Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

5 přiznání gayů: Jak jsem chodil za prachy?

Prostituce je stále častější způsob obživy nejen gayů. Důvody jsou jasné – tento způsob obživy se zdát být nenáročný, rychlý a „výdělečný“. Mezi kluky, kteří nabízejí sexuální služby, najdeme homosexuály i heterosexuály, kteří si chtějí vydělat, ať už na nezbytnosti nebo zbytečnosti. Že tím riskují své zdraví i morální hodnoty ale asi nevidí.

1. Stačí mi dvě hodiny

Jakmile mi bylo osmnáct let, rozhodl jsem se, že si najdu brigádu. Člověk bez praxe a zkušeností najde něco lépe placeného jen těžko, takže nakonec jsem skončil ve skladu. Tam jsem skončil po týdnu. Pak jsem tedy zkusil práci ve fastfoodu. Chodil jsem tam poctivě celý měsíc a výplata nebyla nic moc. Neměl jsem čas na kamarády a veškeré volno jsem věnoval škole. Neustále jsem se cítil unavený. Rozhodl jsem se tedy, že si zkusím přivydělat jiným způsobem. Netrvalo to dlouho a našel jsem si jednoho stálého klienta – padesátiletého podnikatele – od kterého jsem za jednu schůzku dostal dva a půl tisíce.

2. Chtěl jsem se cítit chtěný

Odjakživa jsem měl problém se sebevědomím, a když mi jednoho dne přišla nabídka na sex za peníze, byl jsem u vytržení. Někdo mi nabízí peníze za to, abych s ním měl sex?! To mi přišlo jako potvrzení toho, že jsem fakt hezký. Samozřejmě, lidé chtěli se mnou spát i tak, ale když mi za to někdo nabízel peníze, vzrušovalo mě to mnohem víc. Vlastně mi o ty peníze ani nešlo – chtěl jsem jenom vědět, kolik je za mě kdo ochotný dát.

3. Vytížený právník

Sex za peníze jsem měl několikrát s jediným člověkem. Byl to zhruba pětatřicetiletý právník a vysvětloval mi, že si radši svoje kluky zaplatí, než aby je složitě sváděl, zval do barů a vozil taxíky na hotel, protože na něco takového zkrátka nemá čas. Byl to hezký aktiv s pořádným nářadím, takže jsem si s ním vždycky parádně užil a odnesl si domů tisícovku.

4. Platil mi můj plat

Těžko říct, jestli se to počítá jako sex za peníze, protože jsme to tak nikdy neoznačovali, ale hádám, že ano. Stýkal jsem se jen tak s jedním pánem a zároveň jsem pracoval v jedné restauraci jako číšník. Společně se studiem to bylo časově náročné, takže jsem na něj neměl tolik času, kolik by si představoval. Nabídl mi tedy, že když vynechám směnu a budu s ním, dá mi tolik peněz, kolik bych si vydělal. To mi znělo fér, takže jsem přestal pracovat a začal jsem si hodně užívat.

5. Jako pro heterosexuála pro mě bylo těžké zvyknout si

Žiju sám s tátou, chodím na gymnázium a chtěl bych jít na vysokou. Je mi ale jasné, že to táta sám neutáhne a na normální brigádě by mi vydělávání trvalo dlouho. Nejdříve jsem se snažil na erotických chatech nabízet svoje služby starším dámám, ale jak se dalo čekat, mezi ženami takový zájem nebyl. Rozhodl jsem se proto přeorientovat na muže. Začátky byly opravdu těžké – orální sex se mi absolutně nelíbil, zvlášť když ten chlap nebyl vyholený, anální sex mě bolel, protože se nikoho nezajímalo, jestli mi to je příjemné a když jsem měl být aktivní, tak se mi mnohdy ani nechtěl postavit. Jako aktiv jsem se moc neosvědčil, takže se nabízím jako pasiv. Teď už jsem v tom zběhlý, ale polykání stále nesnáším.

Co si myslíte o klucích, kteří chodí za peníze? Napište nám do diskuze pod článkem.

Zpověď escorta: V posteli se mi vystřídalo 70 kluků, stále ale čekám na toho pravého

Titulní foto: © Depositphotos.com/feedough

Autor článku je hříšný bůh sexu, půlku výplaty nechává v sexshopu a jeho uměleckou tvorbu raději hledejte na RedTube.
Onload

20 názorů ke článku

21. 06. 2015 v 13:01Off-line Medvide  (33/-/-)
červenka opět nezklamal :D
21. 06. 2015 v 13:16Off-line Onicek  (40/168/-)
To mám štěstí, že jsem tlustej a šerednej :D
21. 06. 2015 v 13:28Off-line Jenik556  (23/175/-)
Onicek: Myslim si, že by vzali každýho ;) :D
21. 06. 2015 v 13:30Off-line Frenky22  (33/-/-)
Jak je možné, že tento článek má nejméně komentářů? A jiné mimochodem i ty napsané panem Červenkou, jich mají stovky? Bude to prvděpodobně tím, že je na tom něco pravdy. I já sám jsem se setkal a to i zda na tomto portálu s lidmy, kteří chtěli za sex zaplatit. Nevím, ale mě sex za peníze nevzrušuje, raději zaplatím dobrý hodinový hotel, oběd nebo večeři. Sex jedině bez peNěz, zaprvé mi to nepřipadá důstojné a za druhé ten dotyčný mi pak připadá jako lehká kořist. Copak není vzrušující ty kluky lovit?? Než naídnout peníze? A mimochodem zrovna skromní nejsou. A píše tu něco o věku 18 let? Pochybuju setkal jsem se i s mladšíma co chtěli peníze. Na druhou stran si říkám, proč hledají peníze pasivové, proč to někdy nezkusí aktiv? Nabídnout částku kterou chce za to že použije na někoho své nádobíčko :-D.

Nic myslím si, že s tímto článkem se tak trochu souhlasit dá. Bohužel!!!!! :-( :-(
21. 06. 2015 v 14:22Off-line Colombo  (103/192/90)
Bůh ví, zda Červenka za prachy chodil nebo ještě chodí. Možná vtiskl do článku část svého životopisu.
21. 06. 2015 v 14:57Off-line Jj217  (29/188/113)
No tak tohle je s odpuštěním k zblití.
21. 06. 2015 v 18:35Off-line Kelthuzad23  (29/176/76)
Co by si chtěl od Červenky? Aby ti tady vypsal postup na palačinky? :D
21. 06. 2015 v 20:20Off-line Colty  (31/180/76)
komentovat - popravdě nemám ani příliš jasno jak. Hlavou mi exploduje, vztek údiv, pohoršení, nepochopení zároveň a mnoho dalšího... Spíš něco ke každému bodu...

1. Tohle by tu být nemělo. Málo času - převážně brigáda a zbytek mnoho školy, volného času minimum? Vždyť to je stav většiny studující mládeže. I starších. Výsledek tak zní spíš jako návod, než zkušenost. Aktér nezvládl potíže a situaci většiny mladých lidí. Navíc stav studovat + brigáda považuji za "lepší" možnosti.

2. Napadá mě nelehká otázka - je člověk, kterého si někdo koupí skutečně chtěný, nebo spíše ten, kdo je žádán a oceňován city?

3. Jestliže někdo nechce složitě "svádět" atd., může se prosím alespoň trochu snažit? Jak k takovému člověku přijde láska, nebo něco vyššího než živočišného, nevím... Pokud vůbec ne, je to hodně smutné...

4. Aktér mystifikuje sám sebe...

5. Zní jako dnešní trend - podřizovat se. Navíc na "přeorientaci" zrovna já sám nevěřím.

Nevím co tohle je za článek zase, kde pan Červenka bere náměty je záhada...
21. 06. 2015 v 20:32Off-line Dmk  (26/180/79)
Je to krapet děsivý, lidi nabízejí často a já je často posílám do háje, protože mi to přijde odporný...


ale taky bydlím s rodiči, mám dost špatnou školu na to abych jí mohl kašlat a mě i tak dobrý výsledky a nemám sice rodiče s velkým příjmem, ale mým potřebám to stačí
ale kdo ví co bude za tři roky...

vzhledem k tomu, co chci studovat (a vzhledem k tomu, že to není jen jeden obor) si moc nedokážu představit, že bych u toho stíhal pracovat...
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
21. 06. 2015 v 20:36Off-line Jj217  (29/188/113)
Kecy v kleci. Já stíhám studovat dva obory, nikdy mě nikdo z žádné zkoušky nebo od testu nevyhodil, naopak mívám nejlepší výsledky, a stíhám u toho pracovat na poloviční úvazek v poměrně prestižní instituci ve svém oboru, kam jsem se nedostal protekčně ani žádným podobným způsobem. Rodiče mě už od gymplu nijak finančně nepodporují. Taky žiju a, světe, div se, nemusím chodit šlapat.
21. 06. 2015 v 21:20Off-line Ceky  (31/180/70)
souhlas s Coltym... já tyto články radši vůbec nekomentuju, škoda slov...
21. 06. 2015 v 21:59Off-line Dmk  (26/180/79)
komentář od ceky-ho: "já tyto články radši vůbec nekomentuju"
:D :D pobavil
22. 06. 2015 v 16:25Off-line Stapycek  (27/185/68)
já si myslíš že proč ne... každý si nějak vydělává a tohle řemeslo je starý jako lidstvo samo.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
23. 06. 2015 v 13:37Off-line Frankie19  (27/185/69)
Jo, je pravdou, že ten článek neni nejlepší, ale číst u každýho článku tohohle autora, že "Červenka opět nezklamal" mě už taky nebaví. Takže komentáře tohohle typu jsou stejný klišé jako články tohohle typu :)
21. 06. 2016 v 16:34Off-line Abuba  (103/-/-)
...platí ono biblické "Kdož jsi bez viny, hoď kamenem"
netroufám si nikoho odsuzovat, neznám konkrétní situace, pro mnoho poskytujících jde o kombinaci příjemného s užitečným, pro jiné nechtěná nutnost k zajištění živobytí
23. 02. 2017 v 19:02Off-line PavelKalvoda  (56/186/80)
Pro Vás mladé - nikdo Vás nenutí k prostituci. Pro Vás starší - nikdo Vás nenutí za "to" platit... Žít a nechat žít. Nechte, prosím, na každém, aby sám usoudil, co je pro něj přijatelné a co nikoli.
23. 02. 2017 v 19:51Off-line Jj217  (29/188/113)
"Žít a nechat žít" je fajn politika, ale není to politika, která by byla v tomhle kontextu na místě. Ať si každý dělá, co chce, když to nikomu (jinému) neubližuje, pro mě za mě, to je mi naprosto ukradené. Ale jiná věc je to, že se tady prostituce prezentuje jako něco úžasného, čím si vyděláte a ještě užijete, to už mi opravdu normální nepřijde (ne, jedna věta - byť psaná tučně - to opravdu nezachrání).

Pokud sem náhodou přijde nějaký náctiletý kluk, který si není jistý ohledně své sexuality nebo tak něco, nevím, jestli je úplně v pořádku, aby tady na něj čekaly články začínající větou "Prostituce je stále častější způsob obživy nejen gayů", které danou věc prezentují poněkud jednostranně jako nějakou super brigádu nebo co.
17. 07. 2022 v 08:50Off-line Waioleta  (50/-/-)
Mám vlastní atelier je sice na amaterské bazi hold i z malá se daji dělat zázraky o to větší překvapení došlo ze zahraničí kde jsem se dozvěděla že o mou práci by tam byl větší zájem
17. 07. 2022 v 08:52Off-line Waioleta  (50/-/-)
Další fenomenem je že i mé jméno se stalo komerční je sice pravdou su až dost kontraverzní gloserka ale i politici si hold musí rozmyslet zda i LGBT neni o dost chytřejší když umí dělat politiku na socíalních sítích
22. 09. 2022 v 21:09On-line Cervix  (36/174/72)
Kde je poptávka, tam je i nabídka .....
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload