Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Znáte nejlepší gay epizody v seriálu Simpsonovi?

Tuto legendární žlutou rodinku zná snad každý – lehce natrvrdlý Homer, starostlivá Marge, ambiciózní Líza, darebák Bart a roztomilá Maggie v téměř šesti stovkách epizod zažili vše možné a nemožné. Seriál je navíc stále velice populární, o čemž svědčí i fakt, že letos na podzim začíná další, již sedmadvacátá série. Během let se v Simpsonových objevilo přes sedmdesát LGBT postav. V dnešním článku se podíváme na několik opravdu „teplých“ epizod.

Homerova fóbie (Homer's Phobia, S08E15)

Rodina Simpsnových se shodou náhod seznámí s Johnem, sympatickým pracovníkem ve starožitnictví. John a Simpsnovi se sbližují, když ale Marge Homerovi prozradí, že John je homosexuál, propukla u Homera homofobie. Od té chvíle se Homer Johna straní a zároveň se začíná obávat toho, že by mohl mít nepříznivý vliv na Bárta.

Svatby podle Homera (There's Something About Marrying, S16E10)

Do Springfieldu téměř přestali jezdit turisté a na zasedání rady Líza navrhne, aby město zlegalizovalo sňatky stejnopohlavních párů. Brzy do města začnou jezdit gay a lesbické páry, nicméně konzervativní reverend Lovejoy je odmítá oddat. Když se Homer dozví, že za každý oddaný pár si může naúčtovat dvě stě dolarů, otevře si vlastní kapli. V tomto díle se ke své lesbické orientaci přizná i Margeina sestra Patty.

Čtyřprocentní trojka (Three Gays of the Condo, S14E17)

Homer najde Margeinu vzpomínkou krabici a dojde k závěru, že Marge si ho vzala jen proto, že nečekaně otěhotněla s Bartem. Rozhodne se tedy odstěhovat se a najde si podnájem u dvou gayů. Zde Homer poznává zcela neznámý svět, a dokonce do svého nového bydlení pozve své děti. Marge tedy musí vymyslet, jak svého manžela dostat zpátky.

Vočko v jednom ohni (Flaming Moe, S22E11)

Pan Burns vynechá pana Smitherse ze své závěti. Zklamaný Smither se jde bavit do gaybaru, ale je odmítnut, protože není dostatečně zajímavý. Proto přesvědčí Vočka, aby svůj podnik změnilna gaybar pro „obyčejné gaye“. Vočko s vidinou vyšších tržeb souhlasí. Předstírá, že je gay a získává si důvěru zdejší minority. Gayové mu důvěřují natolik, že po něm chtějí, aby je zastupoval v městské radě. To se ale nelíbí Smithersovi a vyhrožuje Vočkovi, že ho vyoutuje jako heterosexuála.

Líza a Lady Gaga (Lisa Goes Gaga, S23E22)

Závěrečná epizoda třiadvacáté série se zaměřuje na Lízu. Ta se snaží pozvednout svou reputaci ve škole tím, že o sobě anonymně píše pozitivní komentáře na školním blogu. Když se to provalí, její popularita klesne na úplné dno. Naštěstí do Springfieldu přijíždí samotná obránkyně gayů, Lady Gaga, která si dá za cíl přimět obyvatele Springfieldu, aby měli rádi sami sebe. Její mise je úspěšná až na jednu výjimku – na Lízu. Proto se Lady Gaga ubytuje u Simpsnů a ze všech sil se pokusí Líze pomoct s jejím nízkým sebevědomím.

Simpsonovi: Žlutá Lady Gaga zazpívá a ovládne Springfield (video)

Futurama: Návrh nekonečno (Proposition Infinity, S06E04)

Na závěr tady máme epizodu ze sesterského seriálu Simpsnů – z Futuramy. I v daleké budoucnosti není manželství pro každého. Amy začne chodit s robotem Benderem, ale musí to tajit, protože robosexuální vztahy jsou i ve společnosti 31. století odsuzovány. Po čase Bender požádá Amy o ruku. Jelikož jsou takové sňatky ilegální, přijdou s Návrhem nekonečno, který manželství mezi robotem a člověkem povoluje. Šance, že lidé tento kontroverzní návrh schválí, jsou ale velmi malé.

Zemřel spolutvůrce žluté rodinky Simpsonů Samuel Simon

Máte rádi Simpsonovi? Tak toto nové LEGO musíte vidět!

Titulní foto: youtube.com

Autor článku je hříšný bůh sexu, půlku výplaty nechává v sexshopu a jeho uměleckou tvorbu raději hledejte na RedTube.
Onload

5 názorů ke článku

26. 06. 2015 v 08:35Off-line Honzak  (33/183/65)
Dobrej nápad.
26. 06. 2015 v 13:54Off-line Dmk  (26/180/79)
mám pocit, že ten článek byl jiný, zaměřoval se na "gay svény" nikoliv nutně episody s gay tématikou
ale možná byl byli v minulosti oba (ten co zminuji a tenhle ještě jednou)
mám pocit, že rotovat některé články po roce znovu není nutně špatné
jjen se to nesmí přehánět a dělat to se špatnými články
26. 06. 2015 v 20:27Off-line NaKluky.cz  
O rotaci se nejedná, pravděpodobně myslíte tento článek: http://www.nakluky.cz/…ky-o-gayich/ :)
26. 06. 2015 v 21:54Off-line Dmk  (26/180/79)
Jop. o tom jsem mluvil. Holt podobné téma a skoro stejná titulní fotografie
26. 06. 2015 v 22:19Off-line Igy  (38/173/81)
Tak o simpsonech se toho dá napsat hodně, takže bych se nedivil, kdyby se tu objevila za čas zase série lgbt postav a taky by to bylo zajímavé :))
Mně třeba z lgbt témat nejvíc uvízla (po jasném Smittersovi a po svatbě Patty) drobnost z dílu 23x9 Duch Vánoc příštích, kde v budoucnosti Líza zjistí, že z Martina Prince je Princezna Martina :)
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload