Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

6 přiznání gayů: Jaké bylo moje poprvé?

První sex je pro každého člověka nezapomenutelnou zkušeností, ať o svoje poprvé přijde ještě před patnáctinami nebo si počká až na manželství. Všechny příběhy o prvním milování jsou zajímavé. Přečtěte si některé z nich, které jsem posbíral od gayů ze svého okolí.

1. Čekání na patnáctiny

Na gay seznamku jsem se zaregistroval už ve čtrnácti a začal jsem si tam psát s mně velmi sympatickým dvacetiletým klukem. Nestál jsem o žádnou romantiku, takže jsme se domluvili na sex u něho doma. Když zjistil, že mi ještě nebylo patnáct, vycouval. Slíbil mi ale, že spolu budeme klidně hned den po patnáctinách. Počkal jsem si tedy půl roku a on své slovo opravdu dodržel. Napoprvé to trochu bolelo, takže jsem se mu pak nějaký čas neozval. Po dvou měsících jsem na to ale dostal chuť znovu, a tak jsme si užili zase.

2. Chtěl jsem panice

Svoje poprvé jsem chtěl zažít s panicem. Já vím, je to pokrytecké a nefér, protože i pro zkušeného kluka může panictví druhého kluka znamenat hodně. Nakonec jsem si ale takového nezkušeného kluka našel – bylo mu už sedmnáct a měl za sebou několik vztahů, nicméně na sex nedošlo. Věřil jsem tomu, protože mi to řekl sám od sebe na druhém rande a styděl se jít koupit lubrikant a kondomy. Někdo by řekl, že se to poprvé nevyvedlo – bolelo mě to a až při poznávání dalších kluků jsem zjistil, že to bylo kvůli tomu, že měl opravdu nadprůměrně velkou chloubu – ale i tak jsem byl spokojený.

3. Tělo chtělo

Stalo se to na pařbě u kamarádky. Bylo mi šestnáct let a ona měla volnou chatu, takže pozvala hromadu kamarádů, z nichž každý dotáhl hromadu alkoholu, takže jsme po pár hodinách byli všichni na kaši. O mojí orientaci se vědělo, takže když mě začal balit nějaký hezký cizí kluk, nebránil jsem se a pustili jsme se do sebe v prázdném pokoji. Další den jsem se probudil, bolela mě hlava a moc jsem si toho nepamatoval. Tělesně tedy panic nejsem, ale nemám nejmenší tušení, jak to probíhalo.

4. Romantika zabila erotiku

Můj tehdejší kluk chtěl, abych měl hezké poprvé. Uklidil v pokoji, koupil víno, byl celou dobu něžný, líbal mě, ale když mělo opravdu dojít na věc, nechtěl mu stát. Zkoušel jsem všechno možné, ale nic nefungovalo. Seděl jsem zoufale na posteli, zatímco můj kluk začínal usínat a připadal jsem si jak v nějaké komedii. Když můj kluk definitivně vytuhl, napsal jsem svému kámošovi, který bydlel o ulici dál. Okamžitě se mě ptal, jak to šlo. Odpověděl jsem, že mu to pak řeknu osobně a on na to, že ať klidně dojdu. Nechal jsem tedy svému milému vzkaz, že jdu domů. U kámoše jsem se vyplakal. Utěšování se změnilo v objímání, objímání ve svlékání. Nakonec došlo na vše. Donutil jsem ho odpřisáhnout, že to nikdy nikomu neřekne.

Od toho kamaráda jsem se vrátil zase zpátky k tomu svému, schoval jsem vzkaz a lehl si za ním. Ráno jsme se sobě pověnovali, pochválil mě, jak jsem to zvládl hezky bez bolestí, a dodnes si myslí, že svoje poprvé jsem zažil s ním.

5. Zimní hrátky

Chodím se svým spolužákem, ale nikdo to o nás neví. Na lyžáku jsme byli na pokoji s dalšími dvěma kluky. Abychom si zajistili soukromí aspoň na jeden den, on „dostal horečku“ a já jsem si „pohmoždil ruku“. Když jsem se ho během hrátek v posteli zeptal, jestli nechce něco víc, odpověděl mi, že by rád, ale že pochybuje, že tady v té horské večerce bude lubrikant. Naštěstí jsem myslel na všechno a ukázal mu, že kromě kondomu jsem vzal malinký lubrikační gel, který je tak akorát do peněženky. On byl překvapený, protože neměl tušení, že něco takového existuje, ale byl nadšený. Musím říct, že pro nezkušeného by bylo lepší mít takové mini-lubrikanty aspoň dva.

6. Čekal jsem zbytečně dlouho

Během dospívání jsem měl strach, že bych měl jako gay problémy s rodinou a ve škole, takže jsem odmítal lidem na seznamkách posílat fotky a scházet se s nimi. Kvůli tomu jsem své poprvé zažil až v třiadvaceti letech. Když se ohlédnu zpátky, tak musím přiznat, že lituju těch nevyužitých let, během kterých jsem si mohl užívat. Kdybych se mohl vrátit o osm let zpátky, riskoval bych trochu víc.

5 přiznání gayů: Moje nevhodná masturbace

6 přiznání gayů: Můj nejhorší rozchod

7 přiznání gayů: Moje nejhorší první rande

Přiznání gayů: 7 příběhů mladých kluků, které se opravdu staly

Titulní foto: © Depositphotos.com/alexsalcedo

Autor článku je hříšný bůh sexu, půlku výplaty nechává v sexshopu a jeho uměleckou tvorbu raději hledejte na RedTube.
Onload

10 názorů ke článku

03. 05. 2015 v 14:02Off-line Ultimate  (23/-/-)
Trochu se mi chce zvracet ...
Souhlasím - 36   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
03. 05. 2015 v 14:06On-line Acarum  (28/170/70)
Pohádky na dobrou noc
Souhlasím - 16   •  Nesouhlasím - 7  Nahlásit
03. 05. 2015 v 15:26Off-line Betonica  (39/191/93)
Hezký je 4. bod. "Můj tehdejší kluk chtěl, abych měl hezké poprvé. Uklidil v pokoji,..." Od toho chlapce bylo moc hezké, že svého partnera nepřivedl do sajgecu, ve kterém by se mohl zranit o předměty volně ložené na podleze, případně by mohl přijít k bakteriální nákaze ze zbytků, taktéž volně ložených... :)
03. 05. 2015 v 15:52Off-line Matyasss  (22/176/75)
zelenko o kom píšeš? kdyť jsi říkal že jsi o to přišel ve 13
03. 05. 2015 v 16:42Off-line Titan24  (30/168/56)
Hmmm...jak jsem včera doufal, že Červenka začakl psát normální články, tak jsem s dneškem přišel o naivitu :D :/
Souhlasím - 8   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
04. 05. 2015 v 15:40Off-line Klucinek  (33/176/75)
I tento článek psal nadprůměrně velký penis....
05. 05. 2015 v 09:19Off-line Blackio  (32/189/84)
pozde ve 23 letech? nemyslím si...
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
06. 05. 2015 v 14:07Off-line Payafefe  (25/-/-)
hlavně museli zdůraznit: bylo mu UŽ sedmnáct. Vypadá to, že dnes je asi ostuda být v 17 panic.
Šestý příběh ani nebudu komentovat, rovnou tam mohli napsat "kurvěte se, posílejte nahý fotky, choďte na webku abyste nebyli trapní
26. 10. 2016 v 16:37Off-line Blizzard  (102/-/-)
Je tu někdo jiný než Červenka ? :D
06. 08. 2021 v 05:54Off-line Cirkumcize01  (62/170/65)
Pak,zazvonil zvonec a ..........,dobrou noc.
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload