Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Ellie Goulding vydává nové album Delirium!

Osmadvacetiletá Britka Ellie Goulding se poslední léta řadí celosvětově mezi nejpopulárnější zpěvačky. Doposud vydala dvě velmi úspěšné desky, na svém kontě má více než desítku hitů a do této chvíle prodala více než dvacet milionů alb a singlů. Naposledy se nám připomněla začátkem roku filmovou písní Love Me Like You Do, s kterou zabodovala v hitparádách více než sedmdesáti zemí, nyní se Ellie konečně vrací v plné síle!

Ellie Goulding přichází s novým klipem Love Me Like You Do k filmu Padesát odstínů šedi

Ellie Goulding vydala třetí studiovou desku, která dostala název Delirium. Základní verze alba bude obsahovat celkem šestnáct písní a nebude na ní chybět ani již zmiňovaný hit natočený pro soundtrack k filmu Padesát odstínů šedi. Stejně jako v případě předchozích alb, i tentokrát zpěvačka uvede na trh i deluxe verzi alba, které přinese celkem dvaadvacet písní.

Foto: Universal Music

Britská zpěvačka na své novince, která vznikala střídavě v Londýně, anglickém hrabství Herefordshire, Švédsku a Los Angeles, spolupracovala se špičkovým producentským týmem, ve kterém nechyběli Max Martin, Greg Kurstin, Ryan Tedder One Republic, Klas Ahlund nebo Guy Lawrence z dua Disclosure. Psaní textů se ujala sama Ellie, po boku jí stál i tentokrát dlouholetý spolupracovník, skladatel a zpěvák Jim Eliot.

Foto: Universal Music

Song On My Mind vznikl v produkci Grega Kurstina a téměř okamžitě po své premiéře v britském éteru byl odeslán i do rádií po celém světě. První reakce na píseň i zveřejněné informace o nadcházející desce naznačují, že nové album Ellie Goulding bude dozajista jedním z nejdůležitějších titulů konce tohoto roku!

Ellie Goulding se mstí svému bláznivému příteli v klipu On My Mind

Ellie Goulding přichází s novým klipem Love Me Like You Do k filmu Padesát odstínů šedi

Film Padesát odstínů šedi: Sex, sex a zase jenom sex

Titulní foto, zdroj: Universal Music

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload