Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Gayman: Přijďte na Opening Night 2016

Již tuto sobotu 28. 11. 2015 od 20 hodin odstartuje křest ročníku Gayman 2016. Uskuteční se v nejstarším LGBT baru v Praze – v Piano Baru na ulici Milešovská 10, Praha 3 (zastávka  náměstí Jiřího z Poděbrad).

V rámci křtu bude přítomen také úřadující Gayman a Gayman Internetu 2015 Marek Gajdoš, 1. vice Gayman a Gayman Sympatie 2015 Ladislav Ágh, několik finalistů této soutěže a chybět nebudou ani kmotři. Jedním z nich je Dominika Hásková, finalistka IMISS, spolupracovnice Osmanyho Lafity a spolupracovnice s nadací ADRA. Je vášnivou umělkyní a její díla jsou vystavovaná například na Slovensku a v Německu.

Krom Dominiky se křtu ujme také Marek Gajdoš a travesti umělkyně Tiffany Bigest, která všechny přítomné pobaví svým vystoupením.

Nebyl by to Gayman, kdyby neproběhla oblíbená tombola! V té můžete vyhrát například poukaz na solárium za 7 200 Kč, kalendáře úžasného fotografa Petra Zvonára, který bude fotit také Marka či nové finalisty. Vyhrát můžete také kuchyňské nádobí, balíček Zeleného zdraví, spodní prádlo od Elka Underwear či lístky na muzikál Sněhová královna a spoustu jiných cen. Výtěžek poputuje na dětskou onkologii FN Motol, v rámci spolupráce s Kapkou Naděje. Vstup na akci je zdarma.

Marek Gajdoš jako úřadující Gayman podpoří nemocné děti také v Košicích na dětské onkologii.

Již teď se můžete přihlásit do 15. ročníku této národní soutěže, která vystavila všechny hlasovací archy a ukázala tak, že nebylo nic zmanipulované, jak si někteří mohli myslet. Přihlášku i pravidla najdete na igayman.cz.

Gayman 2015: Video z finálového večera odhaluje soutěžící ve spodním prádle!

Titulní foto: Gold In GLBT Agency, o.s.

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload