Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Jak se po rozchodu s přítelem rozdělit o domácí mazlíčky?

Rozchody nejsou snadné ani pro jednoho z vás, ještě horší ale je, když v tom figuruje někdo další. Měli jste s přítelem společný dům a i společné psy? Když vy odejdete a najdete si jiné bydlení, co s nimi bude? Určitě je milujete stejně jako on, možná jsou jako vaše děti. Jak se ale domluvíte?

Ano, proběhnou nějaké hádky, výčitky apod. Budete se dlouho hádat o to, kdo opustí dům, až nakonec třeba právě vy ustoupíte. Ale co s vašimi miláčky, kteří jsou zvyklí i na vás, a najednou by vás tam měl nahradit někdo jiný a starat se o ně? Co když jim nedá takovou lásku a nebude se starat tak, jak by si zasloužili?

Pokud jste si psy pořizovali společně, je to někdy ještě horší. Patřili do rodiny, často vám vynahrazovali nepřítomnost toho druhého a vy byste se jich měli teď najednou vzdát a jít a zapomenout i přesto, že je milujete a nechcete od nich odejít?

Budete je vláčet po novém bydlení, i když to zrovna nemusí být rodinný dům, ale byt? Věřte, že se jim nebude dobře zvykat na nové prostředí, když byli zvyklí na výběh a na to, že si mohli celý den užívat na čerstvém vzduchu. Nebo se s ním domluvíte a psy budete pravidelně navštěvovat, chodit s nimi na procházky, jen už s nimi nebudete spát? Nebo když jich máte více, budete se snažit je rozdělit?

Nebylo by přeci jen snazší se rozumně domluvit? Ano, nejde to vždy, ale měli bychom si uvědomit, že i zvířata rozchodem trpí, tak proč stresovat ještě je.

Jak byste se při rozchodu rodělili o společné psy? 

6 přiznání gayů: Můj nejhorší rozchod

Titulní foto: © Depositphotos.com/damedeeso

Autor článku žije realitou, miluje skutečné příběhy a jeho velkým snem je napsání vlastní knihy.
Onload

7 názorů ke článku

08. 05. 2015 v 09:34Off-line Jkubi  (24/178/62)
Podle nadpisu bych očekával nějakou radu jak se rozdělit o mazlíčka. Ale jediné co sem se dočetl,bylo hafo otázek a jediná rada, dohodnout se. Článek o ničem zase :/
08. 05. 2015 v 15:57Off-line JarodShadowsong  (23/-/-)
Heh a co jsi čekal? :D Řešení na všechny problémy světa? :D Kdyby na všechno existovalo univerzální řešení, myslíš, že by vznikl takový článek?
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
30. 05. 2015 v 01:15Off-line Fogacer  (55/172/61)
No řešení asi univerzál není. Můj bývalý ale např. pravidelně přispívá na stravu našeho společného pejska a jednou za čas přijde a donese pamlsky. No mám doma dva psy,je jeden ze vztahu a stejně donese i druhému :-) Ale jsou se mnou. Ale vím,že kdyby něco, postará se o ně. O oba.
20. 06. 2015 v 12:37Off-line Centaur  (43/177/-)
Tohle jsou opravdu mazlíčkové , mi jsme měli Dobrmana. Dobrmani se o své páničky nedělí , tam je to prostě daný. Jsou rasy velkých psů, které po rozchodu neunesou ztrátu jednoho z pánů a utrápí se sami. ten náš už byl starý a zemřel cestou do Ostravy. Rozchodu se nedožil.
13. 03. 2016 v 19:28Off-line Tibiis  (23/-/-)
sníst je XD :P
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
13. 03. 2016 v 19:28Off-line Tibiis  (23/-/-)
poslední večeře :3 :*
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
05. 04. 2016 v 18:27Off-line Tibiis  (23/-/-)
do psíčkové s ním:)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload