Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Je zpět! Arnold Schwarzenegger se vrací v novém filmu Terminator: Genisys

Není moc filmů, které by způsobily takový poprask jako ohlášený „Terminátor: Genisys“. John Connor, jako hlavní vůdce hnutí odporu, pošle zpět v čase svého poručíka Kyle Reese, aby zachránil matku Sarah a svoji vlastní existenci. Do cesty se mu připlete nepřátelský terminátor s lidskou tváří, kterého bude muset Kyle porazit. Nebude na to sám, pomůže mu i Terminátor Arnold Schwarzenegger.

Od natočení prvního Terminátora uplynulo neuvěřitelných třicet let. Arnoldovi tehdy bylo 37 let a jak je vidět v právě vydaném traileru, vrásky času to na tomto rakousko-americkém herci a kulturistovi mírně zanechalo. Jen doufejme, že to pro něj bude plnohodnotná role. Z traileru to zatím bohužel vypadá na roli vedlejší.

První „Terminátor“ z roku 1984 byl špičkový a po pěti letech druhé pokračování „Terminátor 2: Den zúčtování“ bylo pro mnohé ještě lepší. Možná i proto, že si tehdy Arnold Schwarzenegger zahrál kladnou postavu. Třetí „Terminátor 3: Vzpoura strojů“ z roku 2003 byla spíše taková „z nouze ctnost“ a čtvrtého „Terminátora Salvation“ někteří označují za propadák roku 2009.

pátý film o Terminátorovi konečně dává pocit, že to bude hrdý nástupce původních dvou dílů. Některé záběry silně připomínají scény z obou prvních dílů. Tak doufejme, že scenáristé se nechali inspirovat tím nejlepší. Do českých kin se dostane na začátku července 2015, tak se připravte, záchrana lidstva brzy začne!

Těšíte se na nového Terminátora? Napište nám do komentářů.

Titulní foto: youtube.com

Onload

2 názory ke článku

06. 12. 2014 v 17:43Off-line Hns1989  (34/191/-)
rozhodně se na něj těším, to bude možná film roku, kdoví :) Jako příznivce série si tohle nenechám ujít :)
27. 06. 2021 v 08:33Off-line Mikaela  (49/176/60)
Myslím že už tohle bylo no aspon´ je vidět jak něktére technologie umí z člověkem dobře zacvičit hlavně na poště z jednoduchou hláškou já neumím číst zamne uvažuje stroj hold vizitka Netolického a Hamáčka
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload