Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

GAYMANi se těší na lanovku na Ještědu a přehradu v Desné

Finalisty soutěže GAYMAN letos, tak jako v předešlých ročnících, čeká soustředění. To letošní budou trávit v Jizerských horách (tak jako loni) v období 7. - 10. 5. 2015 a připravuje se opravdu bohatý program. Partnerem soustředění je Dj-Net.

Hned 8. 5. budou mít nabitý den plný výletů. Navštíví Bobovou dráhu v Janově, projdou se po dně přehrady v Desné (ta se v roce 1916 protrhla), vyjedou lanovkou na Ještěd či si protáhnou těla v posilovně.

Foto: TZ

Foto: TZ

Foto: TZ

Foto: TZ

V sobotu 9. 5. je čeká nácvik choreografie s letošním choreografem Markem, který je držitelem titulu Mistr světa v Show dance. Ve večerních hodinách se projedou Libercem „Párty Tramvají“, kterou vysílá na spanilou taneční jízdu přímo Dopravní podnik města Liberec. Zde se o příděl tekutin finalistům postará úřadující GAYMAN 2014, Daniel Fröhlich. Nejnovější hity i starší šlágry k tanci i poslechu zahraje Dj Dee.

Foto: TZ

Tramvaj vysadí finalisty před 21 hodinou v centru Liberce, kde je club PinkBunny. Ten je partnerem soutěže a připravil pro finalisty a další hosty opravdu „Mazec večer“.

Foto: TZ

Finalisty podpoří Travesti skupina ScandalLadies z Brna společně s Michélle De Moran a moderátorkou finále Nadjou Mini. Přítomný také bude druhý moderátor Ondřej Mandík. Hosty čeká bohatá tombola či soutěž „Water Dance“ o hodinky společnosti STORM London za pět tisíc korun.

Kluci si tak rozhodně prodloužený májový víkend užijí dokonale.

Finále se koná 19. 9. 2015 v luxusním prostředí v Praze.

Titulní foto: © Depositphotos.com/olly18, zdroj: TZ

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload