Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

9 signálů, jak poznat, že vás partner podvádí

S nevěrou se během života setkal asi každý z nás, ať už z role podváděného či podvádějícího. V gay komunitě nejsou úlety s někým jiným až tak výjimečným, některé páry si dokonce „kamarády na sex“ vzájemně schvalují dokonce i v manželství. Pokud ale hledáte někoho, kdo vám bude zcela věrný a plánujete s ním společnou budoucnost, měli byste si všímat signálů, které naznačují, že by vám váš partner mohl zahýbat.

1. Názor na úlety

Jaký má váš partner názor na úlety? Je pro něho nevěra tolerovatelná, nebo nezvratným důvodem k rozchodu? Naše chování je zároveň ovlivněno tím, co jsme viděli u svých rodičů. Například děti z rodin, které zničily otcovy aférky s milenkami, mají tendence k věrnosti, naopak děti z rodin, ve kterých se manželé podváděli a nic se nedělo, nebudou nevěru považovat za moc velký problém.

2. Péče o vzhled

Zdá se vám, že váš partner začal příliš dbát o svůj vzhled? U gayů nejde o nic neobvyklého, ale mohlo by to poukazovat na fakt, že se v jeho životě objevil někdo, na koho se snaží udělat patřičný dojem.

3. Trávení času

Pokud s vámi váš partner tráví stále méně a méně času, nepřichází s novými nápady, co dělat ve společných chvílích a tváří se znuděně, může to být tím, že se stýká s někým jiným a o vás ztrácí zájem.

4. Dárky

Květiny, drahé večeře, dárky a jiné pozornosti, které nemají žádný důvod (např. narozeniny, povýšení), mohou poukazovat na černé svědomí podvádějícího, který se tímto způsobem „vykupuje“. Tím ale rozhodně nechceme říct, že byste měli svého kluka osočit z nevěry, pokud vás nějakým dárkem překvapí.

5. Ochrana soukromí

Zaheslování si mobilu a počítače, tiché vyzvánění, dlouhé telefonáty s neznámým člověkem, kontakty s podezřelými jmény, zavírání se s mobilem na záchodě. To vše může poukazovat na nevěru.

6. Mlžení

Když se vašeho partnera zeptáte, jaký měl den, co dělal, co zažil a on odpovídá neurčitě, nezmiňuje konkrétní lidi a nevzpomene si například na název podniku, pravděpodobně vás podvádí.

7. Změna sexuálního života

Nechce se mu do sexu, nebo naopak chce zkoušet zcela nové praktiky? Za obojím může být nevěra: buď je vyčerpaný ze sexu s někým jiným, nebo ho někdo zasvětil do sexuálních praktik, které se mu zalíbily natolik, že je chce vyzkoušet i s vámi. V druhém případě může být ale viníkem také Padesát odstínů šedi.

8. Nervozita

Jestliže se vám zdá, že je váš partner bezdůvodně nervózní a nedokáže se dostatečně uvolnit, možná se bojí, že se jeho nevěra provalí.

9. Intuice

Někdy žádný důkaz neexistuje, ale něco zkrátka visí ve vzduchu a nějakým způsobem to prostě víte. Pokud se vám vaše intuice osvědčila v minulosti, spolehněte se na ni i pokud jde o možnou nevěru.

Odhalili jste už ve svém životě nevěru? Napište nám do diskuze.

Titulní foto: © Depositphotos.com/artofphoto

Autor článku je hříšný bůh sexu, půlku výplaty nechává v sexshopu a jeho uměleckou tvorbu raději hledejte na RedTube.
Onload

9 názorů ke článku

23. 07. 2015 v 09:27Off-line AraBin  (29/185/85)
Myslím si že některé věci jsou pravdivé ale v opačném směru si myslím že jsou i přehnané :-D :-)) (je to jen můj názor).
23. 07. 2015 v 13:28Off-line BlackSwan  (26/183/-)
A pak jsou tu i tací jedinci kteří nevydávají ani jeden ze signálů a žereš jim lásku z rukou.
23. 07. 2015 v 13:46Off-line Apel  (20/-/-)
Někdy ty články jsou maso :-)
23. 07. 2015 v 16:55Off-line Acarum  (28/170/70)
Červenká, nojó! To je vončo! Ta správná sprchá týdenních průjmu a sráček jenž v tomto horku, v takovém člověku dlouho kvasila a nyní musí napovrch.
Dodržujte následujících 9 pravidel, a gratuluji Vám, že se stanete prvotřídní stíhačkou.
ČERVENKA AKBAR!
Souhlasím - 7   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
03. 08. 2015 v 18:32Off-line Colty  (31/180/76)
Můžete s někým - koho dikonce i znáte, třeba bydlet, nebo naopak být si vzdálení a vídat se málo... když někdo chce, stejně vás podvede. Důležité je svědomí, intuice a selský rozum.

Láska dokáže dát hodně, ale také hodně vzít. Když si člověk uvědomí, že milující partner je ta nejlepší věc, kterou může mít, ale o kterou může také bez zásluhy přijít, může to fungovat dobře. Není moc fajn někoho uhánět, ale ani přehlížet...
19. 07. 2016 v 08:28Off-line Mio6602  (103/-/-)
Chybí už jen bod:
10. Nechce sdělit PIN ke kartě.

---------------

Myslím si, že podobné články jsou spíš škodlivé, protože některým vztahům můžou akorát uškodit. Stačí, když je jeden z partnerů žárlivější a v takovémto článku si najde oporu a omluvu pro svá "podezření". Přitom je to naprostá snůška nesmyslů a každý z uvedených bodů může mít zcela jinou příčinu, než jakou se autor snaží podstrkávat.
27. 08. 2016 v 14:40Off-line Plemenik  (48/183/98)
každý z uvedených bodů může mít zcela jinou příčinu, ale když se jich objeví několik naráz, tak co? To už tu nepíše, co má podváděný chlapík dělat.

Dělat jakoby se nechumelilo a počkat až nevěra přejde. Ať to nedopadne jak v té reklamě na testosteron.
27. 08. 2016 v 14:44Off-line Mio6602  (103/-/-)
zaléz to postele s Aspirinem (nebo s jiným) :)))
12. 10. 2018 v 12:06Off-line Dechovka120  (50/-/-)
Vážení kluci,vztah s klukem není jednoduché, jsou gayové,takové,že jeden partner nestačí,a zase jsou, tací že hledají kluky ne na vztah ale pro peníze. Já jsem vozíčkář,který mám smulu na vztah,v tom že mě kluci nechtěli a nebo kvuli penězům mě chtějí ale pravy vztah neznám
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload