Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Sanitka Domu světla bude testovat na Pepin Rainbow Pride v Olomouci

První ročník duhového průvodu LGBT komunity a všech, kdo se nebojí jít s barvou ven, se v Olomouci koná v sobotu 1. srpna. Čeká vás průvod městem, hudba, soutěže a hlavně skvělá atmosféra. 

Zájemci se mohou po průvodu nechat bezplatně a anonymně otestovat na HIV infekci v mobilním testovacím místě – v sanitce České společnosti AIDS pomoc, která bude přistavena v čase od 13 do 17 hod. u Galerie Šantovka na adrese Polská 1.

Testovat se bude za pomoci rychlotestů s výsledky do 30–60 minut. I v sanitce si zachováváme náš standard, ke kterému patří předtestové poradenství před provedením testu a potestové poradenství při sdělení výsledku.

Co když jsi HIV pozitivní a nevíš o tom?! Včasná léčba ti zajistí kvalitní život. Bez léčby ničí HIV infekce obranyschopnost tvého těla a mění se pozvolna v AIDS, který se vyléčit nedá a je smrtelný.

Titulní foto: © Depositphotos.com/belchonock

Autorem článku je Česká společnost AIDS pomoc, z. s., která vybudovala Dům světla. Nabízí praktickou pomoc HIV pozitivních občanům a bezplatné anonymní testování na HIV.
Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload