Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Gay zpěvák Tooji svedl církevního otce v klipu The Father Project

Norský gay zpěvák íránského původu Tooji vydal hudební videoklip pro „The Father Project“, ve kterém církevní otec smilní s mužem přede všemi sedícími. Klip vytvořil značný rozruch, protože se celý natáčel v katolickém kostele, který si zpěvák pronajal.

Biskup Osla vydal prohlášení, že bez ohledu na to, jaké poselství klip nese, jsou intimní scény před oltářem nepřijatelné a jde o zneužití církve. Dodal, že i kdyby intimní scény byly mezi mužem a ženou, budou také nepřijatelné. Co si myslíte vy? Jde o zneužití svaté půdy kostela?

Titulní foto: youtube.com

Onload

2 názory ke článku

14. 06. 2015 v 17:51Off-line Boyy  (35/182/73)
Ze spevak iranskeho povodu neskusil radsej mesitu... Toto naozaj nechapem. V Norsku je majo***nou cirkvou cirkev protestantska, ktora dokonca aj homosexualov sobasi. Katolikov tam je menej ako 5%, vacsinou su to Poliaci. Moslimov, ktori maju nazory na homosexualov fundamentalisticke, tam bude aj viac. Ale treba hejtovat krestanov a katolikov vonkoncom, pretoze to je take modne a nic za to nehrozi.
Souhlasím - 7   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
21. 03. 2017 v 19:16Off-line Tom741  (28/189/90)
Úplně souhlasím s názorem toho biskupa. I v katolické církvi je spousta lidí tolerantních k homosexuálům, takže to, že se zpěvák uchílil k této provokaci nebyl šťastný nápad. Akorát tím posílil bariéru mezi homofobními křesťany a LGBT komunitou.
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload