Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Známe část poroty, která rozhodne o novém Gaymanovi. Marian Kajzer v porotě neusedne!

Čtrnáctý ročník soutěže GAYMAN vytahuje jedno překvapení za druhým. Po prostorech MeetFactory, kde se bude letos finále konat, po zveřejnění „Cézarovské“ koruny pro vítěze, přichází organizátoři s pár jmény, které budou rozhodovat o tom, kdo vystřídá Daniela Fröhlicha na postu nejsympatičtějšího gaye Česka a Slovenska pro následující rok.

Foto: Gold In GLBT Agency, o.s.

O obrovské překvapení diváky ani soutěžící nepřipravil samotný prezident soutěže Marian Kajzer, který se rozhodl nezasednout ani letos v porotě! Loňský ročník s Ondrou Mandíkem moderoval, letos se rozhodl pomoci finalistům s přípravou. Dokonce nebude vyhlašovat ani vítěze! Což je velmi překvapivé, na prezidenta této akce.

Absolutním šokem je v porotě Tomáš Frýda, kterému pořadatelé po zjištění skutečnosti, že o poškozování soutěže šlo z jiných stran, vrací titul GAYMAN 2011. Ten mu byl odebrán v roce 2011 za hrubé porušení smlouvy, a na postu ho tehdy nahradil Filip Ublick, který byl na finále druhý.

Foto: Gold In GLBT Agency, o.s.

„Zjistilo se, že poškozování soutěže šlo odjinud, než se tenkrát řešilo. Je pravdou, že na Tomáše ukazovalo spousty aspektů, ale zjistilo se, že to nebyl on, kdo soutěži škodil a přitěžoval. Ostatně dnes je již známo, kdo může a proč za pádem Mr. Gay Czech Republic, což mne i Tomáše přimělo k diskuzi, která vyvrcholila navrácením titulu,“ uvedl prezident soutěže Kajzer.

Další členové jsou již známí: Klaus Burkart (Mr. Gay World 2015), delegace světové soutěže Dieter Saper (ředitel MGW), Coenie W. Kukkuk, Ivan Denis (zástupci ředitele MGW pro Afriku a Evropu), Lenka Josefiová (světová modelka, která přiletí z Dubaje), Daniel Fröhlich (Gayman 2014), Marek Zlý (Gayman 2012), Zpěvačky Eva Kleinová a Eva Burešová (ta je zároveň také kmotrou letošního ročníku), předseda Jihočeské Lambdy Karel Veselý, předseda Red Ribbon Miroslav Hlavatý, Ricco & Claudia (stříbrní finalisté X Factoru), Jan Pribilinec (Mr. Bear CZ 2013), kmotra soutěže Marie Pojkarová, Luboš Procházka (moderátor Frekvence 1 a redaktor Blesk a Aha!) či Mgr. Ondřej Mirovský (Místostarosta Prahy 7), Mgr. Petra Kolínská (zastupitelka Hlavního Města Prahy – předsedkyně pro legislativu, veřejnou zprávu, protikorupční opatření a informatiku) a zástupci partnerů a sponzorů.

Foto: Gold In GLBT Agency, o.s.

Celá porota má mít celkem 35 členů, což není sice ani málo, ale ani moc. Celým večerem budou provázet Ondřej Mandík a travesti diva Nadja Mini.

Kupte si vstupenky a přihlaste se na údálost na Facebooku.

GAYMAN 2015: Soutěžící Ladislav Ágh nafotil snímky, na kterých je dost sexy!

Titulní foto: Gold In GLBT Agency, o.s.

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload