Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Kolekce jaro/léto od Valentina: Opravdu se hodí na jarní počasí?

Když to vezmu kolem a dokola, jak říkává jeden moudrý člověk, tak se tato kolekce Valentina příliš nevydařila. Míru očekávání nesplnila ani z poloviny. Asi nejsme sami, když jsme si mysleli, že v kolekci na jaro a léto by mělo být více jarního a letního oblečení, než pouze jedny nebo dvoje kraťasy a „žabky“ v kombinaci se společenským oblekem.

Obleky Valentino nabízí opravdu krásné, je v nich elegantní jednoduchost, ta se Valentinovi nedá zapřít, jenže hodí se to na jarní a letní kolekci? Někteří lidé si myslí, že když má oblečení punc luxusu, který mu dává značka, tak musí být hned vystřižené z poslední módy. Ne vždy tomu tak musí být. Posuďte sami, jak se vám tato kolekce líbí, či nelíbí? Zda je pro vás důležitá značka, nebo je důležitější styl od jakéhokoli výrobce, ať už je to Made in China, anebo například Valentino, Prada a mnoho dalších.

Jako nejlepší povedené kousky této kolekce by byly pravděpodobně doplňky, konkrétně tašky. 

Foto: valentino.com

Titulní foto: valentino.com

Autor článku má rád styl a neotřelou módu, často za ní hledá něco víc, než jen obyčejné kousky oblečení.
Onload

3 názory ke článku

03. 06. 2014 v 18:30Off-line Sense  (32/180/78)
Autorovi článku asi nedochází, že tyhle kolekce určují jen směr módy pro určité období a nejsou znakem toho, že TOHLE se bude nosit.
Mě tohle pouze říká, že letošní jaro se ponese v duchu armádní a brčálové zelené a biege / gold dust barev. Tedy, alespoň podle Valentina, od něhož to přebere značka, ke kterým se smrtelníci dostanou, tudíž Prada a další, jím podobné ( Dior, Emporio Armani a další ).
A v tom nejlepším případě. Skutečná móda je jednoduchá. Nos co máš rád bez ohledu na to, jestli se to někomu líbí nebo ne. Když jsem se smířil s hopery, hipstery, beliebery a barbie's, smířím se i s faktem, že budu nosit Josefa S. a kvalitní, i přesto že neznámé návrháře. Smířím se s oblečením z CA, NewYorker, Zara, Pull & Bear namísto extravagantních, mnohdy přehnaných kousků oblečení jež za moc nestojí. :P
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
03. 06. 2014 v 18:32Off-line Sense  (32/180/78)
P.S.: Pokud vážně redakce myslí, že "článek" je 20 vět, tak to je na tom hodně špatně. Zvlášť když mají poukazovat na módu a problémy dnešní společnosti děcka :)
03. 06. 2014 v 20:46Off-line Matthewko  (27/182/85)
a ja si myslým že jar už bude aj tak končiť jún vážený je už klimatické leto takže v pohode:)
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload