Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Rychlý sex v centru Prahy? Jak fungují hodinové hotely?

Znáte to, když už se najde sexy partner a velká chuť na postelovou zábavu, tak najednou není místo, kam zajít. Už jste zkoušeli hodinový hotel? V centru Prahy je lze využít zcela jednoduše. Jak to v takovém hotelu probíhá?

Dvaadvacetiletý Petr z Prahy sbalil v gay klubu dvacetiletého Romana. Krásný páreček si domluvil na druhý den další setkání u kafe. „Sešli jsme se v kavárně na náměstí Míru a dobře jsme se bavili,“ vypráví Petr. Čerstvě zamilovaní gayové strávili v kavárně skoro celé odpoledne. „Byl to ale klasický podnik a já na sebe nechci nijak upozorňovat, nemohli jsme na sebe sáhnout, ani se políbit. Najednou jsme proto oba dostali obrovskou chuť na sex,“ usmívá se.

Sex na prvním rande? Proč ne!

Jenže nebylo kam jít. Zatímco Roman ještě bydlí u rodičů, Petr s kamarádem na koleji. A ten o jeho odlišné orientaci nemá tušení. Napadlo je proto, že zkusí hodinový hotel. „Jeden je právě nedaleko náměstí Míru, nedaleko zastávky Jana Masaryka,“ dává tip Petr. Jde o bytový dům plný pokojů, které jsou pronajímány na hodinu, několik hodin či na celou noc obvykle zamilovaným párům. Podobných domů jsou po Praze desítky.

„Byl jsem tam poprvé a překvapilo mě, jak to tam dobře funguje. Přijdete na recepci, řeknete, že chcete pokoj, zaplatíte 350 korun, dostanete klíče a jdete. Nikdo se na nic neptá, nikdo nechce jméno ani doklady,“ vypráví Petr. Ačkoli je určen spíše pro heterosexuály, nikdo nepozná, že s kým tam jste. Na recepci může jít jen jeden, druhý čeká na chodbě. Recepční tedy nemá tušení, s kým si jdete užít.

„Pokoje nejsou žádná extra třída. Normální manželská postel, čistá koupelna, malá televize, připraveny jsou kondomy, zubní kartáčky a občerstvení. Tyto věci se ale platí. Co jste spotřebovali, nahlásíte při odchodu z recepce,“ dodává Petr.  V pokoji bylo podle něho čisto, cestou dokonce viděl pokoj, který právě uklízela uklízečka, která rovněž měnila povlečení.

Foto: © Depositphotos.com/Slivoncik

„Oba jsme si dali sprchu a pak jsme si samozřejmě užili se vším všudy. Bylo to moc krásný, nic a nikdo nás nerušil,“ podotýká Petr. Na závěr ale zamilovaný pár potkala i úsměvná příhoda. Ačkoli do podobných domů chodí hlavně heterosexuálové, potkali jiný gay pár.

„Při odchodu jsem položil klíč na recepci a odcházím, Roman čekal na chodbě. V tom přišel na recepci velmi pohledný mladík a také odevzdával klíče. Říkal jsem si, jaká kočka na něj asi čeká na chodbě? A když jsme vyšli ven z recepce, byl tam vedle Romana taky nějaký kluk. Sešli jsme se tam čtyři kluci, podívali se na sebe, a všichni se začali smát,“ vypráví Petr. I venku na ulici po sobě vzájemně pokukovali a smáli se, než se dali jiným směrem.

Podobných „hotelů“ najdete po Praze spousty. Stačí jen do vyhledávače zadat „hodinový hotel“, vyjede vám velká nabídka. Vybírejte ale takové, které podléhají kontrole hygieniků. Tam totiž musí zajišťovat pravidelný úklid a také výměnu ložního prádla po každém hostovi. Ne u všech je to samozřejmostí! 

Využili byste služeb hodinového hotelu? Napište nám do komentářů.

První sex: 10 tipů, jak si jej užít jako bottom

Bezpečný sex: 8 rad, jak se nenakazit HIV

Titulní foto: © Depositphotos.com/bloodua

Onload

10 názorů ke článku

21. 09. 2014 v 09:38Off-line Matthewko  (27/182/85)
A odniesli si na pamiatku HIV další článok podporujúci šírenie tohto vírusu , a čuduj sa svete , prečo potom ludia volia ultrapravicové strany lebo súčasný systém podporuje len promiskuitu takže asi tak a treba sa nad tým vážne zamyslieť chlapci :)
Souhlasím - 11   •  Nesouhlasím - 26  Nahlásit
21. 09. 2014 v 11:25Off-line Vlado2  (61/180/80)
Nechť každý, kdo má v úmyslu moralizovat, a autora i s článkem "roztrhat" na kusy, sleduje dotazy v "poradně". Poměrně rychle zjistí, že jeden z častých se nepřímo týká problému KAM JÍT, když doma to možné není.
Osobně mi popisovaná možnost připadá daleko kulturnější a hygieničtější, než pokus o styk někde v garáži, v průjezdu, ve sklepě či kupce sena. Za šíření pohlavních nemocí může neopatrnost obou aktérů - ne místo, kde se akt odehrává!
Naivní představy o tom, že pokud nebudeme psát (a informovat) o hodinových hotelech, o promiskuitě s prostitucí, o ... ještě nikdy ničemu nepomohly. Ostatně tenhle článek formou příběhu pouze informuje a nikomu nic nevnucuje.
Souhlasím - 24   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 09. 2014 v 13:46Off-line Somerone  (36/180/80)
Předpokládám, že už se potom nikdy neviděli, jak to tady běžně chodí.
Souhlasím - 7   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
21. 09. 2014 v 14:53Off-line Matthewko  (27/182/85)
jasné že sa nikdy nevideli , už potom ved je to len o promiskuite všetko a ked človek napíše pravdu tak ho udajú že porušuje ludské práva a že moralizuje:)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
22. 09. 2014 v 15:48Off-line Keriim  (63/187/95)
vyzkoušel, využil a jsou fajn
22. 09. 2014 v 18:07Off-line Matthewko  (27/182/85)
a keby ste sa skúsili priznať doma a nájisť si trvalejší vzťah :) nie je to nemožné
23. 09. 2014 v 01:28Off-line Betonica  (39/191/93)
Dostal jsem se k druhemu odstavci, dal to na me bylo prilis hutne...

"Znáte to, když už se najde sexy partner a velká chuť na postelovou zábavu, tak najednou není místo, kam zajít." - no, neznam to, asi jsem staromilsky konvencni, ale kdyz uz dojde na sex, tak jisto jiste ne ve spinavym pelechu s klukem, jehoz znam sotva jmeno...

"Dvaadvacetiletý Petr z Prahy sbalil v gay klubu dvacetiletého Romana. Krásný páreček si domluvil na druhý den další setkání u kafe. „Sešli jsme se v kavárně na náměstí Míru a dobře jsme se bavili,“ vypráví Petr. Čerstvě zamilovaní gayové strávili v kavárně skoro celé odpoledne." - chce mi nekdo tvrdit, ze po sbaleni v klubu, kdy si clovek sotva pamatuje adresu, kterou ma rict taxikari, aby ho odvezl domu, nasleduje druha schuzka a behem ni se vytvori "zamilovany parecek"?

Deti moje, vubec si nemyslim, ze sex je treba tabuizovat nebo precenovat. Je ale vazne treba pelesit se na potkani?

Pomooooooc, ja mezi gaye vazne nepatrim!!!
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 07. 2015 v 20:20Off-line Colombo  (102/192/90)
To už si můžou vrznout v darkroomu, tam to mají zcela zdarma, ono na tom placeném pokoji to stejně u většiny trvá do prvního výstřiku, což není na hodiny.
04. 04. 2016 v 14:12Off-line Frenky22  (33/-/-)
Klidně bych využil, pokud by nebilo možnosti místa tak bych viužil, jen nevím zda je něco podobného v okolí Veleslavín nebo Dejvic
26. 09. 2018 v 00:07Off-line Harpli  (39/175/75)
Kdyby bylo s kým, tak proč ne, potřeba je lidská.
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload