Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Gay kniha: Líbali jsme se

Na pultech knihkupectví se objevila žhavá novinka nesoucí název „Líbali jsme se“. Poutavý příběh založený na skutečné události napsal David Levithan, kterého můžete znát díky knize Den co den či jako spoluatora knihy Will Grayson, Will Grayson, kterou napsal společně s Johnem Greenem, oblíbeným spisovatelem, který se proslavil tituly Hvězdy nám nepřály, Papírová města a Hledání Aljašky.

V originále se kniha jmenuje „Two Boys Kissing“, nebude tedy žádným překvapením, že hlavními hrdiny jsou dva sedmnáctiletí kluci Craig a Harry. Společně se hodlají účastnit líbacího maratonu a zapsat se tak do Guinessovy knihy rekordů a upozornit na panující předsudky společnosti. Kluci nejsou pár, ale kdysi bývali a jejich společné snažení by jim mohlo pomoct ujasnit si vzájemné city.

Obal knihy „Líbali jsme se“ (Two Boys Kissing)

V knize se objevuje ještě další pár – Avery a Ryan. Ti se právě seznámili a snaží se vyřešit, co bude dál. Peter a Neil jsou také pár, ale už mají něco za sebou. A nakonec je tu Cooper, který je sám a někoho si hledá. Kluci v tomto příběhu, který nahlíží na věci, které jsme ochotni udělat pro lásku, z jiné perspektivy, řeší tradiční trable dospívajících – hledání identity, vztahy, rodinné problémy a touhu najít své místo na světě.

Ačkoliv se to na první pohled není vidět, příběhy všech kluků jsou propojeny. Mírně znepokojující pocit možná budete mít ve chvíli, kdy si uvědomíte, kdo vlastně děj knihy vypráví.

Česká verze má pouhých 196 stran. Pokud máte rádi knihy od Johna Greena nebo knihy o homosexuálních chlapcích, neváhejte se čtením.

We think of the boys we kissed, the boys we screwed, the boys we loved, the boys who didn’t love us back, the boys who were with us at the end, the boys who were with us beyond the end. Love is so painful, how could you ever wish it on anybody? And love is so essential, how could you ever stand in its way?

Myslíme na kluky, které jsme políbili, kluky, se kterými jsme šoustali, kluky, které jsme milovali, kluky, kteří nemilovali nás, kluky, kteří s námi byli, když jsme odcházeli, kluky, kteří s námi byli i poté, co jsme odešli. Láska tolik bolí, jak byste ji kdy mohli někomu přát? A láska je tak nepostradatelná, jak byste jí kdy mohli stát v cestě?

Titulní foto: Albatros

Autor článku je hříšný bůh sexu, půlku výplaty nechává v sexshopu a jeho uměleckou tvorbu raději hledejte na RedTube.
Onload

3 názory ke článku

22. 11. 2015 v 20:50Off-line Ondrej131  (23/169/75)
Tak zní to zajímavě. Určitě si to zkusím přečíst. ... Pořád si ale myslím, že mám halucinace ohledně autora tohoto článku.
24. 11. 2015 v 22:32Off-line Boythe  (24/184/84)
Ta kniha mě nenadchla..
25. 11. 2015 v 20:00Off-line D-BD  (25/-/-)
Nikdy jsme nečetl žádnou knížku pořádně, tuhle jsme kupoval kamarádovi k Vánocům. Zkusil jsme přečíst stránku a najednou jsme byl opravdu na 80. straně. NEvnímal jsme čas, uteklo pár hodin. Knížka ve mě nechala hluboký dojem.
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload