Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

4 přiznání gayů: Rozhodoval jsem se mezi dvěma kluky

Zákony schválnosti fungují i ve vztazích a možná se už i vám stalo, že jste byli dlouho single a potom vám do života skoro současně vstoupili dva zajímaví kluci. Rozhodnout se v takové situaci, když nevíte, jakou cestou by se možné vztahy ubíraly, opravdu není jednoduché.

1. Naivní kluk a sebevědomý vysokoškolák

Začal jsem chodit s hezkým sedmnáctiletým klukem. Padli jsme si do oka, byla s ním sranda, měl pořád čas, ale co se týkalo vztahů, byl opravdu ještě nezkušený a chyběl mu všeobecný rozhled. Zhruba po dvou měsících jsem se náhodou potkal vysokoškoláka, který byl hezký, sečtělý, zkušený, ale zase neměl tolik času, protože studoval a zároveň chodil do práce. Nakonec jsem se rozhodl pro vysokoškoláka – vídali jsme se méně, ale za to to bylo vždycky super.

2. Láska nebo kariéra?

Mezi dvěma kluky jsem se nikdy rozhodovat nemusel. Přesto jsem se jednou rozhodoval opravdu těžce. Zrovna jsem oslavil tříměsíční výročí s jedním klukem, když mi přišla nabídka odletět pracovat na tři měsíce do Řecka k moři. Kdybychom spolu chodili déle, tak by to beze mě možná i nějak přečkal – ale nutit někoho, aby se celé prázdniny nudil sám po třech měsících prostě nejde. Měl jsem ho fakt rád, takže jsem zvažoval, že zůstanu s ním, nicméně nakonec jsem došel k závěru, že práce a vzdělání bude lepší. Práce a vzdělání vám totiž po dvou letech vztahu neřeknou, že už vás nemilují a že si našly někoho jiného.

3. Vztah na dálku

Byl jsem teprve ve třeťáku, když jsem začal chodit s maturantem. Od začátku jsem věděl, že chce jít na vysokou do jiného města, takže jsem se bál dne, kdy se tam opravdu přestěhuje. Protože jsme to mysleli vážně, rozhodli jsme se zkusit vztah na dálku. Na gay seznamce jsem si hledal jen kamarády a jednoho fajn jsem si opravdu našel. Bohužel netrvalo dlouho, než mi řekl, že by se mnou chtěl něco víc. Byl jsem v pokušení – ale ve finále jsem se rozhodl dál zůstat v současném vztahu. Zjistil jsem tak, že dva lidi nemusí být na stejném místě, aby mohli být spolu a že se nemusí vidět každý den, když jim stačí pouhá myšlenka na toho druhého, aby jim hned bylo líp.

4. Holka versus kluk

Chodil jsem s holkou už celou věčnost – víc než dva roky – a myslím, že v tom vztahu byla velice spokojená. Byla to krásná blondýna s dlouhýma nohama, pevným poprsím (já vím, nechápete, co na tom vidím) a na to, že to byla blondýna, byla i docela inteligentní. Po roce naše vztahu jsem začal pokukovat po klucích. Moje touha po nich rostla, a tak jsem si založil gay seznamku a začal se s nimi scházet za účelem diskrétního jednorázového sexu. Já vím, je hrozné, že jsem podváděl nic netušící holku – na druhou stranu, všechno, co jsem dělal, bylo s ochranou (až na orál).

Takhle jsem to dělal celý druhý rok našeho vztahu, dokud jsem se nesešel s jedním klukem, který se chtěl scházet častěji a jednou po sexu mi řekl, že by chtěl něco víc. Byl mi sympatický a měli jsme toho hodně společného, takže jsem mu řekl, že si to musím promyslet. Představoval jsem si ten vztah: skrytý před všemi ostatními, vyvolávající hněv společnosti, žádné projevy náklonnosti na veřejnosti…. Předtím mě nikdy nenapadlo, že bych s klukem mohl i chodit, ale když se ta možnost naskytla, přemýšlel jsem o ní stále víc, dokud jsem si neuvědomil, že to je to, co chci. Poslal jsem tedy svojí holku do háje a začal chodit s tím klukem.

Titulní foto: © Depositphotos.com/alexannabuts

Autor článku je hříšný bůh sexu, půlku výplaty nechává v sexshopu a jeho uměleckou tvorbu raději hledejte na RedTube.
Onload

6 názorů ke článku

09. 05. 2015 v 10:26Off-line Gorilka  (26/188/75)
:D mně je tý sympatický blondýny líto... Ale vážně - větší pitomost jsem nečetl :D
Souhlasím - 26   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
09. 05. 2015 v 12:12Off-line TaK_ECS  (29/176/85)
To psal Červenka? :O (y)
09. 05. 2015 v 22:28Off-line Spider.27  (38/185/71)
ha ha tak to je dobrej fór. já znám taky jeden: příjde Rabín, kněz a kachna do baru...
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
23. 05. 2015 v 18:33Off-line Faaabka  (74/-/-)
1/ trapné
2/ no toto ...!
3/ pouhá myšlenka nestačí ...
4/ to se opravdu stalo, nebo to vymyslel Červenka ...?
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
13. 01. 2020 v 10:43Off-line Wojciech  (52/-/-)
Vyber JEN čistého chlapce - ze všech 7 pohledů . A nekupuj zajíce
v pytli. Čas sám Vás dožeme ke krajním rozhodnutím - ANO či NE .
Ten horší nevydrží a SPADNE (jako spadne krabička sirek pod stůj )
Nesbírej ho a NECHEJ HO TAM - není Tě hoden .

https://youtu.be/GbGWYoKtn8A
13. 01. 2020 v 10:44Off-line Wojciech  (52/-/-)
Oprava : má být - krabička sirek pod stůl ...
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload