Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Cristiano Ronaldo napálil stovky lidí. Převlékl se za bezdomovce a šel si kopat s míčem

Nejslavnější fotbalista světa Cristiano Ronaldo se převlékl za bezdomovce a šel si kopat s míčem mezi lidi. Tým maskérů mu nasadil paruku a vousy, nalíčil ho a také mu dal nějaké to kilo navíc v podobě tlustého kostýmu. Takto zamaskovaný vyrazil na náměstí v Madridu Puerta del Sol.

I když to s míčem šlo Ronaldovi bezchybně a hrál si s ním s úplnou lehkostí, nikdo si ho moc nevšímal. Pár lidí mu neochotně přihrávku vrátilo, ale to jen proto, že se jim vnucoval. Poté si sedl a začal jíst jablko. Po chvíli se zvedl a obíhal lidi s kasičkou, neuspěl. Za mistrovské kousky mu nikdo nedal ani korunu.

Větší pozornost pak vzbudilo to, když si začal kopat s malým klukem. To byl ten okamžik na vyvrcholení celého pranku. Podepsal se malému klukovi na míč a věnoval mu jej. Poté si začal strhávat vousy a sundávat paruku. V tom se kolem něho začal tvořit shluk lidí, který začal šílet.

Titulní foto: youtube.com

Onload

2 názory ke článku

06. 08. 2015 v 20:57Off-line Payafefe  (25/-/-)
Roupama neví coby
07. 08. 2015 v 10:55Off-line Trajda  (31/172/83)
Krasne je videt, ze clovek s talentem nemusi nutne sehnat praci. Postav do rady dva lidi, jeden bude kopat jako Ronaldo, ale nebude tak vypadat. Druhy bude vypadat jako on, ale nebude umet kopat, koho z nich budou mit lidi radsi? A takhle se z talentovanych lidi stavaji uklizecky a z netalentovanych lidi hvezdy a politici. Jen proto, ze se nekteri umi prodat a jini ne.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload