Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Gay prostituti? Stále častější obživa mladých studentů

Česko je stále rájem prostituce. Velké ryto už ale nečekejte u klasických prostitutek – žen, které podle průzkumu prestižního časopisu The Economist vydělávají stále méně a méně. Může za to ekonomická krize a příval přistěhovalkyň, které svá těla prodávají stále levněji a levněji, hlavně aby vydělaly alespoň nějakou korunu. A ubývá také dobře platících turistů, kteří po revoluci houfně přijížděli hlavně z Německa.

gay komunitě je to ale naopak, v posledních letech doslova nastává boom prostituce u mladých lidí, kteří ještě nemají svůj příjem a chtějí si snadno vydělat. Často na zbytečnosti – mobily, pařby, oblečení. Někdy ale i na věci důležité – jídlo, nájem. Rozdíl tu však je, kromě skutečně zoufalých narkomanů, totiž mladé chlapce nenajdete na ulici jako jejich dámské protějšky. Využívají spíše dramatického rozmachu sítí. Internetové seznamky se stále více plní inzeráty mladých kluků, kteří nabízejí sexuální služby.

Snadný způsob, jak vydělat

A zdá se, že gayové jsou ochotni jít s cenou poměrně nízko. Zatímco v luxusním klubu za vypracovaného gaye zaplatíte i deset tisíc, na internetové seznamce si často vystačíte i s tisícovkou. Potvrzují to i námi oslovení uživatelé, kteří byli ochotni e-mailem odpovědět na naše otázky. „Stydím se za to, nemohu říci, že ne. Ale je to opravdu snadný způsob, jak vydělat,“ potvrzuje 19letý Marek z Prahy. Dokončuje gymnázium a chce jít studovat medicínu. „Vždy jsem chtěl být doktorem, vím, že nikdy nebudu bohatý, žiju jen s mámou, která stěží utáhne vysoký nájem a další výdaje. Když si chci koupit mobil, nebo hezčí tričko, tak nemám šanci,“ vypraví Marek.

A jít pracovat někam do skladu, nebo do „mekáče“? „Tak to fakt ne!“ dodává. Dávno se přiznal, že je gay a také o sobě ví, že má hezký obličej a vymakané tělo. Kluci na něj vždycky letěli stejně jako holky. „Zkusil jsem si dát inzerát a hned se někdo chytil. Sešli jsme se v centru Prahy, kde mě naložil do auta, a v jednom lese za Prahou jsme si užili na zadních sedačkách. Byl to docela pohledný chlap, byl v pohodě, líbilo se mi to a ještě jsem si vydělal dva tisíce,“ dodává. Od té doby se tomuto „byznysu“ věnuje pravidelně.

Přes internet je to mnohdy složité

Jako budoucí doktor má samozřejmě strach z pohlavních nemocí. „Dost jsem se o to zajímal. Myslím, že když budu opatrný a budu se chránit jako dosud, tak se nic nestane,“ doufá Marek. Stejně jako další z mladých „prostitutů“ Honza z Prahy má doslova nabitý kalendář. „Zvládnu maximálně jedno číslo za den, víc fakt ne, neměl bych z toho nic já ani zákazník, tak někdy musím i odmítat,“ směje se pohledný blonďák Honza. Za anální sex si účtuje dva tisíce, za orální pak polovinu. Dodává však, že dohodnout se po internetu je složité. Mnozí jen žebrají o fotky, nebo si jen hrají a vypisují. Obvykle ale nějaký kšeft přijde…

Čtyřiadvacetiletý Honza přišel do Prahy ze severní Moravy, žije tady sám a studuje práva. „Skoro denně chodím do fitka, myslím, že jsem atraktivní, tak proč to trochu nevyužít, když je zájem,“ vysvětluje Honza. Oproti Markovi má však propracovanější systém. „Jednak mám pronajatý byt a jednak mám známé v jednom podniku, kde je sauna a vířivka, takže můžu nabídnout nadstandardní služby. Určitě bych nejezdil s někým cizím někam do lesa autem,“ tvrdí Honza. Za služby si však účtuje i čtyři tisíce.

Nechutnosti

Oba svorně odmítají, že by šli do nějakých nechutností. „Nepřežil bych, kdyby na mě někdo čůral, nebo jiné šílenosti, co se občas objevují v inzerátech,“ děsí se Marek. To dvaadvacetiletý Pavel z Ostravy se toho nebojí. „Jednou jsem měl i padesátiletého chlapa, co mě chtěl zbičovat a načůrat mi do pusy. No bylo to opravdu nechutné. Udělal jsem to za deset tisíc, ale dva dny jsem z toho nemohl jíst. Pořád jsem cítil tu pachuť,“ popisuje nepříjemnou zkušenost. „Někdy ale natrefím na opravdu hezkého chlapa, a to si to pak i docela rád užiju, když navíc dostanu zaplaceno,“ říká. Za orální sex si účtuje jen osm stovek.

Foto: © Depositphotos.com/tadija

Gay prostituci dělají i heterosexuálové

Do gay prostituce se však pouští i heterosexuální chlapci. Ženy jsou totiž ochotny za sex zaplatit jen velmi zřídka a tak zkouší štěstí jinde. „Je pravda, že jsem hetero. Ze začátku to bylo opravdu těžké, přišlo mi to nechutný. Nakonec jsem si ale zvykl a už mi vůbec nevadí, když ho kouřím chlapovi. Za jednu akci vydělám asi tisícovku,“ chválí si job Milan z Karlovarska. „Kdybych nemusel, tak to rozhodně nedělám,“ dodává smutně, ale o své důvody se podělit nechce.

Odborníci rozhodně varují, že podobná forma obživy, která je mezi českou mládeží stále častější, není v pořádku. Prodávat své tělo a riskovat celou sérii pohlavních nemocí (nejen HIV), ale také další choroby, jako je žloutenka, za těch pár peněz nestojí. „V prvním pololetí letošního roku lékaři v Česku zaznamenali rekordní počet nově nakažených lidí virem HIV. Přibylo jich 129, což je nejvíce za pololetí od roku 1985. AIDS propuklo u deseti pacientů a sedm lidí zemřelo,“ uvedla národní referenční laboratoř pro HIV/AIDS Státního zdravotního ústavu.

Bezpečný sex: 8 rad, jak se nenakazit HIV

První sex: 10 tipů, jak si jej užít jako bottom

Máte ho malého, nebo velkého? Zjistili jsme to za vás

Titulní foto: © Depositphotos.com/imagerymajestic

Onload

38 názorů ke článku

18. 08. 2014 v 09:37Off-line Greeley  (28/177/55)
Nejeden hetero musí docela žasnout, jaké články se předkládají patnáctiletým. Hmm, copak? Tak trhy s bordely moc nejdou a zákazníci si vyberou levnější maso z online katalogu? To jistě nasere.

Skoro to působí v duchu: "chlapci, nechte toho. U nás si kurvením vyděláte víc a nebudete nám odvádět potencionální zákazníky (za anál dva litry versus deset v klubu)." Následuje druhé sdělení, že je to vlastně celkově v pořádku a normální práce (aneb sdělení o nepříznivé finanční situaci co hraje na city). Ale to už je dnes docela běžné, že.

Tak takhle ne. To se musíte víc snažit. A tomuto serveru můžu vzkázat, že s takovou budete brzo nahrazeni.
Souhlasím - 13   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
18. 08. 2014 v 10:33Off-line Sir.patrick  (26/173/68)
Doplním pro Marka na začátku článku. Je mi 16 let. Také s mámou bydlím sám a ta zaplatí nájem a zbývá nám oběma zhruba 3 tisíce na celý měsíc. A jsem prostitut? Ne! Jen prostě jsem nebyl línej a loni jsem měl brigádu v McDonald's. A tak hrozné to nebylo. Letos mám také brigádu. Člověk se alespoň naučí pár věcí a bude si těch peněz pak více vážit. Prodávat tělo umí každý b***c... Ale sebrat koule a jít na pohovor do toho, jak vy říkáte hrozného mekáče dá už něco odvahy. Bohužel to je jen o tom, že přestanete být slečinkou a jdete do toho. A ne, že nějaký: vím o sobě, že mám hezký obličej, ale do mekáče nejdu!
Souhlasím - 32   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
18. 08. 2014 v 13:14On-line Ent  (50/183/100)
Ty řeči jak chudáci musejí mě vždy dostanou. Houby musej ,jsou to jen líný čunata bez jakékoliv sebeúcty.
Navic jsou hloupý. Studujou na právníka nebo doktora a dělaj prostituci. A to si fakt myslej , že se to neprovalí??? Že to někdo nepoužije? Jak důvěryhodný bude asi právník v nějakém sporu když na něj někdo vynese jeho minulost prostituta. Či jak bude působit důvěryhodně lékař co riskuje zdraví a život prostitucí, takovému bych se vyhl obloukem.Čím dál víc nabývám přesvědčení, že dnešní mládež má v hlavě prázdno.
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
18. 08. 2014 v 14:59Off-line Colombo  (103/192/90)
I takhle vlaje ta vaše duha.
Souhlasím - 10   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
18. 08. 2014 v 15:22Off-line Sonicboom  (61/173/-)
Se clovek pobavi, kdyz cte ty vase nazory k clanku:-D:-D
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
18. 08. 2014 v 15:30Off-line Klucinek  (33/176/75)
Pan červenokozelenka by nám něco duchaplného na osvětlení této tématiky zajisté řekl. Je škodou že se tito lidé neprodávají na orgány, aspoň by udělali něco pozitivního. Ale muselo by to být tak do 13 let věku, pak jsou tito jedinyci z většiny HIV+ .....
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
18. 08. 2014 v 16:37Off-line Somerone  (36/180/80)
Já nikoho neodsuzuju, a nevím jestli není smutnější číst některé komentáře, kde na ty lidi plivete a vůbec nic nevíte o jejich životech, čím si prošli. A to, že někdo natočí porno není prostituce! Rozhodně kdyby mi se mi kluk svěřil, že to v minulosti dělal, pochopím to a budu si vážit jeho důvěry a přece ho nepošlu k šípku?! Ubohý! Fakt...
Proč by si diskrétně nemohl někdo přivydělávat sexem? Závidíte mu snad ty prachy a vzhled?! K***í si tím hrdost, jistě ano, ale rozhodně ménně než někdo, kdo parazituje a nepřímo okrádá lidi! Poslední koment snad klucinek nemůže brát vážně... Nikomu nic nepřeju, ale zkus se vžít do situace, kdy nemáš zázemí, vyhodí tě z práce a nemáš ani na jídlo?! A musíš rychle něco zaplatit?
Odsuzuju ty mladý kluky, co to dělají jen pro značkový oblečení, iPhone a další věci, nebo to prochlastaj...
Souhlasím - 8   •  Nesouhlasím - 9  Nahlásit
18. 08. 2014 v 16:47Off-line Klucinek  (33/176/75)
somerone věz že radši pudu na pole krást kukuřici....
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
18. 08. 2014 v 17:21Off-line Sonicboom  (61/173/-)
Klucinek: To je super, že radši budeš krást..no chudáci lidi kolem tebe
somerone: Něják podobně to vidim já..
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
18. 08. 2014 v 17:23Off-line Sonicboom  (61/173/-)
Vlastně, krást můžu už ted, co se zabývat školou..
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
18. 08. 2014 v 17:30Off-line Klucinek  (33/176/75)
Halt někdo radši ukradne tři klasy kukuřice z pěti miliard a někdo se stane děvkou...každej máme jinak nastavený prio***y...
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
18. 08. 2014 v 17:34Off-line Sonicboom  (61/173/-)
To je pravda, ale krádež zůstane krádeží..
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 6  Nahlásit
18. 08. 2014 v 18:46Off-line Matthewko  (28/182/85)
Je smutné že to tí chalani robia , a nie len smutné je to odporné a úbohé mali by sa hanbiť riskujú , svoj život, svoju povesť a aj povesť celej svojej rodiny a navyše kazia si krásny život a špinia dušu , treba im pomocť aby to nerobili
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
18. 08. 2014 v 19:03Off-line ThomPrag  (45/180/76)
Upřímně, článek se mi vůbec nelíbí. Nabyl jsem z něho dojmu, že šlapat sice není slušné a dělat by se to nemělo, aneb "fuj, to se nedělá", ale na druhou stranu jsou to snadno vydělané peníze, člověk si při tom ještě užije a vlastně o nic nejde, každej se nějak živí. Navíc, když má někdo nouzi, je to mnohem snažší, než jít do Mc - prachy má rychle a má jich víc.
Toto je snad horší než ty výplody boha sexu :-(
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
18. 08. 2014 v 19:15Off-line Somerone  (36/180/80)
Já to nijak neobhajuju, ale nikoho neodsuzuju. Rozhodně ale odsuzuju krádež, i kdyby to byla kukuřice z polí. Já jsem poctivej člověk a nikdy jsem nikomu nic nevzal bez svolení. A prostituce je obchod a když je někdo ochoten za to zaplatit a ten druhý udělat, třeba i kdyby jeden druhému sral do huby, a vy nemáte právo to k***izovat. Je to jejich věc.
Většina si tu stejně léčí komplexy, protože ví, že s kůží na trhu by neuspěli :D
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
18. 08. 2014 v 19:31Off-line Somerone  (36/180/80)
sir.patrick: Hele a není ta práce v McDonald's ponižující za pár pětek?! Se tam točí takový prachy a ze zaměstnanců dělají otroky. A splácnout dvě bulky do sebe s tím hnusem a s chabou zeleninou umí taky každej b***c. To už bych raději šel k popelnicím :D Takovej popelář má pracovní dobu 5h denně a vydělá si cca 17tis čistého a v poledne nejpozději má padla :D

ent: Bezcharakterního člověka si představuju jinak, to že někdo šlape ještě neznamená, že nemá charakter. Každopádně sebeúcta takovým lidem chybí. Pod tím se podepisuji. Jinak si myslím, že to ti kluci dělají diskrétně, jinak by tu byly jejich iniciály, fotky. A diskrétnost je i na druhý straně, tak jak by se to mělo asi provalit?! :D A šlapka přece ještě neriskuje zdraví a život, když se chová zodpovědně... A budoucí doktor určitě ví, jak se chránit.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 7  Nahlásit
19. 08. 2014 v 08:02Off-line Colombo  (103/192/90)
ent: Jednoznačně souhlasím !
19. 08. 2014 v 13:24Off-line Matthewko  (28/182/85)
a ešte by som podotkol že model a pornoherec nie je to isté ako si vela naivných chalanov myslí :(nepliesť si prácu modela zo sexom za peniaze , chalani nie je to to istééééé
19. 08. 2014 v 13:25Off-line Sir.patrick  (26/173/68)
somerone: Však já neříkám, že práce v McDonald's je pro vysokoškoláky. Je to práce sice náročná, ale nic, co by se nedalo zvládnout. Navíc, já jsem to porovnával s tím, že raději si uchovám čest a své zdraví, než obojí riskovat v prostituci. Navíc, rozhodně existuje spousta jiných řešení než se uchýlit zrovna do těchto končin. Navíc, srovnávat McDonald's a popeláře. Promiň, ale každý máme své hranice, které překročí a nepřekročí. Já si vybral McDonald's a vůbec nelituji. Vydělalo mi to na nový notebook, nové oblečení a alespoň se nemusím stydět, když řeknu místo konání své práce. Naopak, když řeknu, že vybírám popelnice. Co si asi o mě člověk, co mě nezná pomyslí? Nejde o povolání, ale o etiku.
19. 08. 2014 v 13:41Off-line Matthewko  (28/182/85)
ach nejde to tu dobrým smerom nehádajte sa lepšie by pomohlo zjednotenie a snaha o presadenie tolerancie v spoločnosti
19. 08. 2014 v 14:01Off-line Somerone  (36/180/80)
Já to neobhajuju, ale nebudu na ty lidi plivat, někteří jsou v práci šikanováni, diskriminováni, pak odejdou a mají strach se normálně začlenit, nemají rodiny, zázemí. Se nad tím zamyslete... Prvoplánově to odsuzujete a radši někteří obhájíte zloděje?! Někdo si šáhne na úplný dno, odrazí se a po letech má kariéru, o kterém se vám ani nesní. A pak kdo komu řekne lenivý hlupáku?!
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 6  Nahlásit
19. 08. 2014 v 14:54On-line Ent  (50/183/100)
Aspon tedy pro mě je prostituce a pornoherec na stejné rovině. Oba provozují sex za peníze.
Já na ty lidi neplivu, oni na sebe naplivali sami. At si klidně vydělá za den i 10x víc než já za rok. Mě to je úplně jedno. Já sem spokojenej s tím co mám.
Mohou mít klidně chvíli miliony,ale citově a emočně to budou už nafurt chudáci, protože at si říká kdo chce co chce sex a intimita je víc než fyzický akt dovnitř ven. A kdo se prodává zničil kus sebe a poznamenal se tím napořád.
Každý má možnost se rozhodnout kudy půjde, je to jeho volba.Ale s touto volbou musí přijmout i následky této cesty.
Já osobně odmítám mít cokoliv společné s někým kdo se prodává. Ani v osobním životě ani pracovně. Někdo kdo nemá úctu k sobě samému nemůže mít úctu ani k druhý. Někdo pro nějž jsou peníze víc než sebeucta je pro mě naprasto nedůvěryhodný.
A dneska nic jako diskrétnost neexistuje. Dřív nebo později se tato minulost na každého provalí.
19. 08. 2014 v 15:08Off-line Somerone  (36/180/80)
Mladí kluci mají tatínky za partnery a taky se nepřímo prodávají. Ti starší tyto studenty podporují, platí jim mnohé, a na oplátku s nimi sexují a říkají tomu láska a vztah! :D
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
19. 08. 2014 v 15:22Off-line Matthewko  (28/182/85)
lenže to je niečo iné
19. 08. 2014 v 16:21Off-line Somerone  (36/180/80)
Tak pro srovnání:
1)Mám taťuldu, který mi dá zázemí, občas se na něj usměju, vyspím se s ním a jako partnerovi mi koupí telefon a zahrnuje mě dárkama.
2)Mám klienta, vyspím se s ním a koupím si ty věci sám, jen se nemusím přetvařovat.
Nevidím v tom v rámci mravnosti jakýkoliv rozdíl, jen s tím rozdílem, že z toho taťuldy v prvním případě dělám d***la.

A takových, co žijí se staršími, jsou mraky. A jen bláhový toto může nazývat láskou. Jako když je věkový rozdíl 10-15 let, beru, ale 20-30 nebo i víc?! Ten mladej je s ním jenom kvůli prachům a zázemí! A starej je rád, že má mladýho kaňoura, který mu občas oblízne a nastaví.
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
19. 08. 2014 v 17:42Off-line Colombo  (103/192/90)
THX1188: Já tomu cos napsal naprosto rozumím, mám o 13 let mladšího přítele (více jak 5 let) také oba víme, kam kráčíme a co chceme. To, co ti napsal např. somerone píší lidé, kteří skutečný vztah NIKDY (zatím) neměli, tedy pokud nenazývají vztahem to, že nějakou dobu s někým "pečou", vrznou si s ním a jinak žijí sólo životem. Oni nám, kteří mají skutečný fungující vztah se vším všudy závidí a proto prudí. Mluví z nich zloba, vztek a závist.
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
19. 08. 2014 v 18:34Off-line Kodeinm  (33/-/-)
Jsem studentem medicíny. Sám si vydělávám na živobytí prací na recepci hotelu. Dost často to znamená, že po 12-ti hodinové noční jdu rovnou na přednášku či cvíčka. A dá se to. :-)

Jako budoucí lékař si nemůžu dovolit vydělávat prostitucí. Myslím, že s trochou štěstí / smůly by to byl konec mé ještě nezapočaté kariéry. Ještě uvidím, co udělá s mou kariérou fakt, že jsem gay.

Přesto mám částečné pochopení a to z toho důvody, že práce recepčního mě často dost ubijí o to víc v hotelu, který podle mého mínění funguje s bídou na 30%. A proto tuto práci dělám prach sprostě pro prachy a proto si také připadám jako prostitut. Pouze, ale jako aktiv, protože mým úkolem je vyjebávat s hosty. To už není tak daleko od toho někomu nastavit....ne by to to bylo něco špatného a nelíbilo se mi to :-D :-D
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
19. 08. 2014 v 18:38Off-line Colombo  (103/192/90)
kodeinm: jednou by ti mohl říct pacient: jéééé, pane doktore, vy už nepícháte za prachy jako tenkrát se mnou, vy se teď živíte medicínou...??
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
19. 08. 2014 v 22:31Off-line Sir.patrick  (26/173/68)
somerone: Já teda osobně moc tohle rčení, nebo jak to nazvat, rád nemám. Ale, vláda většiny. A jak sám vidím, zatím Tvoje příspěvky moc "Souhlasím" nepobraly. Takže asi chyba nebude na naší straně. Co se týče názoru na vztahy, prostituci a točení porna. Ostatně já tyto lidi nijak neodsuzuji. Ti co točí porno a živí se prostitucí, pro upřesnění. Mají své důvody proč takto činí a já je rozhodně neobviňuji z ničeho. Na porno koukáme téměř všichni. Ale ne vždy musí platit to, že když je náctiletý např. se čtyřicátníkem jen kvůli penězům. Někdy to prostě může být i láska. A další věc, prostituce je pro mě něco nepřijatelného. Snad i točení porna by mi vadilo méně jak tohle. Sice údajně nejstarší povolání na světě, to však neznamená, že to je něco, nad čím se mávne rukou. Pro mě tihle lidé si sebe vůbec neváží a je to hodně smutné, když se dokáží takto prodat za hadry, mobil, či jídlo nebo nájem. Vždycky, podotýkám vždycky, je řešení, jak se dostat z ulice ven. A nemusí to být nutné prostituce. Vím o čem mluvím. Že mi je 16 let ještě neznamená, že za sebou nemám dost dlouhou cestu na to, abych tohle mohl říct. :) A teď prosím do mě, jaké jsem rozmazlené dítko...
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
20. 08. 2014 v 11:17Off-line Sir.patrick  (26/173/68)
somerone: Bohužel však problém je ten, že první dojem dělá nejvíc. A když se o někom někdo dozví, že se živí sexem, v dnešní konzumní společnosti, nezajímá ho hlubší podstata věci. Povrchnost je dnes na denním pořádku a krmí nás tím všichni okolo. A upřímně, pokud o někom vím tohle, mám vůbec dál chuť poznávat ho a zjišťovat si víc, co za tím je? Existují moralisti, kteří vám řeknou, jo chci vědět jeho životní příběh, neodsuzuji. Ale přijdou do metra a: "Fuj, podívejte se na tu tlustou holku, vždyť má na p***li celulitidu!" Takže ono je to těžké, dneska najdeš málokoho, kdo neodsoudí na první pohled. I když přiznejme si to sami, děláme to všichni. Ani si to neuvědomujeme.
20. 08. 2014 v 23:15Off-line Sonicboom  (61/173/-)
sir.patrick : "A jak sám vidím, zatím Tvoje příspěvky moc "Souhlasím" nepobraly. Takže asi chyba nebude na naší straně." Hodně zvláštní postoj..
22. 08. 2014 v 00:51Off-line Voki  (34/168/55)
Ať si každý vydělává na obživu ,jak umí.U studentů VŠ je tento způsob dost zvláštní a svědčí i o jejich charakteru.Ale vtéto zemi studuje VŠ i dost méně chápavých lidí a není jich málo.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
22. 08. 2014 v 13:22Off-line Somerone  (36/180/80)
Takto si vydělávají hlavně studenti, pracující lidi to nemají za potřebí.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
15. 09. 2014 v 13:15Off-line Daltron  (32/-/-)
Znám jich hodně. Bohužel, je to hodně rozšířené mezi mladistvými a nezletilými. :/
20. 09. 2014 v 18:20Off-line Daltron  (32/-/-)
nef***2: To si zas tak úplně myslím. Tohle je rizikový jako kráva, vem si pohlavní choroby a následně zkaženou pověst.
20. 09. 2014 v 18:41Off-line Colombo  (103/192/90)
Nechápu, jak někdo může napsat, že konání prostituce je práce jako každá jiná. Takový nesmysl.
02. 06. 2016 v 01:30Off-line Jamto  (39/-/-)
Musím reagovat na to co se tu psalo mám hodne kámoše kteří studují vysoku školu je to dost finančně náročné pokud nemáte bohaté rodiče co vam to fin zaplatej. Někteří z nich tocej porno a musím říct ze je to mnohém náročnější než práce v Mcdonaldu, někteří z nich občas vezmou sex za penize aby zaplatili nájem, studijní potřeby a ještě aby dokázali fin.přispět rodině skúste si na to vydělat někde jinde a ještě mit výborně výsledky ve škole a sebeucta je pro mně i to ze se člověk dokáže přenést i přes takový burani co jen k***izují. Ja osobně mam přítele uz 6 let a pred 3 letí se mi přiznal ze se živil prostitucí tak podle vas co sem cetl tak sem ho mnel vyhodit a ukončit hezkej vztach tak dekuji ne kdys milujes tak i odpouští.
04. 02. 2017 v 02:48Off-line Plemenik  (48/183/98)
Pro sir.patrick : Dělat do Mc Donaldu jde jen moula. Zatímco vydělávat prostitucí, to chce nějaké obchodní dovednosti a talent. To dovede jen málokdo. Jen si nenamlouvej, že bys to zvládl víc než jednou.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload