Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Novinka PlayStation Flow boří technologické hranice, přesune hraní her z obývacího pokoje do bazénu

Společnost Sony dnes oznámila vývoj svého zařízení PlayStation Flow, průlomové novinky v nositelné elektronice, která systém PlayStation 4 posune na další a hlubší úroveň herního zážitku díky spojení s plně podvodní senzorickou technologií

PS Flow kombinuje hraní na systému PS4 s plaváním ve skutečném světě a umožňuje tak hráčům doslova se ponořit do akce. Tato exkluzivní novinka přináší mnohem realističtější zážitek z vodních scén v herních titulech na PS4.

PS Flow je vybaven speciálními brýlemi s LCD displejem, které spolu s nositelnými sensory na rukách a nohách přináší výjimečné chvíle odehrávající se pod vodou. Vodotěsná sluchátka zabudovaná v brýlích zajišťují vysoce kvalitní zvukovou kulisu během ponoru. PS Flow umožňuje hráčům během vodní scény hru zastavit, vydat se třeba do bazénu, a poté plynule pokračovat v plavání ve skutečném světě.

PS Flow bude k dispozici hráčům i společně se sušícím systémem pro jejich maximální komfort a spokojenost. PlayStation Flow Body Dryer je skutečnou revolucí v technologii sušení, protože hráče usuší rychleji a snadněji než když použije fén nebo ručník.

PS Flow sleduje hráčovy aktivity v situaci, kdy je nad hladinou, stejně jako když je ponořen. Funkce Remote Play pak slouží pro přenos pohybů těla mezi bazénem a systémem PS4, který je umístěn doma:

  • Brýle s LCD displejem stahují pomocí funkce Bluetooth herní data ze systému PS4. Ve chvíli, kdy si hráč u bazénu nasadí a aktivuje brýle, zobrazí se mu herní prostředí.
  • Snímače zařízení PlayStation Flow jsou komfortně připevněné na hráčově bicepsech a stehnech. Odesílají údaje o tělesném v pohybu v reálném čase zpět do systému PS4.
  • Sušák“ je skvělým doplňkem zařízení PlayStation Flow. Ke zrychlení vzduchu kolem těla používá ionizační technologii, díky tomu usuší hráče v co nejkratším možném čase.

Ariel Inganarre, vedoucí vývojového týmu k tomu dodává: „V naší divizi nositelné elektroniky pracujeme na způsobech, jak přenést herní zážitek systému PS4 do všech oblastí života hráčů.“

Ponořte se sami do zcela nového herního světa s PlayStation Flow, dokonalým doplňkem systému PS4.

Než si pospíšíte do obchodu, raději se ujistěte, že dnes není 1. duben.

Titulní foto: youtube.com, zdroj: TZ

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload