Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

5 ověřených tipů, jak rychle po rozchodu začít nový vztah

Máte za sebou rozchod? Žili jste v dlouhodobém a spokojeném vztahu a přesto skončil? Kdy je čas na to začít co nejdříve novou lásku? Hned? Za rok? Měsíc? A jak to nejlépe zvládnout? Záleží na každém z vás, ale jsou určitá pravidla, která platí ve většině případů. Pokud jste tedy milovali.

1. Čas

Čas je nejlepší lék na bolavé srdce, na bolavou duši. Věřte, že i když se budete každý večer u pomalých písniček utápět v slzách a přemýšlet, kde se stala chyba, věřte, že uteče týden a už na tom nebudete tak jako po prvním dnu. A za chvíli naberete sílu seznamovat se a začít znovu žít. Každý rozchod bolí, pokud člověk opravdu miluje, ale čas je v tomhle případě velice důležitý.

3. Silák

Možná si budete chtít hrát na největšího borce na světě, že vše zvládnete a nic vás nezlomí. Tohle je opravdu špatné chování. Máte city a zruinují vás. Budete se cítit možná ještě hůř, než když to necháte jen tak volně plynout.

3. Nesmíte to hrotit

Neměli byste si hrát na velkého hrdinu, potrhat společné fotky, vymazat číslo, smsky, vzkazy apod. a jít si ještě ten den užívat. Možná vám přijde, že vám to pomůže, ale po alkoholu je člověk ještě více lítostivý a rád se lituje. A také ztrácí zábrany. Možná si užijete sex na jednu noc, ale co z toho, jak se budete cítit? Dokážete si tím něco? Možná sám sobě svoji slabost a své zoufalství. Pokud jste opravdu milovali, takovou věc neuděláte a víte to sami.

Foto: © Depositphotos.com/lofilolo

4. Snažte se zapomenout

Zkuste pomalu, ale jistě zapomenout. Nedívejte se na společné fotografie, chytněte vaše společné album a zařaďte jej hluboko do své knihovny a půjde vám to líp. Nebuďte s ním v kontaktu, nepište mu, nevolejte mu, nemyslete na něj. Obklopte se přáteli a zvládnete to vše mnohem rychleji, než kdybyste se v žalu utápěli sami. Snažte se nezajímat o svého bývalého alespoň do doby, než se budete cítit v pořádku a celá věc bude za vámi.

5. Poznávejte, nechte se vést

Poznávejte nové muže ve vašem okolí. Choďte randit, na kávy, do kina. Ale nepouštějte se hned do vztahu, začněte hezky pomalu a po malých krůčcích. Když se začnete cítit fajn a vaše city budou opět v pořádku, můžete začít nový vztah. Pokud se do něj pustíte moc rychle, budete pořád myslet na svého bývalého, budete se snažit srovnávat a lepit vztah vztahem není moc dobré řešení. Budete citově nestabilní a nebudete vědět co dřív. A ublížíte nejen sobě, ale i lidem ve vašem okolí, nebo člověku, se kterým se budete zrovna scházet. I k němu zkuste být upřímní a řekněte mu, ať na vás nespěchá.

Poznáte, kdy přijde ten správný čas? Nebo jdete ze vztahu do vztahu? 

Titulní foto: © Depositphotos.com/HASLOO

Autor článku žije realitou, miluje skutečné příběhy a jeho velkým snem je napsání vlastní knihy.
Onload

9 názorů ke článku

21. 12. 2014 v 12:57Off-line Colombo  (103/192/90)
I to, kdy se opět objeví ten "pravý" se dá naplánovat ? Hmm...
21. 12. 2014 v 13:46Off-line Vlado2  (61/180/80)
Vážený autore, netuším, co jsme ti kolektivně provedli, ale zadrž! Prosím!
Trestat nás před vánočními svátky takhle neskutečnými bláboly - to si tady fakt nikdo nezaslouží.
Souhlasím - 16   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
21. 12. 2014 v 20:07Off-line Ryen  (34/173/67)
Už název mě taky zarazil, ale četl jsem dál a asi takhle (z vlastních zkušeností, třeba to je u ostatních jinak):
Že uteče týden a nebudete se cítit tak jako po prvním dnu u mě určitě neplatilo, trvalo to roky a to doslova! Na druhou stranu ale souhlasím s tím snažit se zapomenout - nebýt v kontaktu, nevídat se apod. Zbytek článku už je diskutabilní.
Ale jak říkám - mluvím jenom z vlastních zkušenosti... každý je jiný a pomáhá mu něco jiného.
(poznámka - a to jsem s tím dotyčným ani nechodil. ;) )
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
22. 12. 2014 v 01:05Off-line Vegantronic  (38/186/77)
Další blábol... někomu trvá se z rozchodu vzpamatovat pár dní, někomu měsíce. Někomu pomáhá chodit mezi lidi, jinému být sám. Někdo potřebuje přetrhat všechny nitě, jiní můžou být s ex nadále v kontaktu... Prostě je to ividuální. A opravdu není nutné chodit od vztahu ke vztahu.
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
27. 12. 2014 v 19:03Off-line Prcek1994  (30/175/69)
Podle mě to takto nejde říct... s mým ex jsme se rozešli a pak jsem byl bez kluka 11 měsíců než jsem šel do nového vztahu. Když jsem byl rozejit po 1 měsíci i s tím, tak jsme měl nového během 3 týdnů. Ano, bál jsem se, aby o stabilitu, ale už jsme spolu 8 měsíců.
01. 01. 2015 v 11:57Off-line Betonica  (39/191/93)
Ale néééé, zase špatně. Copak existuje univerzální návod?

Klidně smažte všechny fotky, ty starožitný papírový spalte, roztrhejte nebo si s nimi po potřebě očistěte sedinku. Křičte a nadávejte, proklínejte a truchlete. Pár dnů v alkoholovém oparu nikoho nezabije jakbysmet.

Hlavně se ale nesnažte zapomenout. Nikdy nesmíte zapomenout na to, co bylo dobré a co nedobré. Zapomenout by znamenalo neposunout se. Vezměte, po vystřízlivění, rozum do hrsti a s rukou na srdci projděte bolavá místa. Budiž ujištěni, že příště se jim zaručeně vyhnete.

Souhlasím, že dát si jako ibalgin půlku města není vhodné řešení...
28. 09. 2015 v 11:32Off-line Medvidek87  (38/172/69)
Tak je tu jeden člověk kterému je všechno jedno i když mu jeho přítel umírá tak tu nahání dál kluky a motá jim hlavu profil ani říkat nebudu poznate to samy neví prostě co ten člověk chce......
23. 11. 2015 v 11:51Off-line FRANTA48  (58/-/-)
pet let jsem mel p***ele moc jsem mu veril udelal pro nej cokoliv nikdy necekal vdek delal jsem to proto ze jsem ho neskonale miloval a ted je to 7 mesícu co jsme se bohuzel rozesli a ten smutek a bolest je tak obrovská že žadný čas to nespravi ted mam mladeho p***ele a moc se snazi abych na Mirka nemyslel ale i když to nedávam znat a nechci ho zklamat neni to ono ale Lukymu to nemohu ric protoze bych ho moc zarmoutil je to moc slozite pokud skutecne nekoho milujete a pak zjistite ze ten druhý to jen hral aby z vas ziskal penize a veskere výhody pak by ho mel clovek nenávidet ale já ho stále miluji jsem asi blázen
04. 03. 2023 v 16:07On-line Dancuse2  (16/175/90)
Nejhorší na tom je to że v dnešní době si ten upřímny vztah nejde ani najít protože všichni myslí jen na sex
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload