Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Pospěšte si! GAYMAN dal do placu vstupenky

Vstupenky jsou sice v prodeji, ale už je jasné, že se nedostane na všechny, rozhodně ne na sezení. Těch je totiž už jen osmdesát, ale na stání jen o dvacet více. Vstupenky stojí 50 Kč na stání a 99 Kč na sezení, což je opravdu za hubičku. Vstupenky si můžete zakoupit na smsticket.cz.

Finálového večera, který se koná 19. 9. 2015 v MeetFactory v Praze, se zúčastní několik známých osobností. Po Mr. Gay World 2015 Klausi Burkartovi či MISS Intercontinental CZ Lence Josefiové pořadatelé odtajnili další jména. Akce se zúčastní také Abde & Sharlota, stříbrní X Factoráci Ricco & Claudia, muzikálové zpěvačky Eva Burešová (Dracula), Eva Kleinová (Sněhová Královna) či zpěvák Petr Kutheil. A tím to údajně z daleka nekončí.

GAYMAN 2015

Jak je vidět, tato soutěž nabírá pořádně na síle, a je nutno dodat, že letos opravdu září, a všechny pochybovače nechává daleko za sebou. Celým večerem vás provedou moderátor FM rádia COLOR Ondra Mandík a dáma travesti scény Nadja Mini, která před nedávnem opustila skupinu Screamers.

Finalistů je sedm, a každý z nich si odnese spousty dárků. Vítěz pak ceny za několik desítek tisíc.

Záštitu nad letošním ročníkem GAYMAN Česko Slovenska 2015 převzali – zastupitelka Hlavního Města Prahy – předsedkyně pro legislativu, veřejnou zprávu, protikorupční opatření a informatiku, Mgr. Petra Kolínská – zastupitel hl. m. Prahy, místostarosta Prahy 7 Mgr. Petr Mirovský, M.EM a Místopředseda strany Zelených a Starosta Prahy 4 Mgr. Petr Štěpánek, CSc.

Lajknout můžete také událost na Facebooku.

Víte, kde bude probíhat finálový večer GAYMANa? V bývalé bourárně masa!

Titulní foto: TZ

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload