Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Nové duo Slza vydává debutový klip Lhůta záruční o neopětované lásce

Nové české duo SLZA v těchto dnech představuje svůj debutový singl s názvem „Lhůta záruční“. Moderní zvuk a produkce, výrazný český text a silná melodie jsou hlavními atributy, na kterých si tato sympatická a charizmatická dvojice zakládá.

Duo je složeno z kytaristy Lukáše Bundila, který má koncertní zkušenosti s Xindlem X a ze zpěváka a klávesisty Petra Lexy. Petra můžete znát spíše jako youtubera s přezdívkou Hoggy.

Společně se singlem představují Lukáš a Petr také videoklip. Námětu a režie se ujal zkušený Ondřej Urbanec, který stojí za klipy Charlie Straight, Nebe, Adama Mišíka, Support Lesbiens, TataBojs, 100°C nebo Tonyi Graves.

„V příběhové lince videoklipu se objevuje několik symbolů spojených s Londýnem, jako telefonní budka, plakát s Big Benem či tetování ve znaku londýnského metra.  Představují znamení, které by hlavnímu hrdinovi měly ukazovat cestu, po které by se měl vydat,“ řekl ke klipu Ondřej Urbanec.

„Možná jste zažili vztah, kdy se snažíte pro druhého udělat první poslední, o něco usilujete, bohužel to ale není opětované. A jednoho dne vám dojde trpělivost. Přesně o tom Lhůta záruční je,“ osvětluje Petr příběh klipu.

Charlie Straight a Markéta Irglová ukazují krásy I Sleep Alone

Adam Mišík natočil klip Já nechci víc, který by mu mohl i Justin Bieber závidět

Titulní foto: facebook.com

Onload

1 názor ke článku

26. 10. 2014 v 18:00Off-line Hawe  (31/183/78)
ten vlevo má mojí košili grrr :-(
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload