Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Poslední ohlédnutí: Kylie v Praze opět nezklamala!

Australská zpěvačka Kylie Minogue navštívila před měsícem 21. 10. 2014 Prahu, a to již potřetí. Vystoupila v pražské O2 Aréně v rámci svého evropského turné Kiss Me Once Tour, a pro mnohé se z jejího vystoupení stal i po měsíci nezapomenutelný zážitek.

Koncert zahajoval film „Sleepwalker Film“ s nádhernými záběry na ještě nádhernější zpěvačku. Po filmu následovalo 10minutové čekání, poté se strhla opona a stage se ponořila do tmy. Objevilo se pár tanečníků a na scénu vyjel gauč ve stylu pusy. Kylie zahájila koncert písní „Les Sex“ z alba „Kiss Me Once“, nepřekvapivě fanoušci řvali a vřískali a Kylie si to velmi užívala. Po písni Les sex zpívala další své hity jako singl „In My Arms“ apod.

Kylie během koncertu vyměnila pár outfitů od světových návrhářů. Objevila se jako sexy bohyně v růžovém provokativním spodním prádle, i jako svůdná policistka. Kylie ukázala, že je zase opravdová popová diva, i když pražská aréna nebyla kapacitně naplněná – dorazilo jen něco přes 6 000 lidí.

Fotila se s německým fanouškem na podiu, kterého vyzvala, ať za ní přijde. Při písničce „Locomotion“ pozvala na podium svou fanynku ze stání, aby si s ní zatančila. Fanoušci si užívali koncert hlavně při starých písničkách jako „Your Disco Needs You“  či „Can't Get You Out Of My Head“, při kterém měli fanoušci v první řadě napsané na papíru „LaLa“ a Kylie to okomentovala slovy: „To je roztomilé, to abych nezapomněla text?“ a zasmála se.

Ke konci show zazněl jeden z větších hitů z alba Aphrodite „All The Lovers“ a celá hala vstala a zpívala s ní. Kylie byla nadšená a svůj výkon podávala bez half-playbacku, jako některé rádoby popové senzace.

All The Lovers: Letní gay hit od Kylie Minogue

Ke konci koncertu byl ještě přídavek singl z jejího posledního alba „Into The Blue“, po vystoupení byli všichni celkem nadměrně spokojení, že Kylie nezrušila svůj koncert v Praze kvůli nízké návštěvnosti. Doufejme, že se Kylie s příštím albem vrátí s dalším turné!

Kylie Minogue vydává DVD „Les Folies“, podívejte se na videa

Foto: Filip H.

Autor článku miluje hudbu ve všech podobách a zbožňuje koncerty, protože v nás zanechají větší zážitek než pouhý poslech hudby se sluchátky na uších.
Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload