Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Přiznání gayů: 7 příběhů mladých kluků, které se opravdu staly

Všichni jsme zažili spoustu nečekaných situací, které měly nějakou souvislost se sexem. Pro dnešní článek jsem se zeptal sedmi svých kamarádů a kamarádů s výhodami, jaký svůj dosavadní sexuální zážitek považují za nejzajímavější. Pojďte si přečíst sedm opravdu pikantních přiznání gayů.

1. Sextrip

Stalo se to na školním zájezdu do Anglie. Nevěděl jsem o tom, že by mezi výletníky byl další gay, ale hormony pracovaly. Byli jsme ubytováni po čtyřech. Spolužák, se kterým jsem byl na pokoji a kterého jsem považoval za jednoho z nejvíce sexy kluků na škole, se jeden večer odešel sprchovat ve dvě ráno. Myslel si, že ostatní spí, takže si masturbaci ve sprše pořádně užíval. Sebral jsem odvahu, zaklepal na dveře sprchového koutu a zeptal se ho, jestli by nechtěl vykouřit. Souhlasil a líbilo se mu to. Nakonec došlo i na sex. Lubrikant jsme neměli, ale zvládl jsem to se samotnými slinami. Použili jsme kondom, který si on koupil den předtím v obchodě se suvenýry. Nikdy jsme spolu o tom, co se toho večera stalo, nemluvili.

Foto: © Depositphotos.com/wrangel

2. Útěk

Jednoho večera jsem potkal v baru fajn kluka, který mi nabídl, že mi vykouří na záchodech. Ty už ale byly obsazené, takže jsme odešli do nedalekého parku. Opravdu to uměl, a když skončil a vše spolykal, chtěl jsem se s ním rozloučit. Zastavil mě s tím, že teď snad vykouřím já jemu. Problém byl v tom, že po orgasmu nemám na nic sexuálního chuť. Snažil jsem se mu to vysvětlit, ale nechtěl nic slyšet. Když se začal tvářit poněkud agresivně, vzal jsem nohy na ramena.

3. Nečekaná trojka

Ten den jsem se rozešel se svým bývalým přítelem a chtěl jsem se vyplakat na rameno kamarádovi. Netušil jsem, že už tam někoho má. Nad sklenkami vína jsme debatovali o našich minulých vztazích. Postupně jsme se dostali k tématu SEX. Nakonec jsme se rozhodli, že si ukážeme p*ra a pak už moc nechybělo k první trojce mého života. Pamatuju si jen to, že jsem o*ukal kamaráda od kamaráda, zatímco kamarád mi dělal rimming.

Foto: © Depositphotos.com/Porechenskaya

4. Sex s ex

Někdy je rozchod očekávaný, protože vztah už delší dobu pokulhává, někdy přijde jako blesk z čistého nebe. Konec mého vztahu s Dominikem spadá do druhé kategorie. Dlouho jsem litoval, že jsme některé věci nikdy nestihli udělat nebo je neudělali pořádně. Život šel ale dál. Myslel jsem si, že už se nikdy nezkontaktujeme. O rok a půl později mi ale Dominik napsal, že je zrovna na pár dní ve městě a pozval mě na sex.

Obyčejně jsou rande za účelem sexu chladná – na líbání nedojde vůbec, na předehru nebo mazlení po aktu můžete zapomenout, oba se vysvlečete i oblečete sami. Náš sex toho večera byl, jako kdyby mezi námi ještě něco bylo. Předehra, intimní pohledy, kouření, pak on zasunul do mě a nakonec já do něho. Usnuli jsme vedle sebe v objetí.

5. Omylem prostitutem

S dotyčným jsem se sešel v baru na drink. Vyprávěl jsem mu o rodině, škole a o tom, jak jsem přišel o brigádu a nezvládl najít další. Zaplatil účet za nás oba. Pozval mě ještě na drink k sobě. Měl krásné velké... a pořádně to s ním uměl. Po aktu jsem si zašel na záchod. Rozloučili jsme se a spokojeně jsem odešel domů. Až tam jsem zjistil, že po dobu mé nepřítomnosti mi do tašky dal dva tisíce. Tak jsem se stal prostitutem, aniž bych o tom věděl.

6. Heteráci se nezdají

Kdybych se tenkrát přihlásil na gay seznamku o deset minut později, nikdy by se to nestalo. Dotyčný byl dvacetiletý heterák s přítelkyní. Nechtěl ani poslat fotku. Jediné, o co měl zájem, byla akce. Souhlasil jsem a domluvili jsme se, kde ho vyzvednu. Pořád se mi omlouval, že si nemůže oholit zadek, protože by to jeho přítelkyně poznala.

Vše proběhlo podle plánu – heterák byl mladý, nadržený a krásně těsný. Když jsem se po návratu domů přihlásil znovu, jeho profil už byl smazaný. Nikdy jsem ho znovu neviděl.

7. Poprvé

Nikdy nezapomenu na svůj první rimming. Mazlili jsme se s přítelem nazí v posteli, když mi najednou řekl, ať se otočím na břicho. Bez varování mě začal dráždit jazykem tam dole. Vyrůstal jsem v katolické rodině a dělat něco takového by mě v životě nenapadlo. Být při rimmingu pasivní se mi zalíbilo, ale k tomu ho jednou někomu udělat se teprve odhodlávám.

Napište nám do diskuze pod článkem, které přiznání vás nejvíce zaujalo.

Titulní foto: © Depositphotos.com/gpointstudio

Autor článku je hříšný bůh sexu, půlku výplaty nechává v sexshopu a jeho uměleckou tvorbu raději hledejte na RedTube.
Onload

17 názorů ke článku

19. 10. 2014 v 11:22Off-line Honzak  (33/183/65)
Nezaujalo mne ani jedno, protože jsou strašně krátký a málo popisný :D Naopak mě zaujalo p*ro a o*ukat... fakt vulgární. Co rimming, (vy)kouření, masturbace a zasunutí ? *červená se*
Souhlasím - 21   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
19. 10. 2014 v 13:11Off-line Colombo  (102/192/90)
Cokoli napíše Červenka, zní slaboduše, snad by se tyto články uchytily v Červené knihovně. Prostě chrlič laciných článků gay bulváru.
Souhlasím - 25   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
19. 10. 2014 v 13:25Off-line Veripax  (30/180/102)
Řekl bych, že se z Jana Červenky druhý Oscar Wilde nestane. (míněna konkrétně Lady F**kingham)
19. 10. 2014 v 13:47Off-line Harpli  (39/175/75)
Jako povídky by to bylo dobrý námět, ale dost strohý
19. 10. 2014 v 14:13Off-line Aovlk  (29/197/79)
autora moc nemusím, ale tentokráte mě to pobavilo :D
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
19. 10. 2014 v 15:47Off-line Nagato316  (27/183/-)
důkaz jak jsou buzíci promiskuitní ://// chjo.. smbd normální ?
Souhlasím - 8   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
19. 10. 2014 v 18:33Off-line Martens  (45/193/88)
zííííííííííííííííííííííííííííííííííííííív ...... a kdy že budou ty příběhy????
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2014 v 00:51Off-line Ryan008  (33/174/62)
něco nudnějšího a ještě kratšího bez hlavy a paty by nebylo? :D
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
21. 10. 2014 v 04:32Off-line GverGraen  (33/-/-)
Well, ať už jsou příběhy smyšlené či ne, všech sedm "hlavních postav" je jen nanicovatými a promiskuitními kusy špíny. Nevím jak lépe takový promiskuitní život popsat.
Souhlasím - 7   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
22. 10. 2014 v 17:38Off-line MarekNocar  (28/160/64)
Me zaujal pribeh z te sprch a jednou uz se mi to taky stalo :D
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
08. 06. 2015 v 09:13Off-line Iglw  (48/172/77)
Fakt pěkné články,ale krátké,další příběhy tady prosím!!!!Taky asi napíšu něco k tématu!
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
08. 06. 2015 v 09:15Off-line Iglw  (48/172/77)
Promiskuita patří k životu lidí,vždyť to vidíme všude kolem sebe!A čím větší a krásnější,tím přelétavější,no a štíři jsou nej!!!!Vaňous
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
23. 02. 2017 v 12:21Off-line PavelKalvoda  (56/186/80)
Nagato316 - nechci Ti brát iluze, ale snad si nemyslíš, že heteráci to mají jinak... Mé první zaměstnání bylo v menším kolektivu - cca 30 lidí, chlapi a ženský zhruba půl na půl, ve venkovské díře o 5000 obyvatelích, kteří si viděli navzájem do talířů. A věř mi - kámen tam š*kal cihlu ! Všichni bez rozdílu - svobodní, ženatí, vdané... Proč by buzíci měli být jiní ?
30. 07. 2017 v 03:00Off-line Maybe1  (23/177/70)
Jako promiňte, ale tohle je teda katastrofa. To, že jste gay hned znamená to, že se musíte vyspat hned s každým, kdo o Vás zakopne? Všichni řeší to, jak jsou diskriminovaní, je dobře, že to řeší, ale co kdyby někoho napadlo řešit to, že skoro všichni čtyřprocentní si nechají v******t od cizího chlapa, nemají úroveň a větší riziko nakazit se virem HIV. Dělají to i heteráci, nepopírám, ale to, že to dělají druzí není omluva k tomu, abychom to dělali taky a prezentovali se jako zubožené, diskriminované d***y. Heterosexuální lidé, taky spí s každým, ale u nich je nějaké morálka, řád, vykřičník, který existuje, a to stačí, a říká tohle asi není nejlepší, DÁM TOMU ČAS, alespoň dva dny.
Pak se staroušci diví, že jsou sami, opuštění, bez rodiny, s pofiderními přáteli, ale bez dlouhodobého partnera. A proč? Protože mají místo mozku penis.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
03. 08. 2017 v 12:44Off-line Lukasek17  (72/179/94)
Vite, my mlady to vidime jinak, to se nikdy nezmeni.Musite nam trosku toho casu, nez zachutname zakazane ovoce.V prave podstate nejde o pribehy, i kdyz ovlivnuji.Ted jsem si vzpomenul na jeden film, kde maminka synovi rikala : Zivot je jako bonboniera, nikdy nevis, co ochunas, a o tom je myslim i zivot sam..........
23. 09. 2021 v 07:46Off-line Lacnadira  (66/175/79)
Život je nějak nalajnovaný, jestli chcete nebo ne. Prostě je to v nás zakódované a s tím se nehne, jen se to může více nebo méně potlačit. Sex je krásný vždy, když vyhovuje těm, kteří ho provozují. Ostatní názory jsou naprosto zbytečné, kdo něco neprožil, nemůže objektivně zhodnotit a kdo prožil, musí si z toho udělat závěr sám. Takže asi přej, bude ti přáno.
25. 05. 2022 v 10:44Off-line Skladacka  (37/184/78)
Hrozny,katastrofa,klidne me za to sezerte :D.Ale tohle je presne ta gaykomunita,jak to chodi u vetsiny buzen :D.Vyspat se s kazdym koho potkaji a pak breci,ze se nakazi.At uz je to Prague pride,nebo jine akce,bary,a podobne.Chapu spestreni,nechapu volne vztahy.Pro me tenhle kluk je neandrtalec,co mysli ocasem,zadkem a ne hlavou a verim ze bez klistyru,dobytek :D.Tec mu je to asi jedno,ale v 50 bude rikat jak byl blbej.Treba ne,ale myslim ze ano...pribeh jako takovy o nicem.Mozna ze i smysleny a navic je to odflakle jako ten sex celkove:D
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload