravdu je?Samozřejmě i pro mne je ten článek naprosto nepochopitelný.Kluk kterej nic nedokázal a ani ničím krom crazy vzhledu nezaujme.Proč redakce dělá články s někým tak nudným a absolutně nezajímavým.Proč prostě neuděláte rozhovor s někým kdo opravdu zaujme a může mi poskytnout zajímavou zkušenost.Co si vezmu na článku o naivním narcisovi?
Souhlasím - 7   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
10. 03. 2014 v 17:50Off-line Fakeblood  (39/178/65)
Našho opiersingovaneho Matuša poznam osobne a je maximálne v pohode, i ked som mozno mal tiez predsudky... Je férový a vdačný za kazdý usmev, co mnohým chýba! :)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 7  Nahlásit
10. 03. 2014 v 21:22Off-line Likaini  (25/-/-)
Twat: Proč? Když má dobré fotky, proč by si je tu nedal?
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
10. 03. 2014 v 22:39Off-line LostFidorka  (27/185/70)
Ľudia niektorý ste vážne obmedzený. Skúste premýšľať nad tým čo píšete. Nadávate na redakciu, s kým spravila rozhovor. Vy ste tak úzkoprsí, potrebujete mať z každej veci niečo pre seba, ste sebeckí. Redakcia s ním urobila rozhovor možno len preto, že vyniká výzorom, nemusel ešte nič v živote dokázať, veď nemal na to ešte ani čas, ale je niečim originálny a zaujímavý. To, že sú tu zakomplexovaný, zaškatuľkovaný ľudia už nie je ani zaujímave, je to ra***a. Mne prídu najvtipnejšie tie negatívne komentáre. Idem na to logicky, keď sa mi niekto nepáči, nepozerám sa na neho nie?
Po prečítaní týchto komentárov som nevydržal a ozval sa dotyčnému človeku. Ako sa hovorí, dôveruj ale preveruj. A tak som aj urobil. Ten chalan je milý, pozorný, dobrý človek, má dobre srdce a hlavne, je slušný. Či tu, či na inej zoznamke sa nájdu tucty ľudí, ktorý si vystavia fotku svojho penisu na celý profil a myslia si s vysokým egom aký sú úžasný a každý ich chce. Ano, ten chalan vyniká výzorom, používa make- up, farbí si vlasy a dokonca, nekresťanský prehrešok, má fotku s topánkami na platforme.... no je to omnoho lepšie než keď 50 ročný človek si nacapí fotku penisu a čaká že bude obletovaný.
Ďalší bod obhajoby sokratovej sú piercingy. Sú štyri typy ľudí.
1, Páčia sa im- milujú piercingy a páči sa im to
2, Je im to jedno- Neriešia to
3, Nepáči sa im to- (To ste väčšina vy) sú odporcami piercingov
4, Rodičia- myslím, že to netreba popisovať
Už sa teším na tie komentáre že ty si ešte nič nedokázal, čo sa tu okrikuješ a podobne. Podla mňa to sú všetko iba výhovorky, lebo neviete čo na to povedať a by ste z toho nevyšli sprostý tak sa oháňate prázdnymi slovami. Keby ste sa radšej zamysleli nad sebou a potom hodnotili druhých. riešite tu výzor ako keby na ňom až tak strašne záležalo.... Veď nemá tri nohy ani dve hlavy a že má farebné vlasy a pár piercingov... Myslím že ten, kto ho bude milovať, ho bude milovať aj s farebnými vlasmi a topánkami na platforme. Na svete sú väčšie problémy než tie, čo tu riešite. Vyjadruje tým svoju osobnosť, svoj štýl. Je sám sebou. A osobne, pre mňa má naše kamarátstvo väčšiu cenu ako s väčšinou tu negatívne reagujúcich ľudí. Aspoň vystúpil z radu klonov. Všetcia ste rovnaký no on je iný, vystúpil z davu a stal sa osobnosťou. A popravde? Mám ho rád. Už len tým, čo je. A prajem mu veľa šťastia v živote a v hľadaní životného partnera. Nie falošného, lebo tu sa nájde veľa ľudí ktorý hrajú na dve strany.
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 11  Nahlásit
10. 03. 2014 v 22:48Off-line LostFidorka  (27/185/70)
a predtým, než niekto napíše negatívny komentár, mohol by sa zamyslieť nad sebou, svojím životom a nad tým, čo dokázal. Ty si možno mal dokonalý život a on nemal, no predsa len, možno je omnoho šťastnejší než ty. Preto začni premýšľať a potom komentuj. Ďakujem za právo vyjadriť svoj názor, snáď to niekomu aj otvorí oči. :*
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 9  Nahlásit
10. 03. 2014 v 23:01Off-line LostFidorka  (27/185/70)
Haahahaha to myslíš vážne? to fakt sa nezmôžeš už na nič iné len k***izovať redakciu za nejaké hlúpe chyby? :D Dalo sa to čakať ... Keď nemáš pádne argumenty tak tu ani nepíš.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 7  Nahlásit
10. 03. 2014 v 23:04Off-line LostFidorka  (27/185/70)
a Twat : neviem čo sa rozkrikuješ on má aspoň tú chrbtovú kosť a nehanbí sa za to ze je gay..... A má LEN 17..... ty si starší a zbabelý! Bojíš sa verejne ukázať.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
10. 03. 2014 v 23:16Off-line LostFidorka  (27/185/70)
Kto sa tu háda? A popravde, ty ho neobhajuješ, ty ho skôr ponižuješ. A odpusť si to "s nejakým 17 ročným puberťákom"... my sme spolu husi nepásli. Svoje komplexy si chod vybíjať na niekoho iného.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 8  Nahlásit
11. 03. 2014 v 11:09Off-line J20  (31/184/90)
Maty jsi hodně originální, ale co každý je nějaký. V reálném světě bych se s tebou nebavil, vlastně by nebylo o čem. Ty sport asi určitě neznáš :-). Tak užívej života v tom svém světě :-).
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
11. 03. 2014 v 19:03Off-line Klucinek  (33/176/75)
Ty k***t co to je....je to skutečnost, nebo to dělat ty tři píva?
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
11. 03. 2014 v 20:08Off-line Klucinek  (33/176/75)
pořád si řikam buď tolerantní, buď tolerantní ale mě to k***a nějak nejde. Já si prostě tydle slečinky musim představit v zelenejch hadrech v plnej polní s plynovejma maskama připravený k běhu. By se poblili eště před tim než by se rozdali první povely. Vy máte takový štěstí že se zrušila vojna, to by bylo voběšenců...když si uvážim že todle strvoření by mělo za rok nastoupit do služby vlasti..směšná to představa družstva tvořenýho podobnýma krasavcema....
Souhlasím - 7   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
11. 03. 2014 v 21:04Off-line Filipek5  (25/178/55)
Myslím, že to až moc řešíte. Je to jen článek, nic víc. :) Každého je věc, jak vypadá, jaké má vlasy, jak se oblíka apod. Dnes je prostě jiná doba, než na jakou jsou tu někteří zvyklí, ale s tím už nic nikdo neudělá :)
Vykašlete se na to a řeště radši důležitější věci, než tento článek :)
Souhlasím - 10   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
12. 03. 2014 v 03:27Off-line Toy  (100/178/70)
Matty, ser na ně. Dám ti radši Juriho lízátko? :D Doufám že půjdeme zase zapařit a rozvířit řádně nudnej buzerantskej life v Brně. Růže dostaneš až u mě protože sis o ně minule neřekl :)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 6  Nahlásit
17. 03. 2014 v 21:36Off-line Firsttime  (26/-/-)
Matúško, moja láska :) ♥♥♥
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
21. 03. 2014 v 21:58Off-line Child_X  (37/178/75)
Trosku to chalan prehnal s piercami, ale tak ak sa mu to paci, tak preco nie :) Neviem co tu kazdy druhy riesi vyzor a to ze si niekto da make up... Mne napriklad chalani liznuti estrogenom imponuju. Vsetko je len vec vkusu a co sa komu paci a ked sa chalanko o seba stara a snazi sa byt atraktivny hlavne pre svojho partnera, nevidim natom nic zle. U mna by napriklad chalan mojho vyzoru sancu nemal :) Po nom by som sa isto obzrel :) V dobrom samozrejme :)
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
12. 04. 2014 v 11:47Off-line Hitsu  (23/185/75)
Mě se moc líbíš.. Seš krásnej ;)
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
13. 04. 2014 v 05:50Off-line Toy  (100/178/70)
MATTY JE SEXY! :)
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
02. 05. 2014 v 11:02Off-line Milda.sleha  (48/-/-)
pánové...
náhodou jsem narazil na tento "veřejný lynč"... přečetl jsem si pár názorů pod článkem a stačilo...
okay... matúš (mimochodem moc hezké jméno) není můj šálek kávy... moc mladý, vlastně dítě (nijak myšleno ve zlém)... já jako stará konzerva jsem přece jen někde jinde i se vkusem apod... sám jsem měl propíchnuté jen ucho před lety... nic víc...
ale přesto musím říct, že matúš má svůj styl a ten drží dobře... a je přece fuk, zda se to líbí vám všem... hlavně, že se to líbí jemu... a že najde někoho, komu se to bude líbit taky...
občas bych v tom viděl dokonce obyčejnou lidskou závist... na to stačí jednoduchá rada... vždyť u mnohých (včetně mě) stačí pohlédnout do zrcadla... a žádnou slávu neuvidíte... tedy když budete mít oči otevřené... tak je vtipné, že ji chcete jinde a hodnotíte ji jako byste byli páni světa...
každý máme svůj vkus, každý vypadáme jinak... není to to nejlepší, co může být???
děsím se dne, kdy by svět byl plný lidí jako jsem já!!! :D
:m)))
16. 05. 2014 v 23:16Off-line Petardo  (103/-/-)
Být gay není normální už z hlediska statistiky, ale je to tolerovaná odchylka. Nechutní buzíci jako tato nesmrtelná teta, je snad k zblití každýmu. Chcípni zrůdo!
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 8  Nahlásit
16. 05. 2014 v 23:31Off-line Chuckym3  (41/174/75)
Petardo : každého vzhled je každého věc. To jak naloží se svým tělem je z mého pohledu jeho vlastní rozhodnutí.

A co ty, jak pak vypadáš což? Jak vidno , profil absolutně úplný do maximálního detailu :D jestli ty nejsi ta kráska a on to zvíře, nebo je to naopak?
01. 06. 2014 v 16:22Off-line Dominik1  (24/-/-)
Prvý článok v ktorom som nemohol sa pozerať na fotky....no roste hrúza !!!!
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 8  Nahlásit
09. 03. 2015 v 15:28Off-line DaweiSch  (23/175/62)
Já nechápu proč si tolikrát barví vlasy. Nejlepší je černá... . A ty pirciengy taky moc nechapu, ja mit jich tolik tak me mamka zabije
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
08. 01. 2016 v 02:57Off-line I8051  (53/184/97)
kdyby to videl chudak nebostik Jack Daniel .... :o)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
12. 04. 2016 v 20:54Off-line Darkness6  (23/172/72)
..Já si myslím, že je to každého věc, jestli má obarvené vlasy, piercy, tetování, nosí make-up a takové věci.. když se mu to líbí, proč ne. Kdo řekl, že muž musí bejt takovej a makovej.. 100 lidí 100 chutí :) .. jen můj názor
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
23. 04. 2016 v 19:44Off-line Marek0134  (29/178/74)
hahahahahhahhhahaha :D
23. 04. 2016 v 19:48Off-line Marek0134  (29/178/74)
kdyz se psychicka porucha muze schovavat za prislusnost k sexualni mensine.
22. 05. 2016 v 17:51Off-line David.danik  (103/-/-)
Typický UKE nejtypičtější mazlík a luxusně vypadá jako dokonalost pánové =) nádhera a poklona užasný to kluk =)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
23. 05. 2016 v 03:10Off-line Toy  (100/178/70)
david.danik Ty seš UKE...
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
23. 05. 2016 v 09:05Off-line David.danik  (103/-/-)
UKE bych strašně chtěl být,to je pravda ale moje stavba těla není UKE a tu nezměním,stavbou těla jsem typický SEME,zhubnout můžu ale pořád budu SEME protože stavbu těla nezměním víte =)
23. 05. 2016 v 09:09Off-line David.danik  (103/-/-)
Jak mám zhubnout svaly poraďte =)
13. 01. 2017 v 17:27Off-line SirEragon  (58/182/82)
Kdyby nezrušili povinnou vojenskou službu tak by sme doma po vojně měli chlapi a ne zmalované a prošpikované buzničky, slečinky. Už ho vidím jak by došlo k valečnému konfliktu jak by šel na nepřítele s nůžkama a rtěnkou v ruce.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
27. 06. 2017 v 19:04Off-line Sweet_boy  (22/184/74)
Teď nechci nikoho odsuzovat... ale kdybych potkal tohoto člověka, tak asi zdrhám...
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
05. 11. 2017 v 16:46Off-line Libas69  (54/195/105)
Hezký kluk, až na ty piercingový p**oviny
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
27. 12. 2017 v 12:16Off-line Lukasfilip  (37/176/69)
krásnej kluk... to zase bude nešťastnejch holek, který maj smůlu... tenhle kluk by se jinak umrdal k infarktu... :-D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
07. 05. 2018 v 09:23Off-line Jozko54321  (62/180/90)
Kluk ktory ma jasno ako chce vyzerat a robi vsetko pre svoj styl , ktory sa mu paci. Kazdy mozeme mat svoj nazor svoj styl , tento kluk nam nevnucuje svoj styl on sa len prezentoval . Pokial bude sam sebou je to dobre. Drzim klukovi palce aby svoj nazor pretavil aj do reality ktora je sice tvrda ale bude svoj a to je celkom slusna vyhra v zivote.
27. 05. 2020 v 15:40Off-line Mirasoucek  (103/-/-)
Pekny fotky
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
04. 09. 2020 v 09:27On-line Snilek  (27/190/70)
ty fotky vypadají až tragikomicky
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
23. 01. 2021 v 00:05Off-line Ametys007  (20/-/-)
takový to když správci seznamky nachází větší zábavu v psaní nesmyslných příspěvků o někom, aniž by je zajímalo, jaký lidi jsou na jejich samotný seznamce. Ubohost teda. Směšná ubohost. Měli by se nejdřív starat o fejky a o lidi co nabízejí sex a služby za prachy a až pak teprve by měli dělat nesmyslný články o někom, kdo nikoho vůbec nezajímá. Protože kdyby někoho zajímal, tak si o něm něco najde a případně ho začne poznávat on sám. Ne že mu někdo vlepí do ksichtu něco, co ho nezajímá a admini se budou chechtat, jak dobrou práci odvádí, když přitom kompletně ignorují skutečný problémy tady
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
23. 01. 2021 v 02:40Off-line Toy  (100/178/70)
ametys007 A ty jsi co za exota? Sám nemáš na profilu jedinou fotku. Pokud se ti tady nelíbí, tak vypadni a nezakládej si furt dokola nové profily!
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
23. 01. 2021 v 08:58Off-line Ametys007  (20/-/-)
nevšiml jsem si, že by se admini kdovíjak starali o to, co je tu za lidi. do tý doby si můžu dělat co chci. A když mě vyhodí a zablokujou mi sem už registraci, o to líp, protože horší lidi, jak jsou tady, jsem ještě neviděl
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
24. 01. 2021 v 02:49Off-line Toy  (100/178/70)
A co to má jako společnýho s tímhle článkem? Komu to cpeš??
16. 08. 2021 v 09:48Off-line HanilDam  (28/180/80)
Pseudoredakce "nakluky" je plná úchylných prasat...
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
17. 08. 2021 v 05:32Off-line Toy  (100/178/70)
HanilDam > sám seš úchylný prase...
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
06. 09. 2021 v 16:21Off-line PesFilipes  (102/183/71)
Už kadeřnik není. Je to odebíráci centrum vzorků :))
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload