Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Fotoreport: Poslední ohlédnutí za Mr. Gay Czech Republic 2014

V pátek 18. 4. 2014 soutěžilo šest krasavců o titul Mr. Gay Czech Republic v pražském divadle U Hasičů. Z klání vyšel vítězně soutěžící Michal Kapetek. Večer, stejně jako celou soutěž MGCZ, vymyslel a zorganizoval Tony Čejka. Moderovali jej herci Jaroslav Šmíd a Jindřich Nováček. V porotě zasedli známé osobnosti řad z médií, partnerů, odborných garantů, celebrit a profesionálu ve svém oboru.

Slavnostní večer, při kterém „šampaňské teklo proudem a jídlo přinášelo neskutečné gastronomické zážitky“, vyvrcholil volbou Mr. Gay. Stal se jím již zmíněný Michal Klapetek. „Vůbec jsem to nečekal, byl jsem z toho mile překvapen,“ svěřil se dojatý muž přítomným novinářům. Titulem 1. vicemistr se může pyšnit Jan Jakubec , a 2. vicemistr se pak stal Miroslav Tomko.  Vítěz soutěže Mr. Gay Czech Republic nás pojede reprezentovat na mezinárodní soutěže Mr. Gay Europe ve Vídni a Mr. Gay World v Římě.

Vítěz a dva vicemistři

Vítěz Michal Klapetek vyhrál ceny za více jak 300 000 Kč.  Slevu 100 % na služby společnosti GiSant, týdenní zájezd na Gran Canaria, elektroniku od Bang & Olufsen, osobního stylistu po celý rok – Make  Up od studia Face-To-Face, nafocení profi photo Booku od studia Zeď, roční permanentku do fitness Oasis City, permanentku na Speed Gym, služby Dental Office H33 pro zářivý chrup (komplexní dentální hygienu a bělení bělící lampou Philips ZOOM), roční služby salonu Oskar, vouchery na nákup u KARE Design, obraz sebe od malíře Václava Floriana a hlavně korunu a jehlici s monogramem soutěže.

I. vicemistr Jan Jakubec  vyhrál elektroniku od Bang & Olufsen, nafocení profi photo Booku studia Zeď, roční služby salonu Oskar, voucher do restaurace Pálffyho paláce a vouchery na nákup u KARE Design.

II. vicemistr Miroslav Tomko  vyhrál elektroniku od Bang & Olufsen, voucher do restaurace Pálffyho paláce, nafocení profi photo Booku studia Zeď, roční služby salonu Oskar a vouchery na nákup u KARE Design.

Mr. Gay Photogenic 2014

A aby těch vítězů nebylo málo, tak se ještě volil v soutěži Mr. Gay Photogenic 2014, která probíhala 14 dní na FaceBooku a portálu nakluky.cz, kde si mohli všichni určit nejvíce fotogenického finalistu. Vítězem se stal s Jan Jakubec,  který obdržel investiční diamant od společnosti Antwerp Investment.

Průběh večera probíhal následujícím způsobem a byl poněkud neobvyklý. Finalisté nastoupili v modrých džínách, bílém triku a černých botách, aby se představili divákům a porotě.  Poté se soutěžící předvedli v promenádě ve spodním prádle a plavkách.  Ve volné disciplíně byl k vidění zpěv vlastní produkce, tanec, přednes Shakespeara v angličtině a píseň ve znakové řeči.

Jeden z našich finalistů Lukáš Pluskal je hluchý. „Tím chceme vyzdvihnout i to, že naše soutěž je otevřena všem gayům. V naší menšině jsou i další menšiny, ale to není důvod to nezkusit, dáváme šanci všem,“ říká výkonný ředitel Tony Čejka.

Neskutečnou podívanou a show předvedli i hosté večera. Pražská moderní brit-pop-rocková kapela The Travelers předvedla opět repertoár složený z vlastních anglicky psaných písní. Operní pěvkyně Markéta Mátlová & Jakub Hübner z kapely The Travelers zazpívali ústřední píseň z muzikálu Fantom Opery. Vojtěch Šenkýř zazpíval píseň Robbia Williamse.

Organizátoři a interpreti se buď vzdali částečně, nebo celého honoráře, a přispěli tak částkou 35 000 Kč nadačnímu fondu Šťastná hvězda. Z rukou PR manažerky soutěže Andrei Němečkové jej převzala Alena Skovajsová.

Foto: TZ

Onload

6 názorů ke článku

22. 04. 2014 v 20:21Off-line Zdendyss  (26/-/-)
Miroslav Tomko - nejhezčí :3
22. 04. 2014 v 21:38Off-line MsStepka  (27/180/70)
Nejlepší je vidět na fotce svýho tátu předávat šek od Urosanté... Nevím jestli mě to má těšit nebo ne... :DD
23. 04. 2014 v 21:37Off-line THX1188  (40/183/90)
Já moc nechápu, jak chlapeček co tady kde koho úpěnlivě žadonil přes PM o hlasy se mohl umístit jako druhý.....takže jen hnus, rmut a kal v tom našem státě Českém všemi věcmi teče! No fuj!!!
08. 05. 2014 v 08:35Off-line Betonica  (39/191/93)
Je smutné, že odborná porota vybrala tak, jak vybrala. I. vicemistr je chlapec, který se chlubí více než 500 sexuálními partnery - je to snad oceněníhodné?

Pardon, ale celá tato akce je parodií na gaye.
11. 05. 2014 v 19:54Off-line Petardo  (103/-/-)
Tolik faktických a gramatických chyb?! Vidím je a to jsem tam nebyl, ani bych nešel. Nejděsivější je ta údajné perfomanc ve stylu Kazaki.
05. 06. 2023 v 15:44Off-line Otello  (37/191/-)
Maskarni bal :-))
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload