Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Novinář Martin Šimečka: Slovensko není dobré místo pro život homosexuálů

„Slovensko není dobré místo pro život homosexuálů,“ doslova říká slovenský novinář Martin Šimečka a dodává, že jakž takž jedinou výjimkou je Bratislava. „Pokud jste gay, jste terčem posměchů. Obyčejný člověk to má hodně těžké,“ komentuje aktuální situaci na Slovensku v pořadu DVTV.cz a zmiňuje, že se slovenskými vesnicemi je homosexualita zcela neslučitelná.

Dle Martina Šimečka 15 % Slováků v nedávném průzkumu uvedlo, že se někdy setkali s homosexuálem. Evropský průměr je přitom 41 %, takže spousta Slováků je v otázce homosexuality „zaostalá“ a jak sám Šimeček zmiňuje, připomíná mu to devatenácté století.

Souhlasíte s tím, že je Slovensko v otázkách homosexuality zaostalé?

Slovenské referendum 2015: Homosexuálové vyhráli bitvu, ale válka pokračuje

Titulní foto: video.aktualne.cz

Onload

10 názorů ke článku

10. 02. 2015 v 17:20Off-line Tommy89  (34/184/83)
Pre cirkev nie je NIE dostatočná odpoveď.
poslanci chcú upraviť štatút referenda, aby sa zrušila 50% platná väčšina...potom, po tejto zmene

poslanec matovič chce aj napriek vysledkom referenda vyhlásiť väčšie referendum, kde sa opýta mimo iné aj rovnaké otázky, ktoré padli na tomto referende. Navyše chce chodiť domácnosť po domácnosti pre vyzbieranie hlasov a odpovedí referenda.

Takže if you cant make it, fake it, then make it

Ak sa niekto cíti utláčaný, nezabudnite, že slovensko má gayov a katolíkov.
10. 02. 2015 v 18:43Off-line Matthewko  (28/182/85)
No takto drahí súdruhovia a spoluobčania :D Rád by som uviedol článok na pravú mieru, na Slovensku sa všeobecne žije na dve veci, ale sú aj krajiny, kde je to podstatne horšie, a ked si toto uvedomím,tak ako inteligentný muž, v mene filozofie ako žiť štastne :) a netrápiť sa vecami, ktoré sa ma netíkajú,ale žiť svoj život,a byť zan vdačný prírode, pretože bez prírody by sme neboli, tak potom som ešte rád, že som sa tu narodil, mám rád svoju nádhernú krajinu, aj ludí v nej a ako gayovi,sa mi tu v podstate žije dobre,ak príliš nevyčnievam,čo ja však ani nechcem,pretože som muž a aj ako muž chcem vyzerať a ako Zelenka muž teda rozhodne vyzerať nemá nie je to pekné to mi dá vačšina slovákov a slovanov vo všeobecnosti za pravdu, a tí, ktorý tvrdia opak klamu sami seba :) ps prvá veta pls ber s nadhladom :)
10. 02. 2015 v 19:34Off-line Lollo  (29/-/-)
Dokonalá ukážka pravej slovenskej nátury. Priam učebnicoví príklad.

"...mám rád svoju nádhernú krajinu, aj ludí v nej a ako gayovi,sa mi tu v podstate žije dobre,ak príliš nevyčnievam..."

Ten dovetok je prosto famózny. Ak nevyčnievaš, tak zapadneš. Žiaľ, ako gay vyčnievaš. Je to typické slovenské zmýšľanie. Hrabkať si svoj piesoček a za chrbtom závidieť susedovi zlomenú nohu.

Nesledujem politiku a Matoviča som mal celkom rád. Ale zdá sa mi, že sa tu silou mocou snaží niekto niečo pretlačiť. Mám z toho zvláštny pocit, príde mi to ako akýsi experiment. Aj celá situácia na Ukrajine a toto podnecovanie rôznych predsudkov a štrajkov po celej Európe mi príde ako keby sa niekto snažil otestovať, či chcú ľudia vojnu. Je to len taká blbá úvaha... Bol by som však nerád, keby sa ukázala aspoň z časti pravdivá.
10. 02. 2015 v 23:36Off-line ThomPrag  (45/180/76)
Šimečka se vyjadřoval někdy krkolomně, ale řekl to dobře. Slovensko je někde na konci mezi státy EU, pokud jde o toleranci gayů a leseb. Ale není to tak hrozný, lidi jsou spíš neinformovaní a je jim to jedno. Co je ale důležitý, to je politický vývoj. Před referendem se všichni politici kasali, jak půjdou volit. Jenže teď jim voliči řekli, že tyhle otázky jsou nedůležitý. Fico navíc dostal tak trochu jebáka v Bruselu. To by pro gaye a lesby mělo znamenat spíše příznivý vývoj směřující k registrovanému partnerství. Bude se ale muset snažit komunita gayů a leseb - ne tím, že budou zdrhat do ČR, ale tím, že budou něco dělat tam.
11. 02. 2015 v 18:09Off-line Matthewko  (28/182/85)
Ja nikomu nezávidím :) a je mo jedno, čo si o mne myslia cudzí ludia, moja rodina ma podporuje a to mi stačí a s tou vojnou, na tom može niečo byť, ale dufajme že nie :) len mi ešte pls vysvetli, ako suvisí aliancia za rodinu a vojna :) ?
12. 02. 2015 v 20:29Off-line Matthewko  (28/182/85)
ale ked sa budem zlostiť že tí su takí,a tí takí, aj tak ich nezmením,nič nevyriešim,a zbytočne sa budem trápiť :( ked mám ostatných na háku a starám sa o seba, a ludí ktorých mám rád tak som štastný a zo životom spokojný a o to mi ide :)
06. 09. 2015 v 16:34Off-line Deelin  (26/-/-)
Slovensko mi přijde trošku jiné. Přijde mi, že povaha některých slováků je taková "živější", odhodlanější nebo divočejší než u Čechů. Upřímně řečeno, měl jsem tam takový pocit, že kdyby o mně někdo věděl, že jsem gay, ne každý by to pochopil. Možná to na mě udělalo jen takový dojem, ale je to pěkná země :)
16. 05. 2016 v 12:39Off-line Paink  (49/-/-)
Absolutna zruda ten Simecka. Diabol.
05. 02. 2017 v 18:01Off-line Iberit  (43/186/100)
Díky katolické církvi,která je proslulá pedofilními skandály.Pobožní i***ti nerozeznají rozdíl mezi homosexualitou mezi dospělými,která je legální od roku 1961 od pedofilie,což je odporný zločin!
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
25. 04. 2023 v 16:22Off-line Mikaela  (49/176/60)
Je jasné že mnozí to na veřejnosti nepřipustí ale na netu kde je už jaka si anonymita tak hold z vlastní zkušenovím že je jich tam celkem dost ze dvěma si dokonce dopisuju
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload