Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Gwen Stefani rozjíždí svůj comeback naplno. Jaký byl pro ní rok 2014?

Rok 2014 byl pro Gwen Stefani takovým dalším z jejích comebacků. Na obrazovky se vrátila v show The Voice jako jedna z porotců. V rozhovoru se nechala slyšet, že pracuje na nové sólové desce, mimo jiné i s jejím porotčím kolegou Pharelem Williamsem. Skupina No Doubt připravuje také žhavé novinky.

Posledním z jejích počinů, jak jistě víte, je singl „Baby Don't Lie“. Gwen se spolehla na dobře známé tváře a nechala si pomoct s koprodukcí od Ryana Teddera (OneRepublic, Beyoncé), Bennyho Blanca (Kesha, Katy Perry) a Noela Zancanella (Maroon 5).

Na začátku písně si nás Gwen nechá myslet, že přijde jedna z písní, kde ukáže svůj rapový um, ale nahrávka se během pár sekund změní v popově naladěnou pecku, která vás získá svou chytlavostí a pozitivitou. Dosyta si užijete její vysoké kudrlinky „Lie-ie, why-ay...“.

Track navazuje na zpěvaččinu éru „L.A.M.B.“, ale obsahuje i prvky tvorby s kapelou No Doubt. Ty můžeme slyšet právě v již zmíněném začátku, avšak hlavně v mezihře předposledního a posledního refrénu, které se do celku energetického songu příliš nehodí. O to více si ale užijete poslední nadupaný refrén.

Textem „Baby Don't Lie“ nepřináší nic nového. Naopak může být spíše zklamáním, neboť vypráví o strachu z konce lásky, a to už tady bylo několikrát. Navíc textově stejné sloky můžou posluchače, který se chce dozvědět více, zklamat. Přesto má nový singl silný potenciál a při správném zacházení by se z něj hit mohl stát velmi lehce.

Gwen Stefani se vrací s No Doubt. Vydala nový klip Settle Down

Gwen Stefani vás vtáhne do psychedelického klipu Baby Don't Lie

Titulní foto: youtube.com

Lukáš Procházka / další články autora ›
Autor článku miluje psaní, filmy, hudbu a svůj longboard.
Onload

1 názor ke článku

28. 12. 2014 v 09:33Off-line Svobma  (31/185/63)
Az na to, ze ona byla v porote The Voice ne X-factor.
Co se tyka jejiho comebacku, gatim mile prekvapila. Jsem zvedav na celem solovku.
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload