Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Jaké to je být Jan Zelenka? Jsem rychlokvaška, příznává

Časopis Bravo kdysi napsal, že jsem nejznámější gay v České republice (který se k tomu veřejně přiznal). Jsem člověk, který si vytvořil kariéru na své orientaci. Jak s oblibou říkám: „Polovina tohoto národa mě nenávidí, a ta druhá mě nezná“. Ale jak to vypadá reálně?

Když vyjdu ven, často se setkávám s tím, že lidé, kteří na internetu mají „plnou hubu urážek“, se pak otáčí, fotí si mě a chtějí podpis. Ti slušnější si o fotku řeknou. A ti (s prominutím) hloupější se snaží si mě „tajně“ vyfotit, myslí si, že je nevidím, a ještě se u toho usmívají, jako měsíček na hnoji.

Prostě na internetu za obrazovkou může být každý hrdina, ale v reálu jsou lidé kupodivu velice přátelští, a často mě zastavují, prohodí se mnou pár slov, a popřejí hodně úspěchů do budoucna. A reálně jsem se s nějakou výraznou hrozbou, násilím nebo pronásledováním… nesetkal.

Pět maskovaných mužů

I když přiznávám, jednou po cestě z baru (a zpěvák Jakub Ondra je mi svědkem) kolem Muzea u chodníku zastavilo ve 2 hodiny ráno auto, stáhly se okénka dolů, a v autě sedělo asi 5 mužů v maskách, kteří začali nadávat, vyhrožovat a jeden se snažil vystoupit. Stačili jsme odchytit taxi a ujet.

Jediný případ, který se mi stal. Ten večer jsme s Kubou u něj doma do pěti do rána psali písničky. Od roku 2011, kdy jsem napsal „Bestovní kámošenky“ to bylo poprvé, kdy jsem začal zase psát. Musím říct, že dnes už bych bez doprovodu nikam nevyšel. Zvlášť ne v noci.

Ale to je jediný příklad. Jinak nemám pocit, že bych byl nějak diskriminován, anebo že by mi moje videa nějak znehodnotila můj život. Naopak jsem díky svým videím našel spoustu úžasných přátel, kteří jsou dostatečně chytří na to, aby poznali, že jde o roli.

Když jdu do restaurace, lidé se mnou jednají stejně, jako s ostatními. A to i kdekoliv jinde. Například v Prachaticích mne oslovil asi desetiletý letý kluk s tím, že se mnou chce fotku. Potěšilo mě, že mě znají i tak mladé děti. Stejně tak, jako postarší dáma v tramvaji, která mi řekla, že to video s Martinem Hranáčem bylo moc hezké, a že její vnučka jí ho pustila, a že nemůže uvěřit, že mě osobně potkala.

Celebrita?

Necítím se jako celebrita, protože nejsem. Kdybych teď třeba skončil s videi, anebo umřel, tak by si za půl roku ani nikdo nevzpomněl na to, kdo vlastně jsem.

Já jsem rychlokvaška, která si na internetu vytvořila kariéru na jednom videu. Můj život to nijak výrazně nezměnilo. Spíš jsem rád, že díky tomu, že mě občas někdo pozná, tak lépe navazuji kontakt s lidmi. Sám bych se bál kohokoliv cizího oslovit.

Znechutit a pobavit

A na závěr mě napadl výrok mojí kamarádky, která řekla, že když čte ty negativní komentáře typu: „Jsi ostuda“ nebo „Přestaň natáčet a vymaž všechna videa“, tak jen dokazují, že kdyby byli v mojí kůži, neměli by koule na to, udělat to samé, co jsem udělal já. Nebál jsem se hodit ven videa, která dokázala sice znechutit hromadu lidí, ale i pobavit.

Zpověď Jana Zelenky: Přál bych si, aby lidé viděli i tu druhou stránku

Titulní foto: instagram.com

Autor článku se vysmívá stereotypům a chce jednoho dne změnit pohled lidí na gaye. Natáčí videa na svůj YouTube kanál a píše si vlastní blog.
Onload

32 názorů ke článku

07. 04. 2014 v 09:01Off-line Hed66  (57/-/-)
Zajímalo by mě, kolik neco co stojí Zelenku, že je téměř 3x týdně prezentován on nebo jeho slátaniny na tomto webu...
Souhlasím - 11   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
07. 04. 2014 v 10:25Off-line THX1188  (40/183/90)
Ono to bude asi trochu jinak, Zelenka má smlouvu s googlem, který mu platí za každý klik na jeho video, že by NaKluky.cz přišel na účet nějaký ten "sponzorský dar"? No asi jo, jak sám Zelenka rád píše, špatná reklama taky reklama a my b***i klikáme dál a tahle kreatura bohatne...!!!
Souhlasím - 9   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
07. 04. 2014 v 10:47Off-line THX1188  (40/183/90)
A-Marcel: já tomuhle spratkovi obětoval hodiny času, abych se přesvědčil o něm a došel jsem pouze k negativnímu dojmu, vůbec nejde o první dojem, já ho mám nastudovanýho, bohužel!
Twat: To mi neříkáš nic nového, naopak pokud udělal co píšu, je to skvělá obchodní strategie, evidentně mu to pálí a ví jak vydělat...což nic nemění na jeho "hrůzostrašné" prezentaci LGBT!
07. 04. 2014 v 10:56Off-line THX1188  (40/183/90)
On má nějakou pravou? Nevšiml jsem si! Je sním dost rozhovorů...ale bohužel, kde se neprezentuje jako vykroucenina, tam se si vytváří obraz ublíženého spratka již od útlého dětství...a s jeho maniodepresemi ta jeho "pravá tvář" asi bude dost dvoujaká...a jestli ji skutečně má, tak si ji sám zahrabal ve vlastních H.....
07. 04. 2014 v 11:00Off-line Last33  (31/179/62)
Ještě jeden článek o něm a mažu si profil :* Na tohle nemám náladu, to sem vážně neumíte dávat nic jinýho než tohohle vola a Gagu ?
Souhlasím - 7   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
07. 04. 2014 v 11:27Off-line NaKluky.cz  
Last33: Je tu spousta obsahu, než jen Zelenka a Gaga.

Tak třeba víkend jsme věnovali zajímavému rozhovoru s Jakubem, který žije se svým partnerem. Jakub si toho v životě prošel skutečně hodně, ostatně rozhovor s ním vážně doporučujeme (http://www.nakluky.cz/…am-prislusi/).

V neděli jsme pokračovali dalším rozhovorem, kde jsme vyzpovídali Martina Strachoně. Stál u zrodu queer filmového festivalu Mezipatra a zkusil si i křeslo předsedy brněnské gay organizace STUD (http://www.nakluky.cz/…in-strachon/).

Když se bortí vztah, ještě to neznamená úplný konec. Přinesli jsme deset základních rad, kterými je dobré se řídit. Je to takový balíček poslední záchrany :) Někdo možná namítne, že to jsou otřepané fráze, ale ruku na srdce, vždy se tím všichni řídíme? (http://www.nakluky.cz/…ranit-vztah/)

Informovali jsme o odchodu šéfa Mozilly, protože podpořil homofobní organizaci (http://www.nakluky.cz/…efa-mozilly/). První zprávu o Mozille jsme přinesli hned v jejím počátku, kdy se někteří gay vývojáři rozhodli skoncovat s vývojem rozšíření pro Firefox (http://www.nakluky.cz/…am-jeji-sef/).

Informovali jsme o ruských gayích, že se jim možná blýská na lepší časy (http://www.nakluky.cz/…l-nezakonny/) a nechutném činu v Miami (http://www.nakluky.cz/…lni-souziti/).

Do toho dva zajímavé hudební kousky od skvělé zpěvačky Dev (http://www.nakluky.cz/…nym-vztahem/) a hit od Icona Pop (http://www.nakluky.cz/…i-podcenuji/).

K tomu jsme psali o moc pěkných botách s květinovým vzorem (http://www.nakluky.cz/…ickem-stylu/) a přinesli fotografie mladého sexy modela se spodním prádlem, kde to prádlo je až druhořadé (http://www.nakluky.cz/…lo-pro-pump/).

Přinesli jsme také zpověď gaye o tom, jak se žije handicapovaným klukům. Na tento článek jsme skutečně hrdí (http://www.nakluky.cz/…u-mezi-nami/) a také tip na skvělý film (http://www.nakluky.cz/…imo-luxusni/).

Takže? Ne, fakt si nemyslíme, že by to tu byl pouze Zelenka a Gaga. Myslíme, že výše zmíněný soupis víkendových článků to jen potvrzuje :)
Souhlasím - 15   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
07. 04. 2014 v 12:09Off-line Colombo  (102/192/90)
Žádného Zelenku jsem až dosud neznal, až nyní jsem se kouknul na tohoto zjeva na youtube. Ať jsem koukal na jakoukoliv upoutávku s ním, nepřišel jsem na to, co tento jedinec vlastně užitečného vytvořil, dokázal nebo něčím jiným byl jakkoliv užitečný. Velmi mě pobavila jeho věta, že si ho každý fotí, někdo "viditelně", ti další tajně :-) . Ve skutečnosti by si asi většina lidí nechtěla zapráskat volné místo na paměťové kartě tímto exotem. Nelze, než dospět k závěru, že se jedná o dalšího ňoumu, kterého nikdo neuznává a tak se rozhodl svérázným způsobem zviditelnit a vyřešit tím i svůj mindrák.
Souhlasím - 14   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
07. 04. 2014 v 13:12Off-line Last33  (31/179/62)
Samozřejmě jsem to myslel s nadsázkou, jenže články o Zelenkovi a Lady Gaga tu jsou pravidelně, to snad vyvrátit nechcete =) a na můj vkus je toho až příliš, vidím to pomalu každej den co otevřu tuhle stránku
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
07. 04. 2014 v 15:12On-line Klucinek  (33/176/75)
Bože zastřelte ho už někdo, at má lidstvo konečně pokoj...nejhorší co je je hyperaktivní d***l...a von jim snad ještě za to platí že to sem sypou...já vim že každej m právo sem přispět, ale tomudle člověku by ho měli odebrat, stejně jako občanku a zavřít do zvukotěsný komory a počkat až si překouše žíly, ovšem tenhle by na to asi neměl...jaká to škoda..
Souhlasím - 7   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
07. 04. 2014 v 16:09Off-line Adam.dubsik  (36/200/100)
Ta diskuze mi přijde jako souhrn blábolů zhrzelých buzerantek, které nic nedokázaly a tady si léčí ego :D :D
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 10  Nahlásit
07. 04. 2014 v 17:22Off-line Hed66  (57/-/-)
adam.dubsik: pokud ti diskuze přijde jako blábol zhrzených buzerantek, pak by mě zajímalo, jako co ti přijdou články a videa Zelenky... ?
07. 04. 2014 v 18:10Off-line Daniel201097  (26/178/78)
adam.dubsik: podle komentáře hádám Zelenkův kamarád co? :D a nevím jak ostatní, ale moc bych ocenil, kdybych tady nemusel číst nějaký sračky o Zelenkovi, myslím, že je tady až zbytečně často ...
07. 04. 2014 v 18:40Off-line Adam.dubsik  (36/200/100)
Neznám Zelenku, nechává mě naprosto v klidu. Ale nemám potřebu ho tu špinit. Dělá videa jak chce a za to je populární. Někoho se to dotkne, jako například vás tady, a mě to nechává naprosto v klidu. Stejně jako vás uráží Zelenka, mě uráží videa typu Andrew Christian...
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 6  Nahlásit
07. 04. 2014 v 18:52Off-line Daniel201097  (26/178/78)
Andrew Christian má takový no .. všichni víme jaky videa, jenže to je hlavně o reklamě a je tam na co koukat a to se u Zelenky říct nedá ;)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
07. 04. 2014 v 18:54Off-line Adam.dubsik  (36/200/100)
Ano a o tom to je, u Zelenky není na co koukat, ale přemýšlet u toho, co dělá. - Teď už jsem něco málo zkouknul. Ale Andrew Christian je levný porno. A na co je to reklama?? Na to jak ze sebe udělat ještě větší buznu než Zelenka??
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
07. 04. 2014 v 20:04Off-line Swarovski  (25/173/58)
Bylo tu mé jméno ? :D
07. 04. 2014 v 21:09Off-line Adam.dubsik  (36/200/100)
Kilttilapsi
Populární jsem použil záměrně, protože sdílet video (a obsah může být kvalitní nebo totální sračka) je populární. Ale být slavný je udržet se nějaký pátek na vrcholu a produkovat pořád stejně kvalitní věci, díky kterým jsem se na vrchol dostal. A Zelenka se nedostal ani do prvního tábora na úpatí. Jinak máš pravdu, že je v tom rozdíl.
21. 08. 2014 v 14:14Off-line Voki  (34/168/55)
Pan Zelenka není ani ke koukání,ale ani k poslouchání.Je ošklivý a naprosto hloupý buzerant a mne teplýho kluka jeho způsoby urážejí.V jeho případě se nedivím k negativnímu vztahu ke gayům.Ale opravdu všichni nejsme jako toto vykroucené stvoření s IQ nohy od stolu.
27. 08. 2014 v 17:07Off-line Chuckym3  (41/174/75)
Přehnaná a hraná vykroucenost , nic víc. Pochybuji, že reálu je takový, ale to je jedno, pro své chování a prezentaci komunity by si zasloužil pořádně proplesknout.
27. 08. 2014 v 17:54Off-line Adam.dubsik  (36/200/100)
A víte co je zajímavý?? Tady Zelenku odsuzujete, ale přitom když se podívám do Pridu, tak je tam takových lidí polovina :D :D
27. 08. 2014 v 17:57On-line Klucinek  (33/176/75)
Je to šok, ale většinou k tý první polovina existuje eště druhá....já vím drsný poznatek...
27. 08. 2014 v 18:32Off-line Adam.dubsik  (36/200/100)
Kluku, mě nešlo o množství, mě šlo o to že to jsou pokrytci ;).
22. 12. 2014 v 22:34Off-line Petronius  (28/187/-)
To je strašný zjev :(
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
28. 01. 2015 v 12:34Off-line FRANTA48  (58/-/-)
nejsem žádnej krasavec ale Zelenka je hnus
24. 03. 2015 v 17:44Off-line Boylover  (103/179/84)
Tady je jeho video z doby krásného dětství.
http://uloz.to/…-zelenka-mpg
19. 08. 2015 v 12:01Off-line Jaromir1987  (35/173/71)
strčte si toho vychcaniho z**da zelenku dop***le komu je co ponem
02. 02. 2016 v 22:25Off-line Zdendil  (30/175/70)
Nevím jestli si tohle někdo přečte, ale jsou 2 typy lidí :1) deb*il co J.Zelenku zná a jeho příspěvky zhlíží a 2) co to neustále komentují . Mě je za vás studno jak můžete o někom něco psát a třeba i povídat když ten kluk na vás působí prostřednictvím internetu? Já ho neznám ani osobě ani nijak jinak a žádný názor na něj nemám.Jen mi připadá že tu jde o závist? Kdyby sem nic nepsal tak nemáte co číst a ani co zběsile komentovat. Máte málo svých starostí že se stačíte starat o druhé? (jsem typ č.1 co si přečetl jeho příspěvek s povinností sem něco napsat. ) ;)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
18. 06. 2016 v 00:16Off-line TouchMe  (28/180/67)
Kdo to je ? :D :D
02. 08. 2016 v 17:30Off-line Ahojki14  (25/173/50)
je to hnusna skareda buzna!ktora robi nam gayom iba hanbu!
18. 10. 2019 v 21:58Off-line Ounav  (63/180/85)
Nelíbil se mi. Nechápal sem ho. Nevšímal sem si ho, gnoroval sem ho. Pak už mi tolik nevadil, ani nevím, proč, možná sem si o něm něco přečet, co sem asi ještě nečet, nevim:-)), pak už nevím, teď ho mám rád, asi se zamiluju...
Nic z toho není o mně a je to fikce, ale proboha lidi, proč jste tak nenávistní, někteří. Ten kluk je moc chytrej a zlej asi nebude, nebo myslíte, že ano?
29. 04. 2020 v 10:48Off-line Marek1989  (35/-/-)
picus
05. 11. 2020 v 12:19Off-line Lofwyr  (45/180/85)
Jaké to je být Jan Zelenka? Jsem dement, přiznává
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload