Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Jaký byl brněnský Queer Ball 2016? Nadmíru povedený!

Před pár dny, v pátek 26. 2., se v Brně uskutečnil již čtvrtý ročník Queer Ballu, semi-formálního plesu pro všechny LGBT+ i heterosexuály. Plesu, kde se nikdo na nikoho nedívá skrz prsty a kde se všichni baví beze strachu z předsudků.

A jak celý večer Queer Ball 2016 probíhal? Jako už tradičně se v KC Babylon, kde se Queer Ball i letos odehrál, začali v 19.00 hod scházet první návštěvníci plesu. Letošní téma – Four Elements – opět umožnilo hostům předvést svou kreativitu a fantazii. A některé kostýmy byly opravdu velmi povedené.

Od půl osmé návštěvníkům plesu hrála živou hudbu kapela Kolorez, která hosty provázela celým plesovým večerem. O půl deváté se na podiu objevil jeden z tahounů večera – herec, moderátor, blogger a výrazná podpora queer komunity Lukáš Hejlík. Spolu s Martinem Landou, starostou městské části Brno-střed, která také letos poskytla záštitu nad touto akcí, a hlavním organizátorem Markem Christem přivítal přítomné hosty a slavnostně zahájil ples. Moderátor poté předal mikrofon prvním účinkujícím, pěveckému uskupení Illegato.

Foto: TZ

Program byl i letos bohatý a laděný dle tématu plesu. Kromě Illegato vystoupilo se svou taneční show lesbicko-travesti duo David a Mary, tanečníci Milan a Renča zase naučili hosty taneční kroky a impozantní ohňovou show předvedla skupina In Flamenus.

Foto: TZ

Soutěž o ceny se tento rok těšila opravdu velkému zájmu, poptávka po soutěžních lístcích výrazně převýšila nabídku. Hlavní ceny pak byly po půlnoci předány výhercům moderátorem Lukášem Hejlíkem a ten nejšťastnější z nich si mimo jiné odnesl víkendový wellness pobyt pro dvě osoby.

V jednu hodinu se pak za velkého potlesku Lukáš Hejlík rozloučil se všemi návštěvníky večera, ukončil tak moderovanou část a slovo od něj převzal DJ Babylon. Poslední hosté odcházeli ve čtyři hodiny ráno. Unavení, ale podle nadšených reakcí nadmíru spokojení.

Foto: TZ

Organizační tým tak může mít z odvedené práce radost, mnoho návštěvníků se vyjádřilo v tom smyslu, že kvalita plesu byla opět o úroveň výš oproti předchozím ročníkům. Nezbývá tak než doufat, že organizátoři udělají vše pro to, aby bál pro příští rok přichystali minimálně stejně tak dobře jako letos.

Titulní foto, zdroj: TZ

Onload

1 názor ke článku

10. 03. 2016 v 22:03Off-line Toy  (100/178/70)
Dobre bolo :)
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload