Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Seznamte se s finalistou Mr. Gay Czech Republic: Lukáš Pluskal

Lukáš Pluskal je dalším finalistou Mr. Gay Czech Republic 2014. Narodil se v Ostravě, od svých 16 let žije v Praze a studuje všeobecné gymnázium. Celý svůj život nesnil o ničem jiném, než o studiu medicíny. Kdysi chtěl být zubařem, který by miloval jen peníze, ale teď chce být onkolog, který bude zachraňovat a pomáhat lidem. Je zvláštní ve všech ohledech. Místo aby fetoval, chlastal, byl promiskuitní, je opakem. Žije zdravě, rád se vzdělává a nikdy nemá stanovené hranice. Proč by je měl mít… proč mít životní cíle limitované?

Chce dosáhnout velkých věcí. Rozhodně je člověk, který věří ve vědu, fyziku, ale i ta metafyzika ho hodně láká. Ale rozhodně pracuje na svém.  Každou minutu svého života cítí, že každé roční období je o kus dál ve svém životě, každý odžitý měsíc mu toho hodně dal. Když jsou nervy, tak belgické pralinky to napraví. Když chce jídlo a něco sladkého, je tu jeho čína a ovocné omáčky, nebo sladkokyselé. Víno má rád, ale ví jen jedno – krabicové víno nepít. To je fakt hnus.

Knížky ze školy, povinná četba – to ho nepřinutíte číst ani párem koní, za to psychologii a společenské vystupování, takové knížky má moc rád. Maluje, není Leonardo Da Vinci, ale navrhuje si oděvy pro ženy s velikou oblibou ve volném čase (toho ale moc nemá, učitelky ve škole mu pěkně dají zabrat). Nechce se chlubit, ale jeho maminka, vyučená kuchařka-číšnice, je nejlepší kuchařka, kterou zná.  Ne nadarmo se říká, že žák předčí učitele.

Tanec, pokud chcete vidět odsloužilého veterána klepajícího se jako leklá ryba, bude to vydávat za tanec, nebojte se. Jeho život nebyla pohádka, ale je za to rád. Teď může říct, že miluje svou rodinu ať se děje co se děje (má na mysli mámu a tátu, plus svého brášku mrňouse). Rozhodně nežije pro cíle v životě, protože i na cestě záleží. Rozhodně v blátě kráčet nehodlá.

Znamení: Rak

Koníčky: Fitness, tanec, hudba, vaření, malování

Nejoblíbenější místo v ČR: Rozhodně moje bývalé bydliště, kde jsem bydlel v dětství. Garáže u rybníčku. Místo klidu, přemýšlení o životě, jen já a západ slunce s odleskem na hladině rybníčku.

Životní krédo: Byl jsem chytrý a chtěl jsem měnit svět. Teď jsme moudrý a začínám vždy u sebe.

Co od soutěže očekává: Zlepšit sebeprezentaci, podívat se do světa, otevřít si nové možnosti, poznat nové lidi. Hlavním bodem stále zůstává být svůj a nezměnit se v povrchní káču. Rozhodně bych rád nějak oslovil University of Pittsburgh, je to můj největší sen zde studovat medicínu. Na to ale potřebuji stipendium. S touto soutěží je mohu o trochu více zaujat, až jim budu psát. Plno medailí z atletiky ze ZŠ a pár diplomů z gymplu plus tato soutěž… To by už mohlo zaujmout (smích).

Kdo ho do soutěže přihlásil: Mě? No přece Tony. A podpora všech mých kamarádů a známých, byl jsem ze začátku skeptický. Teď už si věřím.

Seznamte se s finalistou Mr. Gay Czech Republic: Jan Doseděl

Seznamte se s finalistou Mr. Gay Czech Republic: Jan Jakubec

Titulní foto: TZ

Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload