Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

I přes odpor a nadávky se dva Číňané zasnoubili. A rovnou před lidmi za jízdy v metru

Odporné, nechutné. I to je slyšet na videu z 27. září, které teď obletělo svět. Pravda, je poněkud šílené požádat svého snoubence o ruku před lidmi za jízdy v metru. Ale tento příběh se odehrál v Číně, která je i v tomto ohledu tak trochu jinde. A hlavně, je to akt vzdoru. V Číně totiž nejsou sňatky homosexuálů povoleny a celkově tam gayové nemají snadný život.

Mladý čínský gay přesto navzdory režimu požádal o ruku svého chlapce před svědky v přeplněném metru. Uprostřed vagonu paradoxně s duhovými nálepkami na stropě a stěnách si klekl a vyznal svému příteli lásku. Ten dojatě souhlasil a odpověděl ano.

Místo prstenu však dostal na ruku hodinky. Také jak jinak – stalo se to přece v technikou zahlceném Pekingu. Pak se oba objali a uklonili přihlížejícím cestujícím.

Ačkoli je mnozí cestující častovali nadávkami, je třeba vyzdvihnout jejich odvahu. V Číně budoucí pár homosexuálů určitě nebude mít jednoduchý život. Video se ihned začalo šířit na sociálních sítích i přes tradiční čínskou cenzuru a omezené některých internetových stránek.

Česká gay svatba: Nejúžasnější den jejich životů

Gay svatba: Na vždy spolu až do smrti!

Gay svatba: Vezmeš si mě? Srdce buší a slzy v očích

Titulní foto: youtube.com

Onload

4 názory ke článku

02. 10. 2015 v 13:40Off-line Colombo  (102/192/90)
No nevím, kdyby je za to dav spolucestujících ve vagónu metra ušlapal, psalo by se tu o tragédii, o homofobní společnosti, o zlých heterácích atd., atd... To vše "navzdory režimu". Místo prstenu hodinky... V Číně to byl vzhledem k místu, které si vybrali určitě velmi (a zbytečně) riskantní kousek, možná tito dva mají více odvahy než rozumu.
03. 10. 2015 v 10:28Off-line Fermin  (29/176/63)
Čína není Rusko! Neříkám, že by byla zrovna rájem pro homosexuály, ale rozhodně tam nedochází k žádné perzekuci, a ani tam nemají žádné homofobní zákony.
19. 11. 2019 v 13:33Off-line Ladinek50  (69/174/76)
gratujuji a držím palce
03. 03. 2022 v 08:22Off-line PesFilipes  (102/183/71)
Tyhle nahrane scenky na ovlivnovani verejneho mineni, nikdy osoby neomrzi.
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload