Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Pro dospělé gaye: 7 důvodů, proč nezáleží na tom, s kolika kluky jste spali

Pokud věříte, že jediným důvodem k sexu je láska, v horším případě plození dětí, tak si tento článek pravděpodobně neužijete. Někdo se tím, kolik kluků už dostal do postele, rád pochlubí, jiný si to radši nechá pro sebe. Proč bychom se neměli stydět za to, že jsme měli více než jednoho sexuálního partnera?

1. Je to zapsáno v DNA

Od přírody je dané, že každý zdravý muž vždycky chtěl, chce a bude chtít mít tolik sexu, kolik jen bude možné. Odmítání něčeho, co je pro nás přirozené, jenom kvůli tomu, abychom vyhověli představám ostatních, je zkrátka nesmyslné.

2. Je to svobodná volba

Každodenní orgie nebo celibát, vždycky to bude vaše volba. Běžte a užívejte si. Kdykoliv a kdekoliv. Lidé, kteří vás za tohle odsoudí, jsou ti, kteří mají k sexu špatný vztah nebo si jsou nejistí sami sebou.

3. Protože na tom vlastně nezáleží

Pokud s někým začnete chodit, není nic špatného zeptat se na to, s kolika partnery váš partner chodil před vámi. Počet bývalých přítelů a počet sexuálních známostí nemusí být stejný. Více sexuálních partnerů neznamená, že si dotyčný nedává pozor na sexuálně přenosné nemoci. Když se člověk chrání, můžou mu postelí projít stovky kluků, pokud ne, může si budoucnost zkomplikovat už při ztrátě panictví.

Takže až se budete chtít dozvědět více o sexuální minulosti vašeho partnera, zkuste radši některou z těchto otázek: Kdy jsi byl naposledy na testování na HIV? Používáš vždycky kondom? Spíš ještě s někým jiným? Nespal jsi s mým bývalým, že ne?

4. Je to sbírání zkušeností

Ztráta panictví je nepochybně zajímavý zážitek, ale pravděpodobně u nikoho se nejedná o nejlepší sex v životě. Každá činnost je vylepšována jejím pravidelným opakováním. Navíc ne každému se líbí všechno, co se dá v posteli provozovat, takže není možné zůstat u jednoho partnera. Mít v posteli zkušeného partnera je skvělé – ti z vás, kteří už narazili na ostříleného bottoma, mi jistě dají za pravdu.

Foto: © Depositphotos.com/feedough

5. Nedefinuje to naši osobnost

Počet sexuálních partnerů nemá souvislost s tím, zda jsme dobří, chytří, jestli jsme schopni obětovat se pro někoho, pomoct ostatním či zda jsme všeobecně milí. Je to prostě jenom sex. Když o někom víte jenom to, že má hodně sexu, dokážete z toho snad odvodit, zde je či není sobecký?

6. Protože je to minulost

Pokud tím, že se s někým vyspíte, nikomu neublížíte, tak v čem je problém? Obecně platí, že člověk by se neměl stydět za nic, co ho v danou chvíli činilo šťastným.

7. Není čeho litovat

Obvykle litujeme více těch věcí, které jsme mohli udělat a neudělali, než těch, které jsme udělali. Pokud si budete dávat pozor, získáte jenom spoustu skvělých vzpomínek. Čas utíká rychle a někdo, kdo otálel, s překvapením zjistí, že už není tak ohebný, aby mohl zvládnout některé polohy z Kámasútry.

Zkrátka se není za co stydět. Právě naopak. Buďte na sebe pyšní. Zapisujte si svoje sexuální zážitky do deníčku, abyste měli ve stáří na co vzpomínat. Udělejte si fotoalbum vašich milenců. Vyfoťte si #aftersexselfie na Instagram. Vyprávějte své sexuální zážitky (včetně těch trapných) přátelům v baru a příbuzným na rodinných sešlostech.

Jak zaručeně zkazit dobrý sex? 10 „zásadních“ pravidel pro váš život

Jak často masturbujete? Často! A to je dobře…

Máte ho malého, nebo velkého? Zjistili jsme to za vás

Titulní foto: © Depositphotos.com/slena

Autor článku je hříšný bůh sexu, půlku výplaty nechává v sexshopu a jeho uměleckou tvorbu raději hledejte na RedTube.
Onload

44 názorů ke článku

06. 07. 2014 v 06:40Off-line Colombo  (103/192/90)
Ano, přesně jak je psáno pod článkem: "...uměleckou tvorbu autora hledejte na RedTube..."
Ač si nejsem sebou nejistý, ani nemám k sexu špatný vztah, autor od A do Z svým projevem propaguje pouze promiskuitu, čím více sexuálních partnerů, tím lépe a věřím i tvrzení, že půl výplaty nechává v sex shopech. Zaráží mě rovněž autorovo nabádání - "není se za co stydět, buďte na sebe pyšní, zapisujte si svoje sexuální zážitky do deníčku...".
Autor mi připomíná buzničku, která krom sexuálních veletočů nic pozitivního v životě nezažila a nejspíš ani nedokázala. Bůh s ním...
Souhlasím - 75   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
06. 07. 2014 v 07:46Off-line ThomPrag  (45/180/76)
Ač má autor v několika věcech pravdu, článek mi přijde dost uhozený. Já jsem rozhodně pro, aby se mládí vyřádilo, hormony uvolňovaly, apod. Ale tady mám pocit, že jde o extrém. Zvlášť poslední odtstavec mi přijde, jako když to psal pacient nějaké léčebny.
Sex je skvělá činnost, od přírody jsme k němu tak nějak stvořeni. Ne každý ho má ale rád ve stejné míře, proto bysme se měli řídit vlastními pocity a ne názory jakéhosi boha sexu.

Jo a jak asi bůh sexu myslel toto....? :-)
"Obvykle litujeme více těch věcí, které jsme mohli udělat a neudělali, než těch, které jsme udělat mohli a neudělali."
06. 07. 2014 v 08:16On-line Richard33  (44/185/80)
Jednu věc musím okomentovat..... kdyby jsme byli ovládáni tím, co je napsáno v DNA, tak se většina z nás nedožije ani puberty :-D
06. 07. 2014 v 09:29Off-line Poklad  (29/177/69)
OMG... Už jsem si několikrát říkal, že tu nějaký článek dosáhl úplného dna, ale s tímhle tedy hrabete ještě hlouběji....
Souhlasím - 33   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
06. 07. 2014 v 10:18Off-line Boy94  (27/174/65)
Kdyby nic jiného, tak poslední odstavec je už opravdu příliš a jestli tenhle článek budou číst mladí, kolem 15-16ti a budou si to teprve uvědomovat, že "jsou", tak temhle článek jim hezky našlápne k tomu, že z nich budou k***y ;) A myslím si, že jich už tady je dost ;) Tak není potřeba to obhajovat nějakým DNA ;)
Souhlasím - 20   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
06. 07. 2014 v 11:00Off-line Ryan008  (33/174/62)
Tak tento článek je opravdu gól, ten mohl mět už zrovna v nadpisu Promiskuita není špatná nebo Nestyďte se za Vaši promiskuitnost a výmluvou na DNA a osobnost to zabil :D určitě bych někomu chtěl například říct, že mou postelí prošlo 150 kluků či chlapů, v rozmezí od-do a když mu řeknu, že bude můj 151. na seznamu, tak jeho to nechá naprosto klidným a ještě mi řekne, že rád bude na onom seznamu přefiknutých :D a ideálně ještě s HIV, šak proč ne... Autor by měl podstoupit léčení ideálně na Opavské nebo Kroměřížské psychině
Souhlasím - 15   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
06. 07. 2014 v 11:25Off-line Ent  (50/183/100)
teda taková sbírka nesmyslů a hloupostí jako je tenhle článek to se jen tak nevidí.
Souhlasím - 16   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
06. 07. 2014 v 11:45Off-line Chuckym3  (41/174/75)
Ten článek je o ničem, je to jen pobídka, aby každý se začal zprnit s každým na potkání, nic víc. Co se týče ke vztahu o tom asi autor nemá ani ponětí, spíše ani žádný vztah a uznání. Potřeba si vyklepat koule je na jeho prvním místě, místo toho, aby se měl ke komu schoulit, když je mu ouvej, aby si mohl s někým popovídat a svěřit se když je potřeba. Chápu, že článek o tom ani není , jak již je psáno hned v úvodu, ale na druhou stranu s tím hodně souvisí.

A ten poslední odstavec je tedy fakt dost ujetej.
----------
Vyfoťte si #aftersexselfie na Instagram. Vyprávějte své sexuální zážitky (včetně těch trapných) přátelům v baru a příbuzným na rodinných sešlostech.
---------
Už vidím, jak vyprávím přátelům na baru, jak jsem někomu postříkal zadek , až mu to teklo po koulích :D

A co k autorovi ? Pokud k jeho zálibám patří rimming, pak je patrné, že již má tem mozek opravdu hodně vylízanej a jeho záliba k BDSM mu nevratně poškodila mozkové buňky, tedy pokud nějaké má a nemá hlavu spíše jen jako další zásobník na semeno .
06. 07. 2014 v 11:48Off-line Vlado2  (61/180/80)
Roku 1969 sepsal jakýsi Anton Szandor LaVey v Americe (ve snaze se proslavit) poněkud "zvláštní" dílko, které nazval SATANSKÁ BIBLE. Literární hodnota nulová, myšlenkově spíše k smíchu, ale v duchu šedesátých let i s pasážemi, týkajícími se volného sexu. Vzhledem k tomu, že se mi tento blábol kdysi dostal také do ruky, mohu si dovolit tvrdit, že pan Červenka zjevně opisoval. Jen mu uniklo, že jsme o půlstoletí dál.
Souhlasím - 12   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
06. 07. 2014 v 11:59Off-line Chuckym3  (41/174/75)
Vlado2: Anton Szandor LaVey z mého pohledu možná měl větší ambice a ideály v životě, než autor článku, také po něm něco zůstalo co má množná pro některé hodnotu, pro některé nikoliv. I když v zásadě jak píšeš je to založeno pomalu na stejném principu. Pochybuji ale, že autor článku jí třeba četl, nebo četl některé z děl od Nietzscheho.
06. 07. 2014 v 13:08Off-line Buttch  (28/-/-)
nebudu číst všechny komentáře, tak možná řeknu to, co už bylo řečeno...:D
já teda na sexu nic nevidim, nevyhledávám ho a nepotřebuju ho, ale soudit podle toho kdo kolik lidí píchal je směšný. Máme jen jeden život a měli bychom dělat to co nás baví, ne? Ten článek má něco do sebe, ale věta "Vyprávějte své sexuální zážitky (včetně těch trapných) přátelům v baru a příbuzným na rodinných sešlostech." jako vážně? :D :D
06. 07. 2014 v 14:52Off-line OoO  (23/179/75)
Co to má jako bejt?! Pravidla soutěže "O největší děvku roku"?? Přečetl jsem první dva odstavce - pak jsem myslel, že budu zvracet. Nechápu, že se autor hanbou nepropadl a ani to, jak se tady takový článek může vůbec uveřejnit!
Snad nejde o to, že "je to v DNA bla,bla,bla", jasně každej máme touhy a "chutě", ale jde snad o to tohle potlačit, myslet racionálně a nev*****t s každým, kdo mi přijde pod ruku! .. K čemu nám, pak k***a byla ta evoluce, když ten mozek vůbec nepoužíváme a uvažujeme jen p***m...
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
06. 07. 2014 v 15:03Off-line Buttch  (28/-/-)
Proč ty touhy a chutě potlačovat? Nedělal bych ze sexu něco uplně vážnýho, vždyť je to věc jako každá jiná, tak proč si ji nedopřávat když ji máš rád?
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
06. 07. 2014 v 16:05Off-line FlamingSpaz  (27/180/75)
Celá staletí měli muži jednu... dejme tomu ženu a byli s ní až do smrti a v dnešní době je tomu jinak - proč? - protože jsou chlapi prasata a z**di, ne všichni to mají zapsaný v DNA, ten kdo tohle vyblil je asi pořádná d***a :D
Souhlasím - 8   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
06. 07. 2014 v 16:06Off-line FlamingSpaz  (27/180/75)
Ale třeba bude na tomhle světě líp až vychcípáte na AIDS :)
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
06. 07. 2014 v 17:26Off-line Mychal  (43/192/75)
Tak každému, co jeho jest..

PS: Jsem mile překvapen, kolik lidí s článkem nesouhlasí.
06. 07. 2014 v 18:13Off-line Sonicboom  (61/173/-)
Vzdyt je to legrace!:-D
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
06. 07. 2014 v 18:50Off-line Bery  (30/-/-)
A co je na střídání partnerů tak strašně moc špatného?
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 13  Nahlásit
06. 07. 2014 v 19:41Off-line Wmwmw  (31/181/65)
No jasně, to špatný je třeba si pořád omlouvat, a to dobrý je jen považovaný za divný. :P
06. 07. 2014 v 20:42Off-line Sense  (32/180/78)
Jako co mám na tohle říct? Ztratil jsem 2 minuty života čtením a dalších 10 minut čtením komentářů. Já už viděl hodně věcí, co se týkají "Nás".
Viděl jsem pokrytectví, závist, hloupost, egoismus a tak dále.
Tohle to vše spojilo v jeden nádherný článek. Ano, možná to je pravda. Není nic špatného na tom říct, s kolika muži jsem spal, ale proč bych to proboha dělal kromě toho, abych si zmastil ego, což vlastně stejně nefunguje?
Možná je autor naivní blbeček nebo zamindrákovaný hovado. Nebo je to jen možná další buzna co se snaží vypadat sečtěle ( nedaří se ) a poukazuje na tyhle "problémy". Tak jinak...
"Milý deníčku, dnes jsem spal s mužem, který byl vždy mým životním snem. Má 23 cm. Ano, vskutku docela malý, ale i tak mě to bolelo a já prostě jen miluju, když mi ho tam chlap vrazí a jedná se mnou jako s děvkou. Ups, to přesně jsem. Hodně mě to bolelo a teď vlastně ani nevím, proč prahnu po tolika ptácích, ale dělám to a dělá mi to dobře. Na těch pár minut, kdy mě v****ávaná p***l dělí od té prázdnoty mého života se těším ze své existence, protože jen ten špinavý, nestoudný a hloupý sex, který všichni tak opěvují, mi dává možnost ukázat, že i já za něco stojím a že si sebe mohu vážit alespoň proto, že mám p***l do které se vejde vlastně naprosto všechno." Další špatná domněnka, stane se. No jo, to mi pu***áni, co Nám stačí jeden chlap na spoustu věcí v životě asi nemůžeme pochopit a Náš vztah k sexu je patrně jen výsměchem těm nadřazeným a chytřejším co si odpouštějí upřímné, láskyplné vztahy plné něhy, vzrušení a pocitu, že jsem přece jen na světě abych dělal šťastným každý den dva lidi. Sebe a Jeho.
Nezbývá mi než brát tenhle článek jako satiru, jinak bych se prostě nad tímhle musel rozplakat, vzít víčko od plechovky a ukončit svou nudnou existenci člověka co nemá čas hledat další zářezy... ;)
06. 07. 2014 v 20:43Off-line Colombo  (103/192/90)
Jsem jen zvědav, kdo tvůj román bude číst...
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
06. 07. 2014 v 20:57Off-line Tyristor  (29/185/70)
No, slušná žumpa. Ty články jsou na úrovni Blesku a TN.CZ, možná i pod jejich limity. Asi netřeba komentovat pana autora; když řeknu, že má v hlavě nasráno, tak to asi vystihuje vše celkem přesně ... Argumenty o které se snaží pisatel opřít svou i***tskou teorii jsou úplně zcestné a napadnutelné snad ze všech stran ... Nejsem nějak přehnaně konzervativní, ať si každý š**á s kým chce a jak chce. Každému co jeho jest, ale proč se k***a někdo snaží paušálně uplatnit a obhájit něco, co je předmětem svobodné vůle každého člověka!
06. 07. 2014 v 22:18Off-line Mar92  (31/-/-)
Snaha autora si racionálně oddůvodnit svůj sexuální apetit a odlehčit výčitkům svědomí? :D
06. 07. 2014 v 22:29Off-line Ztracen  (40/183/83)
Ani jsemto nedočetl, další sračka :-(
Souhlasím - 7   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
06. 07. 2014 v 23:28Off-line Sid_6  (36/182/66)
Tohle dílko bych zařadil do časopisu Trnky Brnky, pokud se nemejlím, tak ještě existuje. Ani NEIreport by to nevzal.
07. 07. 2014 v 15:39Off-line Matthewko  (28/182/85)
som názoru jeden partner jeden vzťah , jedno všetko :) žiadna promiskuita nie je dobrá len sa tým šíria choroby:)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
07. 07. 2014 v 16:52Off-line Beckett51  (27/-/-)
Přemýšlím kdy jsem četl větší d***lotinu než tenhle článek.... hmmm už hodně dlouho ne.
07. 07. 2014 v 18:30Off-line Matthewko  (28/182/85)
já ješte takovou kravinu nečet nikdy:)
07. 07. 2014 v 20:48Off-line Cool.my  (33/187/-)
Ba ne, v jednom bodě bych i souhlasil, nejlepší sex opravdu nebyl ten první, ale až několikátej, akorát pořád se stejnym partnerem, což bude asi ta oblast, ve který má autor ještě mezery :D Ačkoliv jsem měl i období, kdy jsem to trochu střídal, dneska můžu s klidem říct, že ty jednorázovky stály většinou za velký kulový a kolikrát jsem si řikal, že jsem si ho radši nevyhonil.

Jinak po dlouhý době článek, co sem četl s otevřenou hubou a dočetl jsem ho do konce jenom díky těm komentářům pod ním :D :D :D Prej fotoalbum penisů :D :D :D To už mam a s drtivou většinou z jejich autorů jsem se nikdy ani nesešel :D To už je moc tohle. Budete mě asi muset potkat někde na ulici páč mít profil na těhle stránkách začíná bejt už i pod mojí úroveň :D :D :D
07. 07. 2014 v 21:03Off-line Cool.my  (33/187/-)
Jinak všem, co tu něco napsali, fakt velký díky za to, že si ještě někdo všimne, že tady na tom šu*acim extrémismu, kterej se tu prezentuje, neni úplně všechno v pořádku.

Dneska jsem viděl v parku fakt krásnej mladej pár, ona šla po takový vyvýšený kamenný zídce, on ji držel za ruku, pak si ji vzal do náručí, dal jí pusu... Možná trošku naivní, ale v tu chvíli jsem si řekl, že je to něco tak krásnýho! Tohle jsou podle mýho názoru ty chvíle, na který se má ve stáří jednou vzpomínat. Ale pokud to, co jsem dneska viděl v tom parku, dám do kontrastu s tím, co jsem právě dočetl, tak se vážně zpětně začínám stydět za to, že jsem gay.
Souhlasím - 10   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
07. 07. 2014 v 21:07Off-line Mychal  (43/192/75)
Souhlas cool.my! Ale až na tu poslední větu. Jak jsi sám napsal, nejsme všichni šukací mašiny ;-) Láska existuje, já tomu věřím.
07. 07. 2014 v 21:35Off-line FlamingSpaz  (27/180/75)
Třeba byl účel článku sledovat reakce. To že jsou negativní mě jen a jen těší a vlastně i překvapuje :)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
09. 07. 2014 v 19:01Off-line Igy  (38/173/81)
Taky mě nezaráží, že jsou negativní. Ti, o kterých článek je, teď někde vesele šukají a tady zbyli jen ti, co jim závidí :)
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 6  Nahlásit
10. 07. 2014 v 00:25Off-line FlamingSpaz  (27/180/75)
@igy No... co na to říct :D závidět někomu jak š**á s lidma který nezná... paráda :D to bude zase háívéček :D
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
10. 07. 2014 v 07:01Off-line Ztracen  (40/183/83)
igy: nesud podle sebe. Ja vesele š***m i když se bavím nad pokleslou úrovní našich spoluobčanů a to jestě stíhám sledovat dění na Ukrajině :-* Ono vlastně pak není co závidět, když někoho partner přitahuje i po roce, dvou , třech i deseti :-P Prostě si buď někdo umí vybrat, nebo musí pořád hledat :-D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
10. 07. 2014 v 12:11Off-line Nikoda  (27/183/75)
Skutočne? o.O
To ako tento článok alebo ako to nazvať je dokonalým príkladom toho že v tejto komunite je skoro všetko len a len o sexe a o promiskuitizme.
Na všetkých Gay Prideoch chcete rovnaké práva ako majú muž so ženou vrátane manželského zväzku a adopcie detí.
Avšak hrdo podporujete promiskuitu.
Patrím síce do tejto komunity ale toto je len dôkazom toho o čo tu všetkým ide. Hlavné je mať sex s čo najviac partnermi, nie?
Robiť zo seba kurvu je absolútne v poriadku a že denne máš v posteli troch-štyroch partnerov je niečo absolútne normálne. Dám si kondóm, HIV nebudem mať, tak kde je problém?
Fakt... Občas sa aj hanbím za to že som v takejto komunite.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
10. 07. 2014 v 21:08Off-line Bery  (30/-/-)
Proč to tak strašně hrotíte? Když už tak moc chcete srovnávat s heterákama, kde berete takovou jistotu, že všichni jsou věrní a vůbec nestřídají partnerky?
Nikoda: Nikdo tě nenutí v téhle "komunitě" být. ;)
10. 07. 2014 v 23:43Off-line Tyristor  (29/185/70)
Bery:

Mně přijde vyhrocený hlavně ten článek ... Už jen ten název - "7 důvodů, proč nezáleží na tom, s kolika kluky jste spali" - jak, k***a, může někdo napsat takovou k***tinu? Také mohu napsat antagonický článek "138 důvodů, proč záleží na tom, s kolika kluky jste spali", a bude to stejně i***tské.

Srovnávání promiskuity v ht. a hm. společnosti je věc jiná, která na hlouposti článku nic nemění.
19. 08. 2014 v 13:28Off-line Sir.patrick  (26/173/68)
No, tak myslím si, že krásné vzpomínky budu mít i bez toho, aniž bych měl denně sex s někým jiným. Pokud umím relaxovat, činit život krásný nejen pro sebe, ale i ostatní. Jde to i jinak, než jen sexem. :)
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
29. 01. 2017 v 02:52Off-line Sedyjedi  (31/-/-)
Koukám kolik se tady zase vyrojilo sebenenávistných gayů. To všichni žijete v celibátu nebo co? :D Já si myslím, že je úplně každýho věc jakým životním stylem žije pokud tím neohrožuje, nenakazí ostatní. To že někdo žije tak, že střídá hodně partnerů může být způsobeno i ztrátou naděje, že nějaký vážný vztah ještě v životě vůbec najde, to vás nenapadlo, konzervy? Žijeme v demokratické společnosti, stále ještě. Ať si každej zamete před vlastním prahem. Razím heslo: Žít, a nechat žít. Tohle pranýřování mi přijde pokrytecký. Navíc nejvíc k***izují ti co jsou nejvíc promiskuitní. Já sám preferuji monogamní, pokud možno vážný vztah. Probuďte se konečně! :D
12. 07. 2017 v 00:11Off-line Plemenik  (48/183/98)
OoO  (20/-/-) - pro tebe to právě psal. Prostě on se cítí jako učitel, on by chtěl lidi usměrňovat, nabádat, ať se chovají, jak on chce. Přesvědčovat. Každej je nějakej. S těma lidma jako ty to vystihl. Tady se pohoršuje:
ale jde snad o to tohle potlačit, myslet racionálně a nev*****t s každým, kdo mi přijde pod ruku!
A pak ho uvidíš, jak podlehne, během pěti minut je svlečenej a vypouští vášnivé zvuky, jako by měl do hodiny nastat konec světa.
17. 04. 2018 v 21:07Off-line Vsoku  (33/188/70)
Ano, člověk si má v mládí užít všeho co svět nabízí a pak se usadit. Díky naší orientaci nejsme limitování časem a mládí lze dost protáhnout. Pak je tu spousta takových co ve 40...50.... skučí, že jsou sami....co byste chtěli...celej život jste pro***ali, prochlastali a zbyde po vás hovno...takže všeho s mírou
21. 02. 2021 v 17:40Off-line Sbs  (32/180/78)
Výmluva pro k***y které se šukají s každým. Souhlasím že každý má fyziologickou potřebu ale to není důvodem spát s každým .. snad nejsme zvířata a trochu inteligentní lidé
19. 08. 2021 v 14:49Off-line Lofwyr  (45/180/85)
Všemdalka autor si to prostě potřeboval nějak odůvodnit :-D
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload