Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Jak na sebeuspokojení, které je lepší než sex?

Co se týče mužských masturbačních vychytávek a technik, existuje široká paleta zajímavého použití rukou i jiných částí těla pro vlastní uspokojení. Mnoho technik je však založených na individuálních prožitcích a představách, takže další lidé různé „zaručené“ techniky přebírají poměrně těžko a často se při jejich provádění mohou cítit divně až hloupě, neboť se ejakulaci nedokáží ani přiblížit.

Cesta k novým a zajímavým masturbačním prožitkům proto může vést skrz nějakého šikovného erotického pomocníka, který je navržený tak, aby u muže stimuloval ta pravá místa a poslal vás do říše nekončicích erotických rozkoší. Trh s erotickými pomůckami pro muže jde naštěstí mužům v tomto ohledu doslova „na ruku“, a tak si dnes kromě masturbátorů lze užívat s celou řadou moderních análních hraček, navržených přesně pro mužskou anatomii a stimulaci mužských erotogenních zón – zejména prostaty a anální hráze.

Masturbátor – netradiční zážitky tradiční technikou

Masturbátory jsou s přehledem nejoblíbenější mužské erotické pomůcky na trhu, neboť klasické masturbaci se věnuje každý muž a moderní masturbátory z ní dokáží udělat zcela netradiční zážitek plný dosud nepoznaných pocitů. Také výrobci známých Fleshlight již konečně přestali vyrábět pouze vagíny a rozšířili svůj sortiment rovněž o lákavé Fleshlight zadečky (Fleshlight Butt), které díky kvalitě provedení a použitému materiálu umožňují vyzkoušet, jaké to je zažít skutečný anální sex a pomalu zajíždět do něčího těsného zadečku.

Výhodou Fleshlight je mnohem delší životnost oproti klasickým masturbátorům. O některých masturbátorech jsme zde již psali, a to konkrétně o Tenga EGG, Tenga Cup 3D a Tenga 3D. Čili pokud už za sebou máte zkušenosti s masturbačními vajíčky i dalšími různě vroubkovanými masturbátory, možná si nyní oblíbíte Fleshlight análek, nebo některou z dalších níže popsaných pomůcek, díky kterým lze dosáhnout opravdu silných a netradičních orgasmů i o samotě.

Tenga pro velké kluky

Konečník a masáž prostaty

Kromě stimulace penisu určitě stojí za to nebát se začít prozkoumávat také svůj konečník Jednak můžete narazit na zvláštní pocity vzrušení, které ve vás vyvolá pouhé dotýkání či zajíždění prstů do análku a především tudy vede cesta k masáži prostaty, což je taková „vysoká škola mužské masturbace“. Někdy je prostata označována jako mužský bod G, neboť její správná stimulace dokáže muže dostat k velmi netradičním sexuálním prožitkům, ke kterým se obyčejnou masturbací penisu zpravidla nelze ani přiblížit.

Šikovné ruce dokáží prostatu dráždit i zvenčí, a to správným působením tlaku skrz anální hráz, tedy pokožku mezi šourkem a konečníkem. Vrcholem masáže prostaty je pak vnější i vnitřní stimulace zároveň, která vyžaduje kromě partnera také cvik a vzájemnou souhru, která však může vyvrcholit mužským orgasmem bez jakékoliv nutnosti masturbovat nebo dotýkat se penisu.

Anální vibrátory a dilda

Už dávno nezahrnuje nabídka online sexshopů sortiment zaměřený především jen na ženy. Moderní hračky pro navození pocitu análního sexu, nebo masáže prostaty se stávají u mužů stále oblíbenější, a tak jde jejich vývoj velmi rychle kupředu. Povedený a zcela diskrétní design análních erotických pomůcek doplněný o pestré barvy je jen špičkou ledovce, avšak i ta dokáže vždy zaujmout. Jen málokteré nové pomůcky již dnes připomínají svým tvarem penis, nebo jiný obvyklý tvar.

Ladné křivky, na dotyk mimořádně příjemný 100% lékařský silikon a kompletní zdravotní i alergická nezávadnost, to jsou hlavní přednosti dnešních nejlepších erotických hraček pro muže na trhu. Hitem se stávají především anální vibrátory pro stimulaci prostaty, umožňující proniknout i tam, kam se člověk sám prsty nikdy nedostane. Důraz je třeba klást na vaši techniku stimulace prostaty, která vyžaduje jistou míru zkušeností a znalostí vlastního těla.

Titulní foto: © Depositphotos.com/prometeus

Onload

8 názorů ke článku

30. 07. 2014 v 15:31Off-line Matthewko  (28/182/85)
Snád každý vie ako si najlepšie vyhoniť , netreba na to rady ale beriem trošku slušnejšie ako katastrofalne perverzný článok predtým:)
Souhlasím - 9   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
30. 07. 2014 v 16:01Off-line Chuckym3  (41/174/75)
Tak nějak ztrácím pojem o čem ten článek vůbec je. Nadpis zdaleka neodpovídá obsahu článku. Článek je spíše zaměřen pouze a jen na různé hračky, které člověk může použít. Úvod by nějaký byl, shrnutí a závěr žádný. Článek o ničem. Je velice strohý a povrchní.
Souhlasím - 11   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
30. 07. 2014 v 17:27Off-line Vlado2  (61/180/80)
Milý Chuckyme, článek mi sice také spíše připomíná duševní koliku, ale já jej chápu následovně:
1. obrázek - reklama na cosi elektrického, neboť to má přívodní kabel.
2. úvod - upozornění pro konzervativnější jedince naznačuje, že k sexu opravdu není nezbytně nutný živý partner.
3. mastrubátor ... - upozornění, že nafukovací Andulu není nutné kupovat vcelku, neboť je prodejná i po částech.
4. obrázek - vzhledem k chybějícím rozměrům se zjevně jedná o jakýsi univerzální futrál či vak.
5. konečník ... - decentní sdělení retardovanějším jedincům o nadbytečnosti pyje u mužů.
6. anální ... - konstatování, že do konečníku kromě čípků a klistýru je možné naprat i cokoli silikonového.
Logický závěr: Autorka textu je poněkud hovězí.
Souhlasím - 15   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
31. 07. 2014 v 16:26Off-line Chuckym3  (41/174/75)
Vlado2 :
- To první je kovová pelest postele, jestli myslíš obrázek toho týpka, co vypadá jak Hůlka za mlada.
- Co se týče toho úvodu, tak z mého pohledu právě ti konzervativní jsou po nocích při neřestech jako utržení ze řetězu , tak že by jsme se možná všichni divili co dokáží ( vyjma Červenky, autora obdivuhodných článků, sexuálního pikaču, ze kterého padají taková moudra , že mnozí nad tím nevěřícně kroutí hlavou ) .
- Ohledně toho masturbátoru, tak v dnešní době internetu bych se i divil, kdo ještě se nebyl podívat v nějakém online sex shopu na to co se prodává, ve formě součástek, které se používají převážně při sexu k uspokojení ( uši a nos to většinou nejsou že.... :D )
-Další obrázek je Tenga Cup , hračka za pár korun, která ušetří čas a zvýší požitek z hraní (vyzkoušeno, dávám spíše přednost tenga egg, více variací, více zábavy)
- Co se týče toho konečníku, každý z nás tam byl někdy poslán, tak si nemyslím, že někdo neví o co jde, ano jsou zde jedinci, kteří jsou ortodoxní bořiči mýtů, s pouhým nutkáním ho někomu tam vsunout a vykonat to co je pro ně nezbytně nutné . A tu oblast asi každý z nás někdy trochu prozkoumal.

A k těm posledním dvěma bodům ohledně autora a análního konstatování, mno ono je podle článku i vidno, odkud to z autora vypadlo, takové sepsané moudro světa. Možná by při dobře mířeném výkopu tam šla naprat i špička boty, která vyjde vstříc "autorce" tohoto opravdu hodnotného článku :D
31. 07. 2014 v 16:44Off-line Tornajs  (25/181/70)
Jak tak čtu ten článek tak asi nejsem moc náročný člověk. :D
31. 07. 2014 v 21:30Off-line Papiii  (29/165/62)
každý člověk se umí uspokojit sám... i když od někoho je to lepší pocit a není nahraditelný! :) ale jen můj názor :) 100 lidí 100 názoru!!! :-)
31. 07. 2014 v 21:42Off-line Chuckym3  (41/174/75)
Papiii : zapomněl jsi také na 100 penisů :D
31. 01. 2019 v 03:24Off-line Powlusik  (37/179/69)
Autorka článku, zřejmě pracovnice firmy nebo citlivého obchodu, byla evidentně požádána vedením firmy vyrábějící sexuální pomůcky, aby sesumírovala nějak solidně znění reklamního příspěvku pro její obchod nebo pro firmu, ve které snad pracuje nebo je jejím spřáteleným dodavatelem oněch zmiňovaných pomůcek. Ten text a jeho obsah tomu jasně odpovídá.
-----
Jinak ale nic v sexu nenahradí víc, než konání partnerské i sólo akce především tělesnými kontakty. Jiné pomůcky nejsou k zahození, ale používat je budou asi více ti odrostlejší, řekněme ještě zdatně funkční senioři - padesát a více...
-----
Navíc můžou tyhle pomůcky nahradit, podpořit či řešit složitější situace sexuálně 'zaražených' nebo fyzicky či psychicky postižených lidiček, kterých je všude kolem nás taky dost.
Navíc se k pomůckám určitě rádi dostávají i děti čerstvo odrostlí. Zdokonalují se v tom živě po předešle získaných informacích hlavně z internetu.
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload