Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Vytře nám Lady Gaga zrak a nazpívá nějaký další hit?

To, že Lady Gaga na chvíli po zranění kyčle utichla, jistě všichni, kteří čtou bulvární plátky, viděli. Po necelém roce se ale vrátila zpátky, a to s novým albem ARTPOP. A jelikož přišlo nové album, tak musí přijít i nové turné „ArtRave: The ARTPOP Ball Tour“.

Ovšem, ještě než toto turné 4. května začne, tak si Lady Gaga připravila „předshow“. Je to 7 koncertů v Roseland Ballroom v New Yorku, které se po odehrání těchto sedmi koncertů nadobro uzavře.

Tyto show začaly 28. 3. 2014, ale neměly takový úspěch, jaký Laga Gaga a všichni Little Monsters předpokládali. Měl to být souhrn všech předchozích třech ér, jenž každou éru znázorňuje jedno album, plus poslední ARTPOP. Jenže seznam skladeb není žádná sláva, jak už psalo mnoho lidí na sociálních sítí.

A také proto se do těchto koncertů opřel bulvár s titulky: „Lady Gaga už neví, jak na sebe upozornit, tak vystrkuje zadek.“ Zadek (a nejen to) vystrkovala na pódiu už několikrát, ale pomůže jí to i tentokrát?

Nejen její manažer, ale i někteří spolupracovníci s ní ukončili smlouvu, protože Lady Gaga už prý dosáhla svého vrcholu v roce 2010 s Bad Romance, a výš už nepůjde. Ona ale tvrdí opak.

A co myslíte vy? Vytře nám zrak a nazpívá nějaký další hit, nebo už zůstane touto kontroverzní zpěvačkou, na kterou jsme zvyklí?

Plánujete jít 5. října na její koncert do Prahy? Uvidíme, čím nás překvapí!

Lady Gaga na pódiu předvedla nechutnost a zvrácenost! Nebo je to nový styl umění?

Jan Zelenka: Kdo je Gay ikona? Může to být Lady Gaga?

Lady Gaga je po dlouhém čekání zpět. Nový klip G.U.Y. musíte vidět!

Lady Gaga odhalila kouzelnické umění v klipu Applause. Na toto jsme čekali dva roky!

Titulní foto: youtube.com

Autor článku je komunikativní kadeřník, kouká na svět s otevřenýma očima a s každým najde společné téma.
Onload

5 názorů ke článku

03. 04. 2014 v 15:02Off-line LittleM.Ondra  (30/180/-)
Je to možný jenom najít ty správný lidi .Seznam skladem se mně docela líbí akorát jsem čekal že tam nedá takovýhle, ale víc známější. Místo Monster tam klidně mohla dát třeba Telephone nebo Alejandro a místo Black Jesus klidne Edge of glory. No ale já bych neměl problém s takovým koncertem. Zase chápu proč zpívala ty který nejsou singly je někdy hezký si zazpívat něco co si nezpíval 4 roky.(myslim tim Monster)
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
03. 04. 2014 v 16:18Off-line Daniel201097  (26/178/78)
její největší hit byl a zatím pořád je Bad Romance .. Just Dance a Poker Face byly taky obrovský hity, ale to byly spíš takový ty co jí pomohly prorazit, Bad Romance je zatím její vrchol, ale co se rádií týče, tak v Americe už je na tom Applause líp než Bad Romance .. každopádně myslím, že se na ni jen tak nezapomene a uvidíme s čím Gaga ještě překvapí ;)
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
03. 04. 2014 v 19:42Off-line Swarovski  (25/173/58)
vytře zrak? možná tak p***l
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 7  Nahlásit
04. 04. 2014 v 20:09Off-line Fildasek  (27/174/74)
Proč by neměla ? Že nemá úspěch v Roseland Ballroom ? To psali kde , kdy kdo ? Má to obrovský úspěch. Poslední dobou se jí začíná dařit , možná ne jako s Bad Romance. Ale ona to nepotřebuje. Má vyprodané skoro celé turné Artopop Ball Tour. 80% celého turné je vyprodáno. Se singlem Aplause měla obrovský úspěch. Vystoupila s Christinou Aguilerou , nejde o to kolik prodá desek a získá cen ale o to kolik má fanoušků a kolik má prodáno koncertů. Značka kvality je vyprodané turné. ;)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
03. 04. 2015 v 13:31Off-line Anorectic  (26/176/55)
Swarovski :D :D :D
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload