Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Hetero teenager prosí o radu po jednorázovce se svým šéfem

Zmatený teenager prosil o radu poté, co měl sex se svým ženatým šéfem, který s ním po tomto zážitku nechtěl mít nic společného.

Teenager, který sám sebe označuje za heterosexuála, napsal do deníku The Sun následující dopis:

„Drahá Deidre,
jsem heterosexuál, ale strávil jsem noc vášnivým sexem se svým šéfem. Teď říká, že už mě nechce nikdy vidět nebo se mnou mluvit. Je mi osmnáct let a získal jsem práci svých snů ve společnosti zabývající se pánskou módou. Od začátku mi šéf dával najevo, že o mě má zájem. Přitom to je ženatý třicátník.
Flirtoval se mnou a začal mě zvát na drinky a večeře po práci, což jsem si ohromně užíval. Po jedné z těchto akcí jsme byli příliš opilí a nemohli jsme řídit. Navrhl, že bychom si mohli zaplatit pokoj. Na hotelovém baru jsme pokračovali v pití a noc jsme zakončili nejlepším sexem, jaký jsem kdy měl.
Nyní tvrdí, že gay není a nechce se mnou mít nic společného.
Nemyslel jsem si, že jsem gay, ale cítím se zmateně a zneužitě. Šíleně jsem se do něho zamiloval, ale on tvrdí, že to byla chyba.

Deidre z poradny deníku The Sun odpověděla:

„Vypadá to, že tvůj šéf zapírá svou sexuální orientaci a mrzí mě, že jsi mu naletěl. Měl by se chovat profesionálněji, protože jako tvůj nadřízený má za tebe zodpovědnost. Jeho chování by mohlo být považováno za harassment. Pokud bys chtěl podat stížnost, kontaktuj Acas pro pomoc.
Tyto události ale neznamenají, že by se změnila tvá sexuální orientace, pouze jsi objevil aspekt sám sebe, o kterém jsi předtím nevěděl.“

Jakou radu byste tomuto teenagerovi dali vy? Napište nám do komentářů.

Titulní foto: Ilustrační foto © Depositphotos.com/olly18

Autor článku je hříšný bůh sexu, půlku výplaty nechává v sexshopu a jeho uměleckou tvorbu raději hledejte na RedTube.
Onload

14 názorů ke článku

15. 10. 2015 v 10:58Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Checht, když tvrdí, že strávil VÁŠNIVÝ sex se svým šéfem, tak to zřejmě tak docela úplně hetero nebude. :-P
Souhlasím - 17   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
15. 10. 2015 v 11:19Off-line Colombo  (103/192/90)
Hetero.... :-) :-) :-) :-) No jasně.
Souhlasím - 10   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
15. 10. 2015 v 11:39Off-line EdgarDavid  (36/-/-)
Heterosexuálové povídáš?
15. 10. 2015 v 14:42Off-line HardMode.Vesporax  (28/170/60)
Oznáč se za bi, jak je dneska v módě, a vyřešene.
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
15. 10. 2015 v 20:15Off-line LukeBlabla  (26/180/75)
"heteráci"... -_-
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
15. 10. 2015 v 21:09Off-line Tommy1991  (32/167/85)
Zpitý pod obraz a přesto byl vášnivej sex tak určitě! :-D
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
15. 10. 2015 v 23:13Off-line ThomPrag  (45/180/76)
Deidre je kráva, k tomu je snad škoda slov. Teenager je prostě kluk objevující sebe a šéf za něho rozhodně v tomto smyslu nemá žádnou odpovědnost. Přijde mi to jako rada z nějakýho americkýho časopisu, ufff.
Napsal bych mu, že heterosexuál bude asi těžko a ať se zaměří na poznávání sebe a vyrovnání se se svou sexuální orientací. Jeho šéf je typický gay skrývající pravou sexuální orientaci maskující to vztahem se ženou. Jelikož rodinu má, je logický, že nechce nikoho dalšího a příhody s klukama jsou pro něho pouze jednorázovým úletem. Nejlépe na něho v tomto směru zapomenout a hledat někoho jinde, pokud možno ne v zaměstnání.
16. 10. 2015 v 03:39Off-line Tycz  (44/180/72)
Z mého pohledu sexuologa mi tu poněkud vadí ta kategoričnost přispivatelů.

Vnímejte prosím také ono objevování vlastní možné polysexuality. Dobře tady ve svém druhém souvětí píše ThomPrag.

Coby odborníci zde určitě znáte také pojem homofilita. To je poněkud méně častý, většinou závislý mentální úhyb (úlet) z běžně zavedených vztahových forem člověka.
Jedná se o schopnost zamilování se osoby do blízkého člověka stejného pohlaví. Takový vztah často později vrcholí i sexuálním kontaktem, jež může být i mimořádně vášnivý, což většinou bývá vygradováno !momentální! příklonností daného partnera.
Ano, právě ta momentálnost, jak jistě tušíte, je typickým znakem onoho tak trošku podivného a hlavně neférového vztahu!

Zde se tu prakticky vždy vyjeví závislost "slabšího", z dvojice na tom druhém, kterému však jde obvykle jen o jednorázovou akci.

A pozor, důsledek takovéhoto úletu bývá pro toho "slabšího" - většinou mladšího z dvojice - často tragický!!

Polysexualita lidského (a nejen lidského!) jedince umožňuje snadný přestup z jedné sexuality do jiné, zvláště je-li to podpořeno i vztahovou závislostí.

Ten zmíněný šéf se zachoval velmi přehlíživě a neférově především po uváděném aktu.

To, že se heterosexuální člověk někdy rád pokusí o sexuální kontakt s osobou opačného pohlaví, je již docela známá věc, obzvláště po třicítce či nejpozději po čtyřicítce. To jsem někde v jiném komentáři už zmiňoval. A platí to u mužů i u žen.
V našem případě se tedy jedná o onoho šéfa.

Osmnáctiletý mladík se vinou svého šéfa navázal na osobu, která se sama nedokázala správně se zachovat. Pro mladíka se skutečně jednalo o objevování dalšího z možných sexuálních styků.

Sám fakt, že měl sex s mužem, proboha nemusí znamenat, že je gay!!!
Důležitější je jeho skutečné vědomé osobní zaměření, jak sám zmiňuje, heterosexuální.

Ten, kdo se považuje za heterosexuála, tím stvrzuje (i sám sobě), že sexuálně preferuje osoby opačného pohlaví. Ale preference nevylučuje i ojedinělý kontakt odlišný!

Rovněž ten, kdo se považuje za gaye, tedy homosexuál, jen sexuálně upřednostňuje jedince téhož pohlaví. I on si někdy zkouší intimní kontakty s osobou opačné sexity. Pokud úspěšně, nemusí to hned znamenat úplnou heterosexualitu. Důležitější je, jak se jedinec sám cítí sexuálně orientován.

Mějme tedy tohle napaměti, pokud někoho v tomto ohledu posuzujeme.

Co se týče pojmu bisexuality - je to ze sexuologického hlediska osoba, která preferuje oba směry sexuality obdobně. Pokud tedy počet intimních kontaktů s osobou jednoho pohlaví příliš nepřekračuje počet takových styků s osobou toho druhého pohlaví.

A nezapomínejme také, že existují i jiná sexuální zaměření, která se mohou rovněž přimotávat do sexuálního života kohokoliv, někdy i se silou větší než jen homo nebo hetero sexualita.

as. MUDr. Macej Tycz sg
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
16. 10. 2015 v 03:52Off-line Tycz  (44/180/72)
OPRAVA: .........i sexuálním kontaktem, jenž může být........

OPRAVA: .........To, že se heterosexuální člověk někdy rád pokusí o sexuální kontakt s osobou stejného pohlaví,........

Těžce jsem to přehlídl!
Moc se za ty chyby omlouvám!!!
dr. M.T.
16. 10. 2015 v 04:04Off-line Tycz  (44/180/72)
A jediné, co lze zmiňovanému mladíkovi doporučit, je ukončit jakékoliv vztahové poměry se svým šéfem, bylo-li by to bylo možné, z firmy i odejít, pokud se mu nepovede vytlačit spíš z firmy toho šéfa. A pokudmožno vymazat ze své paměti všechny ty nečekané prožitky.

Sám fakt, zda je, anebo není homosexuální, si musí v hlavě i v těle hoch postupně rozeznat sám.

as. MUDr. Macej Tycz sg
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
17. 10. 2015 v 20:40Off-line Klucinek  (33/176/75)
Kolik prášků si pan červenka zase musel vzít? Nebo snad nezvít?
19. 10. 2015 v 04:30Off-line Tycz  (44/180/72)
David722 = Neřeš tituly a už vůbec ne teorii. Abychom mohli vůbec v této odbornosti fungovat, musíme spoustu akcí prodělávat i prakticky, pokud je to alespoň trochu pro nás průchodné. Profesor tě nepustí dál, pokud nezvládáš i tohle!!
Mrzí mne, že nejsi schopen pochopit, že mohou být jedinci, u kterých se projevuje reaktivita prostě na obě pohlaví, a často i na jiné formy sexuality.
Tohle já naopak vím z praxe, kdy vyšetřujeme přímo muže, případně i ženy, pomocí různých jednoznačných stimulů.

*****Například u mladíků v pubertě je velmi běžné, že si zkoušejí sexuální počiny i sami spolu, a to ať už nejrůznějšími aktivitami. Přesto později je jejich sexualita většinou jednoznačně heterosexuální. Ano, jistě, naopak někteří z mnohých se vyjevují coby zcela homosexuální. Ale je také velká množina těch, co reagují na určené podněty spontánně stejně, anebo na některé silně, a na jiné třeba slaběji, ale reagují!!!

*****Lidská sexualita, a nejen lidská, prostě není a a ni nemůže být jen "černobílá"!!! Má mnoho podob, charakteristik a praktik. V tom mi věř zase ty.
Ani 150 obětí tvé promiskuity nepřekoná ty tisíce našich rozsáhlých vyšetření pohlavních smyslů a vztahů lidí, kteří se sexuálně necítí tak, jak by chtěli.

*****Ještě více je ale těch dívek a chlapců - i žen a mužů, kteří jen nevědí, co se s nimi vlastně děje. Těm jen vysvětlujeme, jak to se sexualitou může být, a ti rozumnější, řekněme inteligentnější, už si to během nějaké doby vyhodnotí sami. Mnohokrát se k nám i vracejí s potvrzením toho, že opravdu sedí, co jsme jim slovně naznačili.

*****Také velmi složitě vymýšlené, ale psychologicky jednoduše zadávané tvoříme otázky tisícovkám mladých respondentů obého pohlaví pro střední i vysoké školy při průzkumech a anketách o sexuálních vztazích a aktivitách mladých lidí.
Rukama nám proteče tolik skutečností, dotazů, popisů aktivit a pak i živých dotazování, že se o jenom teoretizování u nás rozhodně mluvit nedá!!!

*****Mrzí mne, že neposkytuješ ani orientačně svůj věk. Ve tvých různých komentářích doposud často poznávám zdravé a dobré obsahy. Ten poslední tady však mezi ně nepatří. A to je škoda. Přesto zdravím a prosím o chápání i jiných skutečností, o kterých tady píšu.
as. MUDr. Macej Tycz, sexuolog (sg)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
05. 10. 2016 v 09:41Off-line Z.M.R.D  (50/181/80)
nejvýstižnější:
" už o tom nebudeme nikdy mluvit, nikomu to neříkej, prostě se to nestalo!":-)
25. 05. 2022 v 14:54Off-line Waioleta  (50/-/-)
Váženy pane doktore cením si váš zájem o ten to případ ale vzhledem k tomu jestli jsem dobře pochopila jde tu o večírkový úlet tedy šef verzus podřízený což jasně vyplivá pokud dotyčny chce dál pracovat v dané společnosti a nechce mít takzvaně negativní posudek tak je lepší na tuhle opravdu zapomenout.Sice chápu a rozumím že dotyčný našel v sobě něco o čem třeba ani nevěděl a proto pokud nechce být diskriminován společnosti je dobré mu nabýdnout sezení v ordinaci bud´ to u vás anebo u vaších kolegu.Já sama patřím mezi LGBT ale můj problém je spíš váš kolega Weiss hold jsem jeho oponentkou protože vydávat se i za právnika což je v připadě bylo že on sám jich potřeboval několik což i ve mě vzbudil nedůvěru jak člověk který vykonáva psycholga a je shodou náhod v komisi má už trestní záznam sice ,abych mu nekřivdila bylo by lepší kdyby raděj zastával pozici profesora což tohle by mu víc prospělo.Vzhledem k tomu je na něj dost i když opatrných negativních recenzí a tedy sice nechápu proč ho stále doktor Zvěřina kryje ale z právniho hlediska když jsem měla možnost se přes jiný portál nahodně dostat k jeho klientům a nejen jeho týkalo se to vaší kolegyně Fifkové tak jsem srtnula hrůzou kolik jejich lidí raděj vše vzdalo než ,aby včas se poradili z někým kdo má jistou zkušenost ze života což i mne překvapilo že Česká televize mě z části citovala co se tykalo jaké koliv problematiky ve společnosti a ted´ sem nic nenechala náhodě a dala jsem jim brouka do hlavy jak zajistit jednotlivé komodity ,aby v zimě tu nikomu nezmrzl zadek.Podrženo sečteno je rozumější vsadit nejen na svou inteligenci a nebojkotovat nás dalším postupu na změnu protože já jednám z reality a to co schválil ustavní soud je i pro mne nepochopitelné i když se to dá Šalamounsky obejít
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload