Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Gay film: From Beginning To End je nabitý emocemi!

Snímek „From Beginning To End“ (Do Começo ao Fim) za zabývá vztahem nevlastních bratrů Francisca a Thomase. I když jsou jejich rodiče rozvedení, prožívají krásné dětství naplněné láskou. Sourozenecké vztahy někdy víc než cokoli jiného připomínají „krví zbrocené bojiště“, ale v tomto příběhu to neplatí.

Mladší Thomas obdivuje Francisca a snaží se ho napodobovat. „Běžný“ bratr by ho o to víc trýznil a snažil se mu dokázat, kdo je tady kápo, ale Francisco se chová docela jinak. Svému malému bráškovi se věnuje a opatruje ho. A to takovým způsobem, že si jejich neobvyklého chování všimne matka, která pojme podezření.

Po úvodní sekvenci z dětství vás čeká skok o 15 let dopředu, kdy už jsou oba muži dospělí, ale jejich vzájemné city se posunou o pár pater nahoru.  Film je vyprávěn klidným tempem a vynechává některé klíčové životní momenty – období puberty či ztráty v rodině, kterým se věnuje řada jiných gay snímků. Tvůrci ke všemu přistupují spíše skrze emoce a do detailu promyšlený vizuál.

Hůře už je na tom hudební doprovod, jehož základní motiv se často opakuje a někdy zbytečně tlačí na emoce. Dialogy mezi bratry působí možná až příliš idylicky, i když o to tvůrcům bezpochyby šlo.

Film From Beginning To End“ (Do Começo ao Fim) z roku 2009 se nevyhýbá nahotě, ale sexuální scény jsou zde jen načrtnuty a nechávají prostor fantazii. Spokojení jistě budete s výběrem herců, kteří nejenže dobře vypadají, ale hrají přirozeně a nenuceně, což v gay filmech nebývá pravidlem.

Rodištěm filmu je Brazílie, která je největší katolický stát světa, přesto je ke gayům naprosto vstřícná:

Brazílie: Největší katolický stát, kde mají gayové stejná práva jako heterosexuálové

Titulní foto: youtube.com

Autor článku se zajímá o historii, ale ještě raději si zahraje florbal nebo sleduje hokej. Fandí těm nejhorším týmům ze dna tabulek, ale sám neví proč.
Onload

3 názory ke článku

20. 03. 2015 v 10:15Off-line ThomPrag  (45/180/76)
Především měl být uveden originální název filmu - Do Começo ao Fim.
Jinak film je pěkný. Souhlas s autorem článku, že hudba se moc nevyvedla. Nesouhlasím ale, že vynechání 15 let nevadí - naopak, je to velké mínus, prostě kus filmu chybí.
20. 03. 2015 v 11:03Off-line NaKluky.cz  
ThomPrag: Originální název doplněn. Děkujeme!
14. 06. 2016 v 23:02Off-line Nenapada  (24/-/-)
Kde to stiahnem ?
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload