Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

10 věcí, které byste nikdy neměli dělat ve vztahu

Pokud se vám zdá, že to ve vašem vztahu neklape nebo přemýšlíte nad tím, proč se vám nedařilo ve vašich minulých vztazích, přečtěte si dnešní článek, ve kterém se podíváme na deset věcí, které byste ve vztahu rozhodně neměli dělat.

1. Přestat vynakládat úsilí

Když jste s někým už delší dobu, je snadné začít brát váš vztah jako samozřejmost a vkládat do něj méně a méně úsilí. Třeba už tolik nepřemýšlíte nad dárkem na narozeniny či Vánoce, nechodíte na romantická rande nebo se nesnažíte vašeho kluka překvapit či na něj udělat dojem...

2. Ztratit sami sebe

V mnoha vztazích lidi sice najdou partnera, ale ztratí sami sebe. Přeberou od něj jeho koníčky, zájmy, styl, vkus, zkrátka všechno. Pokud se bez svého kluka cítíte ztracení, tak máte problém. Bez ohledu na to, jak moc jste do někoho zamilování, pořád byste měli dokázat být sami sebou a být nezávislým člověkem.

3. Podvádět

K tomu asi není potřeba nic dodávat.

4. Zapomenout na své přátele

Určitě jste už zažili, že se vaše kamarádka do někoho zamilovala a všechno, co od té chvíle chtěla dělat, bylo se s dotyčným vidět, mluvit s ním nebo o něm mluvit s někým jiným. Kvůli partnerovi byste neměli zanedbávat své přátele, kteří tu pro vás jsou třeba už několik let a budou tu pro vás i v případě, že to s vaším klukem nevyjde.

5. Srovnávat

Nesrovnávejte svého současného kluka s bývalými partnery ani s náhodnými kolemjdoucími, ať už jde o cokoliv. Pokud řeknete něco o tom, že váš ex dělal něco lépe, vyvoláte tím akorát hádku.

6. Nezajímat se o problémy

Pokud se vám váš kluk svěří se svými starostmi nebo pochybami, neměli byste ho jen tak odbýt. Vyslechněte si, co má na srdci, a zkuste společně najít řešení. Popíráním problémů se nic nevyřeší, spíše naopak.

Foto: © Depositphotos.com/focuspocusltd

7. Snažit se ho změnit

Svého partnera byste měli mít rádi takového, jaký je. Když se s někým seznámíte dostatečně dobře, měli byste vědět, jestli by vám vztah s dotyčným vyhovoval, nebo ne. Pokud víte, že byste se snažili ho změnit nebo převychovat, měli byste jít hledat dál.

8. Vytahovat záležitosti z minulosti

Je jednoduché a nefér během hádky vytahovat partnerovy chyby z minulosti. Tím u něho vzbudíte dojem, že jste na něho pořád naštvaní. Možná udělal něco, co vám ublížilo, ale pokud jste to už prodiskutovali, odpustili jste mu a rozhodli jste se jít dál, znamená to, že byste mu to už nikdy neměli vyčítat znovu. Ve vztahu byste se vždy měli soustředit na to, co je teď, popřípadě na to, co bude.

9. Slídit

Je lákavé projít partnerovi telefon nebo prohledat jeho pokoj, ale takové chování povede jen k problémům. Váš kluk vás u vašeho slídění může nachytat, čímž zklamete jeho důvěru. Nebo můžete najít něco, co opravdu najít nechcete. Také můžete narazit na něco, čemu nebudete rozumět a špatně si to vyložíte. Pak zapracuje vaše fantazie a můžete získat důvod k hádce, která vůbec nemusela být.

10. Nepodporovat ho

Ať se děje cokoliv, vždycky byste za svým partnerem měli stát. Měli byste ho podporovat v jeho snech, ačkoliv mohou být těžko splnitelné. Pokud váš partner zažije neúspěch, měli byste udělat něco, díky čemu by se cítil lépe. Jestliže totiž partnerovi oporou nebudete, bude se cítit na všechno sám. A co je to za vztah, kde se jeden z partnerů cítí na všechno sám?

10 neromantických skutečností, které musíte přijmout, pokud chcete dlouhodobý vztah

5 návyků, které spolehlivě zničí vztah

7 tipů, jak najít kluka na vážný vztah

Titulní foto: © Depositphotos.com/focuspocusltd

Autor článku je hříšný bůh sexu, půlku výplaty nechává v sexshopu a jeho uměleckou tvorbu raději hledejte na RedTube.
Onload

10 názorů ke článku

27. 03. 2016 v 10:16Off-line Ryan008  (33/174/62)
vzhledem k tomu, kdo to psal, mi v článku chybí minimálně 1x slovo sex a hromada dalších červenkových postelových prasáren, kterýma to tu věčně krmil :D
27. 03. 2016 v 10:24Off-line Aragmonus  (23/183/89)
Myslím že kdybych se řídil podle rad Pana Červenky..tak mi žádný vztah nevydrží ani měsíc :D :P
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 7  Nahlásit
27. 03. 2016 v 11:08Off-line Titan24  (30/168/56)
Náhodou, tohle je snad první, nebo druhý článek od Červenky, co neobsahuje ani jednu blbost :O
Souhlasím - 19   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
27. 03. 2016 v 13:14Off-line Colombo  (103/192/90)
Opět, proč se vždy od p.Červenky dozvídáme, co bychom měli a neměli, autor je hotová studnice vědomostí z oblasti partnerských vztahů. Také by mě zajímalo, co vše z předchozích stovek rad sám autor dodržuje a jak sám se jimi řídí...
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
27. 03. 2016 v 13:48Off-line ShiroReloded  (30/178/85)
Ani jedna ptákovina, na kterou by všichni nadávali, a které bych se mohl od srdce zasmát, p. Červenka dnes zklamal. :D
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
28. 03. 2016 v 11:28Off-line Nutcracker  (30/170/72)
Ziadna blbost v clanku a napriek tomu v komentaroch plno hejtov na cervenku. Ach ta ceska dobroprajna natura. Clovek si nepomoze, vsak? :D
28. 03. 2016 v 19:47Off-line Luck1  (35/182/80)
Ale pánové, zkuste nemrouskat tady v komentářích k***ikou a také sami něco vyplodit. Rád si to přečtu.
30. 03. 2016 v 11:44Off-line David.danik  (103/-/-)
Červenka se českým klukům nezavděčí bohužel,proč? protože samí klucí chtí to či ono a jednotný scenář neexistuje který by vyhovoval všem což je ideální každý si najde své =)
11. 06. 2017 v 13:35Off-line StanleyZrpo  (29/-/-)
Jeden z mála článků od p. Červenky, který není jen snůška keců a blbostí. Palec hore.
19. 06. 2020 v 16:17Off-line Mikaela  (49/176/60)
Mít štěstí na patrnera co jen cti boží přikázaní natož tohle no nevim . Měla jsem 4 žádosti ruku a všichni dostali kopačky takže se hold musí snažit.Jsem prostě dost náročná
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload