Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Ondřej Mandík: Exkluzivní rozhovor s moderátorem Gaymana 2015

Ondro, tebe si naší čtenáři pamatují jako moderátora finále Gaymana 2014, které si moderoval společně s Marianem Kajzerem, prezidentem soutěže. Jak nahlížíš na to finále zpětně? Mnozí ho kritizovali, ba dokonce i samotnou moderaci Mariana. Myslíš, že spíše opravdu patří do poroty než za mikrofon nebo to dokázal spojit?

Pamatuji si, když mi prezident soutěže zavolal a zeptal se mě, jestli bych nechtěl moderovat finálový večer, já musím říct, že sem se ani moc nerozmýšlel , ne jen kvůli charitě, jelikož Gayman 2015 je charitativní projekt, ale hlavně kvůli tomu, že v gay komunitě mám dost přátel a vím, že jsou to v pohodě lidi, bral jsem to jako výzvu. Co se týká Mariana jako moderátora, myslím si, že se toho zhostil v rámci možností, Prezidentovi soutěže však přísluší sedět v porotě.

Ty však moderuješ různé akce. Moderuješ v rádiu Seejay, plesy, hraješ jako DJ. Jak to bere tvá rodina? Musí to být časový pres.

Naštěstí ještě nejsem ženatý, zadaný jsem jen občas, podle nálady, jak s oblibou říkám, vše co je „dolé puklý“ já beru (smích). Moje rodina si tak nějak zvykla, tato práce je náročná na čas a cestování po celé republice, takže spíše žiju takovým kočovným životem a zatím mi to vyhovuje.

Foto: TZ

Nějaká partnerka?

Jak už jsem uvedl, partnerka stálá zatím není, je pravda že mi to občas leze na mozek a že mám chvíle, kdy si říkám, tak a teď se usadím, najdu si pořádnou babu a budu hodnej a věrnej. Zatím se mi to nepovedlo.

Ty jsi heterosexuál. Co tě vedlo k tomu přijmout opět nabídku na moderování finále Gaymana 2015? Organizační team zatím tvého spolumoderátora či moderátorku nepředstavil. Budeš sdílnější a představíš nám, o koho jde?

Po posledním finále byl organizační tým se mnou, myslím si, spokojený, a tak mě opět letos oslovili s tím, že letošní ročník by měla uvádět smíšená moderátorská dvojice. Já jsem již s prezidentem soutěže konzultoval několik jmen, které jsou ve hře. Můžu prozradit, že to jsou velmi půvabné a šikovné moderátorky. Petra Hlávková z Free Radia v Brně, Andrea Švihovcová z Kiss Jižní Čechy,  Lenka Chlupáčová ze SeeJay Radia, tak jako Tereza Brokešová.

Myslím si, že v co nejbližší době budeme mít jasno, která z moderátorek se toho se mnou zhostí.

Jako moderátor finále zasedneš také ve finálové porotě. Jak by podle tebe měl vypadat, či jaký by měl být, nový Gayman?

Myslím si, že Gayman by neměl být hlavně o kráse. Já jako porotce budu klást důraz na projev, na to, jak chlapci dokáží zaujmout, jestli se dokáží prodat a za jakých okolností. Tím prodat to nemyslím nijak zle, to jen na upřesnění.

Foto: TZ

Dal by si tedy hlas Danielovi Fröhlichovi, úřadujícímu Gaymanovi, kdybys místo moderování seděl loni v porotě?

Jako moderátor musím být nestranný za všech okolností, ale kdybych seděl v porotě, tak by Dan dostal můj hlas.

Finalisty 2015 čeká mnoho změn a překvapení oproti loňskému ročníku. Jsi připraven se do soutěže nějak zapojit, či jen odmoderuješ a tím to končí?

Pro mě každé moderování podobných akcí znamená hlavně přípravu scénáře, dramaturgie a rozhodně mě čeká i soustředění s finalisty, kde se vzájemně poznáme.

Vraťme se k prezidentovi soutěže, Marianu Kajzerovi. Hodně lidí jej nenávidí, jiní obdivují či milují. Jak to vidíš ty? Je opravdu takový rebel, jak je kolikrát popisován v jiných médiích? Bezdomovec, alkoholik…

Nepřísluší mi soudit lidi, já jsem Mariana poznal jako fajn člověka, který co řekl, dodržel. Minulý rok jsme se dohodli na určitých podmínkách, které z jeho strany byly do puntíku splněny. Ono když by si třeba ty vedl podobnou prestižní soutěž, asi bys byl též terčem kritiky a závisti.

Ondro, už jsme o tom mluvili, jsi heterosexuál… Pokoušel se o tebe někdy kluk? Jak si se k tomu postavil?

Přiznám se, že pár pokusů jsem už zažil, ale s grácií jsem vždy odmítl a řekl bych, že s homosexuály vycházím víc než výborně, ale mám určité hranice, které bych nikdy nepřekročil.

Foto: TZ

Hodně se teď řeší otázka adopce dětí stejnopohlavními páry. Jedni jsou pro, druzí nikoliv. Pokud víme, také v přihlášce mají kluci podobnou otázku. Jaký máš názor na tuto problematiku a proč?

Myslím si, že toto je téma k delší diskuzi, nedokážu jednoznačně odpovědět.

K závěru. Kde tě čtenáři můžou v brzké době vidět či slyšet a co by si vzkázal těm, kteří stále nejsou rozhodnutí přihlásit se právě do Gaymana 2015, ale přemýšlejí o tom?

Každý všední den vysílám dopolední Brunch na SeeJay Radiu a každý víkend buď hraji, nebo moderuji různé akce po České republice. Letos krom Gaymana  mě čeká i finále Miss studentka západočeského kraje nebo Miss Roma.

A vzkaz všem co nejsou rozhodnuti? Zkuste svoji šanci, Česko či Slovensko nemá jen Missky, ale potřebuje i Missáky, proč byste jím nemohli být zrovna vy?

Gayman: Přihlaste se na konkurz a přijďte na party!

8 důvodů, proč se zúčastnit soutěže krásy Gayman 2015

Gayman totálně zabodoval! Získal licenci na Mr. Gay World 2015 a 2016

Titulní foto, zdroj: TZ

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload