Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Romanův skutečný příběh: Bylo to bláznivé, ale jsme jen lidi a zamilovat se na Prague Pride je tak snadné

Potkali jsme se Marcem na Prague Pride. Dal se do řeči společně s mojí kamarádkou, jelikož já nejsem zběhlý v cizích jazycích. Pokukovali jsme však po sobě celou dobu co jsme šli vedle sebe. Šli jsme i do baru, kde jsme se opili a na záchodě si to udělali. Věděl jsem, že se už neuvidíme, tak proč ne?

Jenže jsem zjistil, že bydlí a pracuje v Brně, kde jsem i já tou dobou žil. Kontaktoval mě na Facebooku, kde si mě našel přes moji kamarádku, kterou si přidal do přátel a začal mi psát. Ignoroval jsem to, ale pak jsem se snažil přes překladače na internetu poskládat nějaké věty. Začali jsme si psát čím dál častěji, i celé noci. Byl z Venezuely a byl stejně starý jako já, 21 let. Nemohli jsme se scházet, protože já neuměl říci kromě pozdravu vůbec nic. Začali jsme se ale přes překladač domlouvat na sexu a na tom co spolu budeme dělat, celou dobu jsme nemluvili.

Jednou se mi přes internet svěřil, že mu končí vízům a bude muset odjet. A neví, jestli se někdy vrátí. Začalo mě to mrzet, bylo mi s ním dobře jen tak, když jsme vedle sebe leželi a usínali. Já byl tou dobou sám bez práce, a navíc jsem nevěděl, jak ho tady udržet. Odjel z ničeho nic a bez rozloučení.

Psali jsme si i nadále, ale jelikož měli jinou hodinu, moc jsme se nepotkávali. Někdy na mě čekal a někdy já na něj. Začal jsem se věnovat studiu angličtiny, abychom se alespoň nějak domluvili. Chtěl, abych za ním na tři měsíce přijel. Nevěděl jsem, jestli chci a jestli mi vše vyjde tak, abych vůbec mohl. Chyběl mi, ale nedokázal jsem si představit, co bych tam dělal. Zkusit se má vše řekl jsem si a začal jsem řešit věci potřebné proto, abych mohl vycestovat. Vše šlo docela hladce a já odjel tři měsíce po tom, co se o tom zmínil. V angličtině jsem byl už lepší, takže mi nic nebránilo.

Tam na mě ovšem čekal šok, své rodině mě představil jako svého dobrého kamaráda, takže byl docela problém v tom, abychom se věnovali nějakým intimnostem. Prvních 14 dnů jsme spolu ani moc nemluvili, za to jeho rodina se o mne dokonale starala a byl jsem přímo hýčkán. Začalo mi ale vadit, že on se mnou nechce být nikdy o samotě. Konečně jsem se dočkal a společně jsme vyrazili na pár dnů na výlet po Venezuele. Bylo nám krásně a každý den jsme se milovali i několikrát denně.

Poté zase zmizel a neviděli jsme se dalších pár dnů. Přestalo mne to bavit a začali jsme se hádat. Pak se zase vše změnilo a byli jsme deset dnů spolu. Po dvou měsících, kdy jsme spolu strávili asi dvacet dnů, jsem se rozhodnul, že si pobyt asi zkrátím a odjedu. Nevadilo mu to a nedělal žádné problémy. Poslední večer, co jsme byli spolu, mi řekl, že se stydí před svojí rodinou jim to říct a navíc, že je ženatý a jeho žena těhotná. V tu chvíli mne tam nic nedrželo a za dva dny jsem odletěl. Více jsem jej nekontaktoval a zapomněl na něj.

Kontaktoval mne sám po pár měsících, kdy byl zpět v Brně na delší dobu. Viděli jsme se jednou a měli sex, ale už to nebyl on. Přibral a zmizelo to, co se mi na něm líbilo. Naše cesty se rozešly. Od té doby cizince neberu.

Titulní foto: Ilustrační foto © Depositphotos.com/tadija

Autor článku žije realitou, miluje skutečné příběhy a jeho velkým snem je napsání vlastní knihy.
Onload

7 názorů ke článku

22. 08. 2015 v 11:20Off-line Colombo  (103/192/90)
No vida, zajímalo by mne, kolik ženatých chlapů (doma manželka a děti) se zúčastnilo Pride a předstíralo, že jsou gayové. To je snad to nejhorší, co může být - gay, který se ožení se ženou a mají spolu děti jenom proto, že "to společnost vyžaduje"... Divím se i protistraně, co si od případného vztahu s ženatým taťkou slibujete.
Souhlasím - 12   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
22. 08. 2015 v 12:32Off-line ThomPrag  (45/180/76)
Asi není dobrý házet všechny cizince do jednoho pytle. U té Venezuely mě to moc nepřekvapuje, kdyby to byl Holanďan nebo Švéd, bylo by to něco jinýho (ale to by spíš nebylo vůbec). V některých zemích nejsou gayové tak v pohodě a musí svou orientaci skrývat, to přece není nic novýho.
23. 08. 2015 v 10:00Off-line Bluefox  (37/198/93)
Na druhém konci světa potkám letní známost, sice si nerozumíme, ale aspoň si to na záchodem rozdáme ... Pak nic nic nic a najednou ho k sobě pozvu na čtvrt roku? Joooo ... to má logiku.
23. 08. 2015 v 21:35Off-line Fratel  (24/179/64)
twle tady je i červená knihovna xD
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
14. 05. 2018 v 18:45Off-line Yperit  (91/186/68)
nemusí být. Znám kamaráda,který si na inzerát našel bohatého Peruánce, po krátkém dopisování odjel za ním do Limy, tam žili spolu 2 roky než zemřel, tak se vrátil zpátky domů bohatší o zážitky a dědictví.Pokud vím,tak stále pracuje na tom,aby vše poctivě rozfofroval:)
20. 06. 2020 v 12:14Off-line Iglw  (48/172/77)
I takové příběhy jsou!!Jo,byl ženatý,Ty jsi byl jen na oderagování!
01. 07. 2021 v 19:47Off-line Juno  (68/175/75)
Ten kluk byl bi.
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload