Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Film Šťastný Nový rok: Den, kdy má svět možnost začít od začátku

Film „Šťastný Nový rok“ (New Year's Eve) od režiséra Garryho Marshalla vás nadchne pro jeho úžasně napsaný děj. Ten se odehrává v New Yorku, ve městě, kde je možné téměř cokoliv, a ještě k tomu na Silvestra.

Když se obyvatelé New Yorku ráno probudí, netuší, že daný den pro ně, bude mít větší význam, než kterýkoliv den v roce, a že i poslední den v roce není pozdě zalepit staré rány, odpustit, a zkusit něco, čeho jsme se celý život bálu. Caire Morgan (Hilary Swank) má na starost newyorské tradiční spouštění koule, až udeří půlnoc. Jelikož se zasekne v půlce cesty nahoru, ocitá ve velice zapeklité situaci.

Kim Doyle (Sarah Jessica Parker) je rozvedená matka, která nemá zrovna dobrý vztah se svou šestnáctiletou dcerou Hailey (Abigail Breslin), která chce Silvestra prožít ve víru velkoměsta s kamarády. Kim je zklamaná, a chce si dceru získat nazpět. O všem ona sama má svého tajného ctitele Sama (Josh Duhamel), kterého potakal přesně před rokem, a který jí slíbil, že se setkají příštího Silvestra. Není si však úplně jistá, zda to dodrží.

I Ingrid (Michelle Pfeiffer) má své sny. Je ovšem stydlivá a sama si ani nepřipustí, že nesnáší svojí práci a každodenní povinnosti svého stereotypního života. Je tedy na čase tomu učinit přítrž. Najme si poslíčka Paula (Zac Efron), který nosí poštu, aby jí splnil deset jejich nejtajnějších přání, jako jsou navštívit Bali, jet taxíkem bez zácpy, nebo cestovat kolem světa. Paul tak bude muset využít představivost a New York.

Tak to máte. Lidé se v posledním dni v roce mění. Touží po tom zakusit něco nového a pokusit se spravit to, co se zdá zcela nemožné.  Na začátku dne se to zdá možná nemožné, ale kdo ví. Je to přece New York. Film Šťastný Nový rok je z roku 2011 a na ČSFD si vysloužil 62 %.

Titulní foto: youtube.com

Autor článku vnímá život jako boj, který stojí za to žít. Souhlasí s citátem, že někdy je špatné snít, protože si pak po dlouhé době uvědomíme, že se nám naše sny nikdy nesplní.
Onload

1 názor ke článku

11. 05. 2014 v 14:26Off-line Brabicek  (34/175/115)
už jsem ho viděl tak před rokem,,,, je to hezkej film
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload