Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Blíží se třetí ročník gay plesu Queer Ball se sexy moderátorem Tomášem Měcháčkem

Jako dva roky předtím, i letos tým lidí okolo neziskového sdružení STUD o.s. organizuje poloformální ples na vybrané téma. 6. března se v KC Babylon v centru Brna uskuteční Queer Ball, jehož cílem je poskytnout zábavu na úrovni všem LGBT a gay-friendly lidem. Ve vzájemné toleranci a bez obav z předsudků. Letošní ročník nese podtitul The Past and the Future, tedy minulost a budoucnost.

Poprvé jsme ples, který se snaží dát členům LGBT komunity prostor užít si slavnostní akci v pohodě a bez obav z toho, že by se na ně někdo za jejich projevy díval skrze prsty, zorganizovali v roce 2013. Už první ročník byl úspěšný – pravidelně se akce účastní na pět set lidí. A ani letošek nebude výjimkou,“ prozrazuje jeden z organizátorů, jednatel sdružení STUD Marek Christ.

Organizátoři hosty Queer Ballu lákají na pestrý doprovodný program na dané téma, půlnoční soutěž o ceny a kvalitní hudební doprovod v podání skupiny Kanci paní nadlesní, která zahraje současné hity i klasickou taneční hudbu, aby si na své přišli opravdu všichni.

Jedním z hlavních taháků večera pak bude moderátor. Mikrofonu se po Ester Kočičkové a Anife Vyskočilové tentokrát chopí muž, sympatický herec Tomáš Měcháček. Příznivce facebookové stránky Queer Ballu na ples pozval prostřednictvím videopozvánky. „Těším se na vás,“ vzkazuje.  

„První ročník plesu byl černobílý. Vyzvali jsme návštěvníky, aby se sladili do těchto dvou barev, protože se nám líbil kontrast, který vyjadřují. Ve stejném duchu jsme se rozhodli navázat, a tak – po loňském nebesky pekelném plese – jsme letos jako téma zvolili The Past and the Future,“ říká Anna Pivodová, ženská zástupkyně týmu. „Vloni mě hodně bavily kostýmy hostů, některé byly opravdu nápadité. Upřímně se těším na letošní modely!“

Nad brněnským queer plesem letos poprvé přebírá záštitu také městská část Brno-střed v čele se starostou Martinem Landou.

Více o akci najdete na stránkách www.queerball.cz.

Rozhovory s organizátory

Organizátoři Queer Ballu 2015 promluvili: Oživujeme brněnskou queer scénu!

Olda: Jsem gay, ale neříkám to každému na potkání

Titulní foto: TZ

Onload

1 názor ke článku

07. 03. 2015 v 22:01Off-line Toy  (100/178/70)
Skvělá akce, skvělá zábava a organizace. Díky všem organizátorům! :)
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload