Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Dominik: Chci být vzorem sám pro sebe

Dominik Bubák je jedním z osmi finalistů soutěže krásy GAYMAN 2015.  Je mu osmnáct let a pochází z Nového Boru.

Dominiku, jaké jsou tvé pocity, jako finalisty GAYMANa 2015?

Super! Nové zkušenosti, noví lidé, nové příběhy, nové prostředí, nové možnosti a takto bych byl schopen asi pokračovat celkem dlouho. Takže jsou převážně pozitivní. Ale vždycky se něco najde i z té druhé stránky, ovšem to jsou spíše nepodstatné maličkosti.

Foto: TZ

Jsi finalista, který není moc vidět. Myslíš si, že je to výhoda či nevýhoda?

Tak to, že jsem nebo nejsem vidět, se dá vzít z mnoha úhlů. Já bych třeba řekl, že tak neviditelný nejsem. Ale jinak obecně, nedá se jednoznačně říct, jestli to je nebo není výhoda. Vždycky se něco najde na obou stranách.

Nedostal jsi „divokou kartu“ takže jsi musel před porotu. Jak ses před finálovou porotou, která měla 14 členů, cítil? Dali ti zabrat?

Jo, to teda dali. Pohodička, na internetu jsem si přečetl, co má být za porotce, koukám jen pár jmen, říkám si dobrý a teď přijdu do celkem malé místnosti, kde na mě vykouklo 28 očí porotců, to jsem docela valil bulvy. V tu chvíli mi nervozita stoupla, že ani nevím jak. Ale jakmile jsem řekl pár slov, tak to ze mě spadlo a myslím, že jsem se rozmluvil až až.

Jsi mladý. Studuješ či již tvrdě pracuješ?

Tvrdě studuji a zatím to tak, díky mým plánům na vysokou a tak podobně, dlouho bude.

Jak vnímáš ten šrumec kolem soutěže? Co ti nejvíce vadí a za co jsi rád?

Já mám rád šrumec, a když se něco děje, takže naprosto v pořádku. Vadí mi trochu ty skandály okolo, že tenhle tamto a on haní tohoto. V tomto se ale neangažuji a ani se mě to přímo netýká, takže to nějak nehrotím.

Co je tvým snem? Co bys chtěl v životě dosáhnout?

Mým snem? Nedá se říct, že bych měl vyloženě životní sen. Spíš si dávám takové menší, krátkodobější cíle a ty si pak plním a dělám si radost. V životě chci dosáhnout vlastní nezávislosti, svobodě a chci být vzorem sám pro sebe. A také abych stále na sobě pracoval, i když něco už dokážu.

Hodně našich čtenářů bude určitě něco zajímat z tvého soukromí. Jsi zadaný?

To by mě docela zajímalo, kolik konkrétně by jich mohlo být. Ale jinak jsem momentálně nezadaný a ani se neschyluje k tomu, že by to mělo být nějak jinak.

Foto: TZ

Jaký to musí být chlap, aby tě ulovil?

To je docela dobrá otázka. Kolikrát jsem si říkal, že musí být přesně takový a makový a pak se našel někdo, kdo mě dostal, ale naprosto mým určeným „tabulkám“ nevyhovoval. Ale obecně, musí mi vyhovovat jak vzhledově, tak charakterově. Miluju na chlapech upřímnost a spolehlivost, ostatně si na tom celkem zakládám. Nevystojím sraby a zoufalce. A ani příliš pozvednuté nosánky. Prostě sebevědomí a ego tak akorát. A musí mi sedět chemicky. Jo, jsem náročný.

Co pro tebe znamená „ Sex na jednu noc“?

To, co to je. Prostě jedna noc a konec, nazdar. Že bych nějak vyhledával sexuální povyražení za každou cenu, to ne. Stalo se to, neříkám, že jsem andílek, ale můj primární zájem to určitě není.

Máte před soustředěním, těšíš se víc na něj či již přímo na finále?

Nedá se říct, na co se těším víc, já se těším na všechno, každou vteřinu si užiju. Budou to super zážitky, cítím to v kostech!

Co by si o sobě prozradil sám? Oslov čtenáře, aby ti poslali svůj hlas.

No, tak jsem lehce praštěný, naprosto přímý a ambiciózní kluk, který nemá rád nudu, resp. ani neví, co to poslední dobou už je. Jsem pyšný na to, kým jsem. Jiné jednání, než upřímné, pro mě neexistuje. Mám svoji hlavu, svoje názory, svoje postoje a za těmi si stojím. Miluji společnost a poznávání nových lidí, slunečné počasí, kolečkové brusle a dobré jídlo. Nemám rád zoufalce, lidi, co nejsou sami sebou a papriky.

Co je tvá nejlepší a nejhorší vlastnost?

Nejlepší asi nemohu jednoznačně říci. Smysl pro přesnost, detail a upřímnost. Schopnost dělat milion věcí naráz. Intuice. A tak dál. Mezi tu nejhorší bych zařadil mé někdy velmi neotřelé a rázné vyjadřování.

Foto: TZ

Proč právě GAYMAN? Co tě zaujalo právě na této soutěži?

Hlad po nových zkušenostech, špetce slávy a tak. Co mě zaujalo, no, mě zaujala ta soutěž sama o sobě, takže tak.

Honza: Chtěl bych reprezentovat českou gay komunitu na světové soutěži

Robert: Chlap musí být sexy a umět napsat zprávu bez chyb

Richard: Spousta lidí mě uvidí, jako nezkušeného zajdu

Titulní foto: TZ

Onload

1 názor ke článku

14. 04. 2015 v 20:09Off-line ThomPrag  (45/180/76)
Pro redakci: Nepíše se "by jsi" nebo "by si", ale "bys" ;-)
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload