Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Brněnské Duhové Mejdlo: Taneční večer pro všechny gaye!

Zažijte nadupanou 1. párty brněnského Duhového Mejdla, která je první svého druhu v Brně. Po Mejdlu se můžete sklouznout 20. 2. 2015 v jedinečných industriálních prostorách bývalé nádražní haly v areálu Malá Amerika, kde k překvapení mnohých, nejsou pouze tržnice.

1. párty brněnského duhového mejdla je speciální LGBT párty určená pro ty, kteří se nebojí zažít divokou a netradiční akci. Čeká vás nadupaný line-up v rytmech současné komerční hudby a toho nejlepšího z old-house, disco-house a deep-house v doprovodu stylové audiovizuální projekce.

Jako DJ's se představí DJ Beaty (Beáta), DJ Danns (Dan Burian), DJ Fawkes (Tomáš Bělka) a DJ Lob Aka Eik (Marek).

Po celý večer se o vás budou starat naši profesionální barmani s plně vybaveným barem včetně plejády alko i nealko drinků.

A pokud si budete chtít odpočinout, či v klidu popovídat třeba právě s novými přáteli, bude dostatek míst k sezení v chill out zóně s designovým nábytkem.

Dále se musíme zmínit o kadeřnickém koutku a zábavním fotokoutku po celý večer zdarma. Takže pokud nestihnete před akci návštěvu kadeřníka, využijte služeb mistra svého umu přímo na místě, anebo se nechte „vyblejsknou“ na památku s vtipnými rekvizitami.

Startujeme ve 21.00 hod a končíme, až nám dojde dech. Máte se tedy na co těšit.

V den konání budou organizátoři na svůj Facebook přinášet fotoreporty z příprav, aby hosté věděli „do čeho jdou“.

A jelikož je 1. párty brněnského Duhového Mejdla pro organizátory prvotina, rozhodli se ponechat cenu vstupného za 259 Kč i na místě. Jeho součástí bude zdarma využití šatny, drink, lehké občerstvení a příjemné překvapení.

Více informací na Facebooku Brněnské duhové mejdlo.

Takže (nejen) Brňáci, dorazíte?

Titulní foto: © Depositphotos.com/pio3, zdroj: TZ

Onload

1 názor ke článku

28. 02. 2015 v 01:20Off-line Toy  (100/178/70)
Mohl bych začít velmi ze široka, ale to by byla nuda. Proto jen heslovitě. Aneb co jsme ne/dostali za svých 260,-Kč vstupného.
Dle slibů ne tak jasných organizátorů, jsme očekávali kde co, ne však mínusové teploty (slib vyteplených prostor se nenaplnil a jediné teplo sálalo jen z názvu akce a návštěvníků). Slibovaný dárek se nekonal a propagovaný welcome drink byl odepřen s vysvětlením, že pouze pro VIP. Občerstvení v ceně v podobě gumových medvídků z Lídlu, na toalety se muselo nelidsky ven kamsi, neboť mobilní WeCko se fakt nedalo, kapku hodně cenově přestřelený nápojový lístek, sporad**ká návštěvnost na úkor celkové atmosféry. Na druhou stranu dobrá muzika, industry prostředí a snad dobrý koncept akce, který však nebyl až na pár výjimek, dotáhnut do konce. Ač jsem brněnský patriot, musím se za tuto akci stydět i když se mě přímo netýká a to v kontextu, jak o "ambiciózní" akci informoval magazín LUI. Přitom Brno má tolik povedených party se solidním věhlasem viz. nadcházející QEER BALL a pod. ...
Ono dělat "party" kvůli výdělku a party pro lidi, není vždy to stejné a pokud to dělám poprvé a neumím to, zeptám se těch, kdo to umí. Jistě příště rádi poradí (pokud nějaké příště bude).
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload