Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Kteří slavní chlapi se už přiznali, že jsou také na kluky?

I slavní a bohatí chlapi si museli projít svým coming outem, tedy přiznat se, že nemilují ženské zadečky, ale klučičí zadky. A měli to mnohem horší, nešlo jen o to sdělit to rodině a kamarádům, ale také celému světu. Zvláště, když mnozí to i dlouho tajili.

Ačkoli o mnoho celebritách už delší dobu víme, že patří do gay světa, pojďme si udělat přehled, kdo už také vyšel s pravdou na světlo. Než se vypravíte do Ameriky ulovit svého slavného pracháče, projděte si náš přehled…

Wentworth Miller

Nádherný herec, který se v Čechách proslavil hlavně seriálem Prison Break o mladíkovi, který se snaží dostat bratra z vězení, se přiznal teprve loni. Když měl vycestovat do Ruska na filmový festival, napsal dopis jeho řediteli, že kvůli přijetí pravidel na potlačování projevů homosexuality, nemůže do Ruska přicestovat. Sám je totiž homosexuál. Prakticky celý svět tato zpráva šokovala, mladé fanynky pohledného herce ronily slzy, za to nejeden gay zajásal…

Wentworth Miller ze seriálu Prison Break: Jako gay musím odmítnout pozvání do Ruska

Victor Garber

V nedávném rozhovoru se hvězda hollywoodských filmů (například Argo) přiznala, že žije s přítelem. Tím je Rainer Andreesen, fotograf, umělec a také herec. 13 let spolu šťastně žijí v New Yorku. Garber se ovšem s médii o svém soukromí příliš nebaví.

Victor Garber: Herec z filmu Titanic prozradil, že je gay

Jim Parson

Hvězda seriálu Teorie velkého třesku (Big Bang Theory's) sice působí dost přímočaře, ve skutečnosti je však jemnější, než se zdá. Přednost dává stejnému pohlaví. V květnu to prozradil v rozhovoru pro New York Times, když popisoval aktivity v boji proti HIV mezi newyorskými gay. Přes deset let žije s přítelem.

Matt Bomer

Tenhle svalnatý fešák zlomil srdce nejedné filmové fanynce, když v únoru 2012 prozradil, že žije s publicistou Simonem Hallsem. Svůj comig out přednesl, když přebíral cenu za realizaci kampaně proti HIV. Matt Bomer je známý třeba z filmů Bez kalhot, Tajemný let či seriálu Glee.

Ricky Martin

Svoji homosexualitu dlouho tajila sexbomba – zpěvák Ricky Martin. O jeho homosexualitě se spekulovalo léta, ale přiznal se teprve v březnu 2010. Do té doby se kolem něho točily zástupy žen s hlubokými dekolty.  Pak ale na svých oficiálních internetových stránkách napsal, že je hrdým homosexuálem. Žije s ekonomem Carlosem Gonzalezem Abellou a vychovávají spolu také dvojčata, která jim porodila náhradní matka.

Ricky Martin se stal mužem mnoha tváří v klipu Adiós

Neil Patrick Harris

V roce 2006 v časopisu People popsal, že je hrdým a spokojeným gayem. Hvězda seriálu Jak jsem poznal vaši matku, mnoha filmů a také divadelních představení Neil Patrick Harris žije s přítelem Davidem Burtkou. Vychovávají spolu dvojčata, která jim porodila náhradní matka.

George Michael

Mnoho ženám po celém světě se podlomila kolena, když se mega star George Michael v roce 2007 pro magazín The Independent přiznal, že je gay. Už v roce 1998 byl ale přistižen při sexuálním skandálu s mladíkem na WC v Beverly Hills. Přiznal se, že kdyby vyšel s pravdou dříve, asi by neměl takovou kariéru, jakou se mu podařilo dosáhnout, a nestal by se celosvětovou hvězdou. „Asi bych ale žil šťastnější život,“ řekl zpěvák.

George Michael chystá nové album, teď ale vydal nový klip Let Her Down Easy

Tom Daley

Opravdu krásný mladík, olympijský vítěz s dokonalým tělem a plnými plavkami. To je slavný plavec Tom Daley. Teprve před dvěma roky, se přiznal, že je gay, což natočil na video, aby to nemohla překroutit bulvární média. Ta nedávno referovala o jeho romantickém výletu helikoptérou s přítelem do přírody. Tom si své štěstí opravdu vydřel a tomu přejeme.

Instagram: Gay sportovec Tom Daley je na těchto 17 fotkách neskutečně sexy!

Instagram: Gay sportovec Tom Daley je na těchto 17 fotkách neskutečně sexy!

Coming out: Skokan do vody Tom Daley oznámil přes video, že je zamilovaný do muže

Lance Bass

Lance Bass byl členem chlapecké skupiny 'N Sync vedle Justina Timberlake. Svou homosexualitu odhalil na obálce časopisu People v létě roku 2006. Média tvrdí, že randil s vítězem Amazing Race Reichenem Lehmkuhlem a kadeřníkem z New Yorku Benem Thigpenem.

Sean Hayes

Pohledný Sean Hayes ze seriálu Will a Grace dlouho držel svoji náklonost k opačnému pohlaví pod pokličkou (tedy spíše pod peřinou). V roce 2010 ale řekl: „Mám pocit, že jsem přispěl monumentálně k úspěchu gay hnutí v Americe, pokud někdo chce tvrdit, že jsem k homosexualitě nakloněný.“

V novém seriálu Sean Saves The World je hlavní postavou gay!

T.R. Knight

Hvězda seriálu Chirurgové (Grey's Anatomy) se k homosexualitě přiznal ve vyhroceném televizním rozhovoru. Populární seriál televize ABC také kvůli tomu opustil sympatický herec v loňském roce.

Chris Colfer

Chris Colfer hraje nádherného studenta Kurta Hummela v seriálu Glee, a stejně jako jeho charakter v seriálu, také v reálném životě je gay. Colfer vyhrál Zlatý glóbus a byl nominován na dvě ceny Emmy. Byl časopisem Time zařazen na seznam stovky nejvlivnějších lidí na světě. Rodák z Kalifornie prohlásil, že byl často obětí šikany ve škole.

Gay osobnost: Chris Colfer, mladý gay herec ze seriálu Glee

O kterém z nich jste to nevěděli? Napište nám do komentářů.

Titulní foto: © Depositphotos.com/big_like

Onload

6 názorů ke článku

09. 11. 2014 v 10:50Off-line 18xxx20  (35/177/69)
Většinu těch "slavných" neznám, o těch který znám jsem to věděl a naopak mi tu dost jmen chybí..
Souhlasím - 31   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
09. 11. 2014 v 16:05Off-line Mychajlo90  (34/185/70)
Třeba nedávno ministr zahraničí Lotyšska. Dovedete si to představit u nás? To je ta česká "pseudotolerance".
09. 11. 2014 v 22:42Off-line Hozel12  (28/193/92)
A co Tim Coock? Při jeho coming outu bylo docela živo...
10. 11. 2014 v 00:02Off-line Mychajlo90  (34/185/70)
Když o tom tak přemýšlím, tak je skutečně zvláštní, že u nás je skutečně velmi málo (respektive žádní) veřejně přiznaných homosexuálů například v politice a obecně mezi známými lidmi. A to vlastně neplatí pro nás, ale třeba i pro ženy. Zatímco u nás byla žena maximálně ve funkci předsedkyně sněmovna, v takových "konzervativních" a "diskriminujících" zemích jako je Polsko, Slovensko, Ukrajina, Chorvatsko, Litva, Indonésie, Pákistán, B**gladéš, Turecko, Kosovo a spousta dalších byla žena (a někde nejen jednou) na pozici premiéra nebo hlavy státu. A totéž vlastně platí pro homosexuály. Teď s tím vyšel ven ministr zahraničí Lotyšska, ale třeba i v Polsku nebo na Slovensku byli/jsou veřejně přiznaní homosexuálové v parlamentu a v ČR nic. Čím to je? Není to pravý obraz české společnosti a její slavné (ne)tolerance? (nebo snad lhostejnosti?)
08. 09. 2017 v 08:18Off-line Alda29  (35/192/90)
Znám snad jen Georga Michaela.
09. 11. 2017 v 11:34Off-line Misanek007  (24/-/-)
Miluji muzske zadky
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload