Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

GAYMAN je soutěž, která pomáhá

Tak jak v minulosti organizátoři GAYMANa podpořili Fond Ohrožených Dětí, Venkovský stacionář či letos Red Ribbon (organizátoři již darovali kancelářské potřeby a starší PC na rozjezd), tak ani samotní finalisté nezahálejí.

Zářným příkladem je vítěz GAYMANa 2012, Marek Zlý, který již po 5. organizoval se svým registrovaným partnerem Jiřím „Duhový ples“. V rámci programu plesu se kromě vystoupení Evy Burešové či Petry Janů konala také dražba obrazů z terapeutických dílen.

Historicky první dražba byla velice úspěšná a hosté na plese vydražili sedm obrázků za celkovou sumu 6 500 Kč. Tento výtěžek byl věnován právě na výtvarné aktivity terapeutických dílen „Domova Barevný svět“, což potvrdila také Mgr. Soňa Bachorová, která výtěžek přebírala.

Jako bonus Domov dostal CD Karla Gotta s podpisem a věnováním právě této organizaci. Je nutno dodat, že 500korunové vstupenky byly v rámci pestrosti programu, večeře, zábavy a VIP hostů za hubičku, což se u akcí v Praze jen tak nestává.

Doufejme tedy, že GAYMAN bude i nadále pomáhat tam, kde je to potřeba. Kéž by takových lidí, kteří pomáhají, bylo více.

Zda také nový GAYMAN Česko Slovenska půjde ve stopách svých předchůdců, si budeme muset počkat. Již teď víme, že bude zvolen 19. 9. 2015 v Praze. Jak organizátoři uvedli, nejdražší V.I.P. vstupenka bude za 350 Kč, a ty jsou již všechny zarezervovány. Vstupenky na finále letošního ročníku GAYMAN se začnou prodávat v druhé polovině června, kdy pořadatelé zveřejní místo konání.

Robert Mimra byl vyloučen z GAYMANa 2015, protože natáčí filmy pro dospělé

Gayman 2012 pořádá Duhový ples

Titulní foto: © Depositphotos.com/ridofranz

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload